EZO TV

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12681
8.9.11 12:37

nechápu,kolik tupých lidí a důvěřivých ještě u nás žije :mrgreen: když chci aby mě někdo něco vyvěštil-jdu tam osobně a vyjde mě to levněji než volat do EZO :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
8.9.11 12:58

Taky nechápu, jak za to někdo může platit šílené peníze. Asi ti, co tam volají, mají peněz dost :D.

• Citovat
  • Upravit
jaaaaaaaaaanka
31.12.11 12:41

volání na ezo

Já se také nechala nachytat. Stálo mě to 350 kč . A to „nejlepší“ -za celých pět minut co jsem vydržela čekat , tak on čekal na zavolání . Celých těch 5 min
NEZAZVONIL telefon . Tak to je sprosté obohacování OKRADANI. Tak může tv ezo čekat již NIKDY NEBUDU VOLAT

• Citovat
  • Upravit
divkazobrazku
31.12.11 17:19

ezo

Taky že už tam nikdy volat nebudu, odvolávala jsem se bůhví kam a pak mi jen napsali, že stížnost se zamítá a nazdar. Musela jsem zaplatit jinak by mi vypnuli mobil, a platila bych ještě víc.Peníze už neuvidím…nikdy jsem se nenechala nikým napálit, ale tentokrát moje emoce zvítězily nad rozumem a já jsem prostě naletěla:(

• Citovat
  • Upravit
veraaavera
3.1.12 01:44

Oblbováci

Také jsem dnes konečně neodolala,a nechala se zblbnout výhrou 3500kč,samozřejmně mě nepřepojily tak zaplatím minimálně 700kč. :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
telosanka
3.1.12 02:18

Ano volala jsem tam, ale za celou dobu mého vyzvánění jsem do pořadu (ke všemu se soutěží v živém vysílání) nebyla přepojena.
Chápu princip, že „vydělat“ se musí - člověk s tím i počítá, ale nechat soutěžícího volat 40 minut a poté soutěž ukončit, aniž by mu byl dán prostor (přestože neustále bylo opakováno, že nikdo nevolá - za celou dobu nechali prostor 3 soutěžícím) vnímám jako neseriozní přístup, neřku-li výsměch k nám, divákům. Mohu-li doporučit: NEVOLEJTE tam! Peníze v této oblasti raději investujte přímo při osobní návštěvě krtářky (nebo jinou formou - výklady emailemm)… a ještě vás to vyjde levněji!

Zklamaná divačka (nejen nad mými ZBYTEČNĚ vyhozenými penězi…)

• Citovat
  • Upravit
oreh
3.1.12 02:28

DO EZO NEVOLEJTE

Jsem pitomec a nyní vím, že dobře mi tak! Škoda, že jsem se na tyto stránky nepodíval dříve, než jsem to sluchátko zvedl … aby mě od toho pokušení odradily … Veraaavero souhlasím s Vámi, jsou to OBLBOVÁCI!!! Přitom na Primě u Věštce jsem to na podzim hodnotil pozitivně - i za ty prachy (650,–) :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
vopelacka
3.1.12 02:42

souhlas: NENECHTE SE NACHYTAT

jaaaaaaaaaanka píše:
Já se také nechala nachytat. Stálo mě to 350 kč . A to „nejlepší“ -za celých pět minut co jsem vydržela čekat , tak on čekal na zavolání . Celých těch 5 min
NEZAZVONIL telefon . Tak to je sprosté obohacování OKRADANI. Tak může tv ezo čekat již NIKDY NEBUDU VOLAT

Jaaaaanko a Dívkozobrazku, na konci roku má většina z nás emoce tak trochu na pochodu a můžeme podlehnout těmto svodům, nicméně rozum nám říká, že to je podvod, ale nezvládneme to a pak hold platíme :( Ale jak to tady čtu, mám z tohoto pořadu skutečně smíšené pocity… já preferuji raději osobní kontakt (kartářky jsem v tv sledovala -a občas ještě i sleduji- a pak jsem si „tu svoji“ našla na netu, zkontaktovala, zaplatila mnohem méně a osobním kontaktem jsem vyzískala i mnohem více informací, které mi v životě i pomohly) než v drtivé většině to nicneříkající a všeobecné tlachání, které ti řeknu také.

• Citovat
  • Upravit
prochajda
3.1.12 02:56
Loslinos píše:
Ahoj :mavam: taky jsem tam volala a stálo mě to 1500Kč :-( ,ale záleží jak dlouho budeš mluvit.Nemluvila jsem do TV jelikož to trvá jen chvilku a moc ti toho neřeknou.Nechala jsem si připojit paní Johanku a ta mi řekla naprosto všechno jako kdyby mě znala i mého manžela :lol: hlavně jsem chtěla vědět kdy otěhotním a jestli to bude bez problémů :lol: řekla,že bude vše Ok a že porodím na konci léta :-D a termín mám 31.8. :-P Takže mě to za ty prachy stálo :-)

TAKÉ SI MYSLÍM, ŽE KDYŽ UŽ VOLÁŠ, TAK NE DO VYSÍLÁNÍ ALE K NĚKOMU PŘÍMO. MÁM ROVNĚŽ TUTO ZKUŠENOST, ŽE ZA TY PRACHY SE NĚCO DOVÍŠ NEŽ JEN TO PLANÉ TLACHÁNÍ…A MUSÍM POTVRDIT, ŽE MI TO TEHDY TAKÉ VYŠLO !

• Citovat
  • Upravit
50125
3.1.12 10:23

Sice nabídnou výhru 3.500 Kč, ale vydělají na tom mnohonásobně víc, pt lidi nechají čekat x minut. Nejlepší by bylo, kdyby telef.operátoři zrušili ty drahé linky a volalo by se za běžnou sazbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
5.1.12 21:59

je holky ani nectu vase prispevky a hned vam pisu.Ja volala jednou ,nedovolala se a jeste me to stalo 2000kc a to pro to ze jsem zapomnela vypnout telefon mela jsem dotykovej a nejak jsem to udelala asi spatne.Tak uz nikdy vice.Tak ted si vas prectu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
5.1.12 22:01

Jinak ezo TV, koukala jsem na to s přítelem a ze srandy jsem bez karet odpovídala. Paní odpověděla jinými slovy téměř to samé. je to cítit z hlasu (temperament, tón hlasu, často si sami volající v otázce odpoví…) Ale myslím, že když už člověk neví kudy kam, může to pomoci nakopnout. Jen ty horentní sumy, to je děs :zed: :zed: :zed:
Jsem skeptik ke všemu EZO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
telosanka
6.1.12 10:49

ODPOVĚĎ z EZO TV

telosanka píše:
Ano volala jsem tam, ale za celou dobu mého vyzvánění jsem do pořadu (ke všemu se soutěží v živém vysílání) nebyla přepojena.
Chápu princip, že „vydělat“ se musí - člověk s tím i počítá, ale nechat soutěžícího volat 40 minut a poté soutěž ukončit, aniž by mu byl dán prostor (přestože neustále bylo opakováno, že nikdo nevolá - za celou dobu nechali prostor 3 soutěžícím) vnímám jako neseriozní přístup, neřku-li výsměch k nám, divákům. Mohu-li doporučit: NEVOLEJTE tam! Peníze v této oblasti raději investujte přímo při osobní návštěvě krtářky (nebo jinou formou - výklady emailemm)… a ještě vás to vyjde levněji!Zklamaná divačka (nejen nad mými ZBYTEČNĚ vyhozenými penězi…)

TAK MI NA MÉ „NEPŘEPOJENÍ“ DO POŘADU ODPOVĚDĚLI TOTO:

…chápu Vaše rozčílení, chtěla bych Vám vysvětlit situaci. Nedostala jste
se okamžitě do studia, protože před Vámi byli čekající. Tuto informaci
jste však dostala již na začátku hovoru. Do studia lze přepojit jen
určitý počet volajících a o tom, kdy se přepojí volající, rozhoduje
režie. Peníze Vám vrátit nemůžeme. Tím, že jste se z vlastní vůle
rozhodla, že zavoláte do našeho pořadu, tím jste odouhlasila to, že
zakupujete službu EZO. I tady jste měla několik možností (dostat se
okamžitě k nějaké jiné věštkyni, ukončení hovoru), ale Vy jste se
rozhodla z vlastní vůle, že budete čekat a poslouchat moudrosti na
lince, za to se také účtují minuty.

• Citovat
  • Upravit
50125
6.1.12 11:02
telosanka píše:
telosanka píše:
Chápu princip, že „vydělat“ se musí - člověk s tím i počítá, ale nechat soutěžícího volat 40 minut a poté soutěž ukončit, aniž by mu byl dán prostor (přestože neustále bylo opakováno, že nikdo nevolá - za celou dobu nechali prostor 3 soutěžícím) vnímám jako neseriozní přístup, neřku-li výsměch k nám, divákům. Mohu-li doporučit: NEVOLEJTE tam! Peníze v této oblasti raději investujte přímo při osobní návštěvě krtářky (nebo jinou formou - výklady emailemm)… a ještě vás to vyjde levněji!Zklamaná divačka (nejen nad mými ZBYTEČNĚ vyhozenými penězi…)

TAK MI NA MÉ „NEPŘEPOJENÍ“ DO POŘADU ODPOVĚDĚLI TOTO:

…chápu Vaše rozčílení, chtěla bych Vám vysvětlit situaci. Nedostala jste
se okamžitě do studia, protože před Vámi byli čekající. Tuto informaci
jste však dostala již na začátku hovoru. Do studia lze přepojit jen
určitý počet volajících a o tom, kdy se přepojí volající, rozhoduje
režie. Peníze Vám vrátit nemůžeme. Tím, že jste se z vlastní vůle
rozhodla, že zavoláte do našeho pořadu, tím jste odouhlasila to, že
zakupujete službu EZO. I tady jste měla několik možností (dostat se
okamžitě k nějaké jiné věštkyni, ukončení hovoru), ale Vy jste se
rozhodla z vlastní vůle, že budete čekat a poslouchat moudrosti na
lince, za to se také účtují minuty.

To bych si radši zašla někam k věštkyni, vyjde to levněji a řekne toho víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kethh
17.1.12 09:01

mám to podobně :-((

ahoj tak já jsem na tom uplně stejně,jen že jsem na telefonu nebyla připojená pořád,ale zkoušela jsem volat znovu a znovu…pořád mi bylo řečeno ,že at to zkusim znova,že se někdo dovolal přede mnou.....a částka 8000,– přitom jsem se vlastně nedovolala a mé hovory nebyli ani minutové…podle mne podvod…již jsem se na to ptala a asi stím nejde nic dělat.....no za blbost se platí,již nikdy více…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!