Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak co bychom se dali dohromady a poslali to do novin. Lidé nejraději čtou bulvár - takže tam to má šanci oslovit hodně lidí. Co vy na to lidičky? ![]()
mimka1 píše:
Tak co bychom se dali dohromady a poslali to do novin. Lidé nejraději čtou bulvár - takže tam to má šanci oslovit hodně lidí. Co vy na to lidičky?
Vždyť to musí být každému soudnému člověku jasné, že je to jen vytahování peněz z kapes pitomců, co se nechaj nalákat. Co je na tom pro bulvár senzačního? ![]()
Jinak si ezotv stojí za to pustit jako zábavný pořad
. Takový kecy nedovede vymyslet snad žádnej komik. Nejlepší je ta Annie, jak se tam vždycky sama nad sebou rozpláče
![]()
To je sice pravda, ale uvědomte si, jaké ročníky tam volají. Jsou to věsměs lidé, kteří věří, že když je to v TV, potažmo v novinách, tak je to dobré a správné. Jistě, každý prozří při pohledu na svůj účet v kontextu toho, že ví, že nic neví. O to tady jde. A co se týká soudnosti - kde hledat soudnost, když chybí i naší vládě? Tady jde o to varovat ty další.
Ahoj všem, taky jsem tam volala a zrovna, když byla informace z režie, že budu přepojena do minuty. Samozřejmě jsem se nedovolala ani do minuty… a moje blbost, že mě to stálo 560 Kč. Ani nevím proč jsem tam volala, sama si můžu odpovědět na spoustu otázek, protože mám vlastní zkušenost, jak se dovědět víc. Jen mě zajímalo jestli to ta dotyčná pozná. Je mi protivné, když lidi s těmito schopnostmi si za to nechávají platit. To poslání by se mělo používat nezištně.
Jsem ráda, že jsem našla tuhle diskusi a myslím, si, že by se měla veřejnost informovat, jaké odkolnosti jsou okolo volání do ezo tv a kolik to lidi stojí a hlavně jaké jsou tam čekací lhůty…!
ještě chci podotknout že jsem si uzavřela pojistku na blbost a zablokovala jsem si volání na čísla 900.
čarye píše:
ještě chci podotknout že jsem si uzavřela pojistku na blbost a zablokovala jsem si volání na čísla 900.
já to udělám také.Těch 900 je víc a všechno je to stejná verbež…promiňte ten výraz, ale nemám slušnější přirovnání. Kéž by tuto diskuzi sledovalo více lidí, ezo by tak mohlo zajít na nedostatek naivních a důvěřivých lidiček.
![]()
Ahoj všem, ano volal jsem do tohoto pořadu a stálo mne to 11.000,– kč Jen chci říct že každý je sám svým osudem neberte ohledy na tyto věci je to jen tahání peněz z lidí různých operátorů!!!!
Žádné tahání peněz to není. Aby taková společnost mohla existovat, musí se něják živit. Jsou tam opravdoví odborníci, ale i „amatérové“. Tak být Váma, tak bych to tolik neodsuzoval. Já sem vždycky volal do Eza, když je přepojení do minuty, a vždycky sem byl spojenej do 4 minut - kvůli předchozím volajícím. A hodněkrát mi to pomohlo.
A né jenom mě, proto tam plno lidí volá i opakovaně, aby řeklo zpětnou vazbu. Je to super pořad, a doufám, že se mu bude dářit víc a víc.
Toto není o živení se, ale o dělání hlupáků z lidí, na jejich účet. nikdo vám nevnucuje-podle toho, že kdo tomu věří nechť tam běží-a také si zaplatí. u ostatních se jedná jen o manipulace s jejich důvěrou. A to je hnus velebnosti! ![]()
Zdravím, ano volala jsem tam jednou a opravdu jsem byla asi osmá v pořadí. Tak mi to bylo nahlášeno, když jsem se dovolala. Když si představíte, jak dlouhou dobu trvá vyřízení jednoho telefonátu, tak si to propočítejte např. v mém případě osmi a cena hovoru je myslím kolem 70,– Kč za minutu, tak se dostanete na pěknou sumu peněz a nakonec se moc tak nedozvíte. Pokud již chcete dozvědět se více, asi je vhodnější objednat se k osobnímu pohovoru. Tam také zaplatíte dost, ale čas, který si na Vás léčitelka udělá je tak kolem jedné až dvou hodin a pak už to možná za ty peníze stojí. Je fakt, že jsem se na jednu paní nakontaktoval, když jsem měla velice bolestivý zánět v očích a opravdu mi paní Alenka poradila obklad, že se mi výrazně zmírnila boles i když bolestivé to bylo stále. Chtělo to svůj čas. Takže je to na Vás. S pozdravem VK
Jako půjčky a úroky,jsou státem podporovaná a požehnaná lichva,jako sex po telefonu spíš pro muže,,,,,, tato linka,tak hold pro ženy ,volají totiž mnohem vice,je tato linka nebo-li veškeré linky co VÁS spojí do studia,tam či onam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,celý tento obchod,jE BOHUŽEL založen na lidském neštěstí,smutné ale bohužel je to tak,špíš by mě zajímalo,jak je to daněno,kolik z toho má např.kartář,kolik tv atd.JE MĚ Z TOHO NA NIC,JAK SE DÁ VYDĚLÁVAT NA LIDSKÉ BLBOSTI ![]()
Protože sama vláda je založena na vykrádání-tak i tyto „firmy“ budou bohatnout z lidského neštěstí.Vláda se také nestydí krátit peníze lidem, kteří pracují v rizikových povoláních (viz hasiči), nebo důchodcům, kteří celý život poctivě pracovali. Jen je mi divné jakou mají etiku kartáři a všichni ti věštci. Na netu lze najít jejich etický kodex-což je příkrém rozporu s tím, kde se prezentují. Asi neznají slovo „svědomí“…
![]()
NEVOLEJTE!!! pokud nechcete přijít o peníze. Já jsem zavolala,bylo psáno ,přepojení do minuty!!! Čekala jsem dost minut a naštěstí jsem to položila,ale i tak jsem měla ve vyúčtování telefonu 1086kč. Je to neseriozní a na dotaz telefoní do studia,které je dole mě odpověděli,děkueme za příspěvek.Žádné vysvětlení.
Takřka devět minut jsem čekal na spojení na paní Marcelu, když už jsem si myslel, že budu v éteru, byl hovor zřizovatelem ukončen a to vše prosím v době kdy mělo dojít k minutovému připojení. Cca 800 kč a vůbec k ničemu. Prosím vezměte můj komentář v úvahu pokud budete chtít něco řešit přes program Ezo.tv. Hezký den všem.