EZO TV

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Limmi Alish
11.1.13 22:42

Totiž

Totiž, já tak trošku čaruju a kromě toho, že bludičky jsem viděl nezčetněkrát, setkal jsem se i s Urielem (archanděl/gravitace) a jinými, které opravdu jmenovat nechci a nebudu. Lidi si rádi dělají srandu a „kolegy“ urážejí, nechápou však důsledky tohoto jednání a raději si dosytosti užívají „sraček“, ve kterých jsou až po uši… :zed:
:cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Dani74
12.1.13 01:43

To: Limmi Alish
Jak trošku „čarujete“? Proč jste utratil na lince 4500 Kč? Nejlépe se okultismem vůbec nezabývat(„slepý vede slepého“…) Apropo 70 Kč/min i při čekání na spojení je zlodějina viz Ezo.tv U věštce člověk ztrácí svobodu. Vytváří se psychická a „jiná“ závislost na něm. Člověk se potom bez věštce ani nevys…(však víte) :-)

• Citovat
  • Upravit
12.1.13 23:16

Vítejte na Zemi Dani74

Většina těch peněz jde totiž na dobročinné účely. Lakomec má obvykle jiný pohled na věc, hlavně když kdekomu závidí, že? To pak vidí jen to, co se mu hodí a trápí se tím, že „všichni kradou“, já to chci taky a že nám slibovali svobodu. Ježíš na kříži řekl: „Dílo je hotovo“ :mavam:
Netvrdím, že jsem byl okraden či připraven o svobodu, spíš naopak. :think:
Pokud sleduje pořad, kterým tak rádi opovrhujete, možná Vám neuniklo, že někteří klienti mají zakázáno věřit či dokonce obdržet některé informace. Obvykle jde o následek zneužití černé magie :cert: v minulé inkarnaci. Kdo kleje, sám bude proklet. Zkuste http://darkprincess.blog.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dani74
13.1.13 00:38

To: Limmi Alish
Většina peněz jde na dobročinné účely za zavolání na Ezo.tv ? Chci oficiální důkaz, žádné kecy! (To si počkáme na odpověď, že :)
Ke komu vlastně mluvíte, nějak nevím jestli nejste náhodou na houbičkách… :)
V pořadu volejte věštce se sami účinkujíci ztrapňují(youtube) a říkají bludy, viz můj příspěvek na předešlé stránce. Pravý prorok se nikdy nesplete!!! :)

• Citovat
  • Upravit
mimka1
13.1.13 01:29

Tak tady se ten „pravý“ prorok už asi objevil. Jak zvláštní v této společnosti - všichni vybírají příspěvky na dobročinné účely. ještě zvláštnější je, že tito výběrčí pak jezdí čarovat tu do Indie, tu do Chorvatska, tu jinde… Jen těch nešťastných nějak jejich vlivem neubývá, spíše naopak. Buďto je to provokatér, anebo asi chybí v nějakém zařízení - tak nějak mi to vyšlo v kartách! :D

• Citovat
  • Upravit
Dani74
13.1.13 01:55

To: mimka1
:D jj

• Citovat
  • Upravit
13.1.13 13:28

LOG

V Indii je největší pozemský archiv bíle magie :andel:, v Chorvatsku to samé, ale v černém. :cert:
:mrgreen:
To kvůli potírání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
13.1.13 19:25

Volala jsem v prosinci Alence pastelce, přes 9 min.jsem poslouchala trapný rádoby chytrý řeči už ani nevim o čem, a nic, samozřejmě, a to ta Alenka čekala na dalšího volajícího..A já si pořád říkala, no tak teď už mě přepojí, už přece musí :zed:,no houbelec..Se mi normálně chtělo brečet, jak jsem byla naštvaná, a po tom, co jsem si spočítala, kolik budu platit :evil: Tak jsem zavolala na tu jejich info linku a postěžovala si, a asi za 2 hod. mi přišla neuvěřitelná sms, že pokud jsem nemohla být z nějakého důvodu přepojená do vysílání, nabízejí mi služby ostatních věštců-drzost nad drzost :pocitac: už nikdy více… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mimka1
13.1.13 20:29

Přesně tak - již nikdy více a ať je to mementem pro všechny zoufalce :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1265
14.1.13 12:24

Nevolala a ani volat nebudu. nevěřím na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.13 13:55

Chyba je v mysli

Když někomu nevěříš, tak Tě s ním nespojí (vybírá Bůh :hug: cestu, kterou se pak vydáš) Když je to celý kolektiv, tak se nespojíš - jen přispěješ.
Aby bylo jasno:
Bůh/Allah/Universum = otec Krista (teda kromě jiných :mrgreen: :andel:
Vládce v podstatě všeho (prezident=0
Učí mě třeba lečení (hexenšus za 5 vteřin :mrgreen: ) nebo i technomancii:
zap/vyp elektra, semafory, antierror (lagy, poruchy), zdechniauto atd. :pocitac:

Důvod Vašich trablí je Vaše „presunkce cizí nefunkce“ (To ták/to je blbost atd)
Já tomu říkám degenerace aury :oops: a někdy pláču smíchy, jak jsou lidi vzteky bez sebe, když se něco po**re („Pane Bože za co? Ježíšmrjá!!“)
Když Vás volá děcko, že je nemehlo, a víte, že Vás nevidí jen volá, že je všechno Vaše vina, co uděláte?
Můžete všechno, nemusíte nic.
Co uděláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.13 13:57

Jste to co víte

Je svět zlej nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.13 15:06

0+1=1

Bomba server, fakt, nebe a dudy (zelené značky na obrázku). Hlavně žijte v míru.
Jako nebylo mi ještě třicet a byl jsem dvacet atetista, protože nebyl důkaz-nebyl důvod. Na konci 4.roč. ZŠ fasujeme učebnice a já zíral ne teorii velkého třesku: že celý vesmír pochází z jednoho bodu (menší, než černé kolečko na obrázku), říkám si: „To snad větší blbost než placatá Země“. Za dva roky v učebnici fyziky: princip jádra-atomové bomby: Pokud stlačíme hmotu na hustotu 50kg/1ccmřetězová reakcekolapsbum a světlo. Koukám na to, že mám pravdu v 10 letech(pořád ateista)

Dnes jsem se POPRVÉ v životě juknul na Bibli (po dvou letech věštěníčka),nářez no, tak jsem pro Vás kus cvaknul (modrý rámeček), ale do kostela letos asi ne.
Poslouchaj tam aby se neřeklo, známí je už je viděli, pár drobných na hromadu hotovo. Vylezou ven a je jim jedno, že do nich 6× za minutu kuje satan:
„Podívej se na to""Tomu nevěř ani slovo""To se může hodit""Nikdo se nedívá""Beztak krade""To snad není pravda“
Jsem se zaregistroval, abych alespoň jednomu pomohl z pasti. :andel:
Lámu hůl, funguju stejně jako vaše cíle závisti a hněvu, akorát že zadara (nejsem dě**a) protože na začátku jsou lepší zkušenosti(náhrada za oběť)
Nikdo v bedně nemá míň jak 30. Nebojte se, oni Vás stejně milují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mimka1
14.1.13 20:34

Tak se dívám, příteli, že to máte všechno nějak pomotané dohromady :andel: :andel: :cert: :!

• Citovat
  • Upravit
Mirjana
23.1.13 03:41

FASCINUJE MĚ

Fascinuje mě, že se pořád najdou tací, co do pořadu volají. Koukám teď na ANIE. Tak agresivní ženskou bych nechtěla mít ve své blízkosti. Neřekne nic, ale hlavně chce konkrétní otázku. Jasnovidectví je dar a ten má málokdo. A protože je to dar, neměl by dotyčný za věštění brát peníze, totéž léčitelé. Tohle jsou všichni podvodníci a lidi jsou hloupí, že se nechávají nachytat. A ještě platí dobrovolně tak zlodějskou sumu. Kdo chce poradit, měl by jít osobně za léčitelem, kartářkou, věštcem… a to jen k takovému, který má vynikající reference.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!