Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ja bych se jenom chtěla v téhle diskuzi vrátit k te Anie, co jste se na zacatku na ni ptali.
Ja ji znám osobně, kdysi jsme spolu pracovali a tam mi vestila prave. Tenkkrat-je to uz hodne let zpátky-jsem chtěla vědet, kdy budu mít miminko a měla fakt pravdu ![]()
Takže ja bych ji třeba i věřila, ale do tv bych určitě nevolala.
Tak keď chcú pomáhať nech to robia nežištne..alebo aspon za symbolickú sumu..a nie ťahať od ľudí take peniaze..to je nehoráznosť..to je tá ich anjelská láska…prd..láska k peniazom…fuuuuj
a ta mnaďarka čo to tam prezentuje tých veštcov čo ledva melie po slovensky..to tam už nemali koho dať… ![]()
Mám zapnutou TV relax a teď tam byla na telefonu nějaká ta věštkyně. Cosi tam furt čmárala pastelkama a k tomu nějak vykládala karty.
A lidi volali. TO tomu jako FAKT někdo věří?
Věštkyně se ptá (intonace jakože si je jistá) A vy jste vdaná? Paní ji odpoví že ne. A věštkyně odpoví - No právě. To je ono. (prostě hned dokáže otočit)
Nebo věštkyně se ptá: A vy čekáte na lásku? Pní tak jakoby vyprskla a povídá že ne. A věštkyně, aby to zamluvila, tak paní vynadala, proč jí odpovídá takovým tónem.
Nebo paní se ptá na zdraví své maminky. Věštkyně že prý vidí problém s tlustým střevem a vyprazdňováním. Paní jí to potvrdí. Věštkyně jí řekne, že paní musí mamince koupit oregánový olej, aspoň 3 balení, protože má maminka ve střebě plísně, a hned s jí vedle hlavy zobrazí reklama zrovinka na oregánový olej.
Jak je možný, že tohle někdo dovolí v TV vysílat? Ani nemusíte nijak reagovat, jen jsem se potřebovala vyzuřit.
@martinape Taky jsem to párkrát viděla a tvoje rozčilení chápu
já i manžel z toho máme srandu, že ti lidi tomu věří, ale na druhou stranu je to smutné…navíc když si vemu, kolik to stojí ![]()
@martinape píše:
Mám zapnutou TV relax a teď tam byla na telefonu nějaká ta věštkyně. Cosi tam furt čmárala pastelkama a k tomu nějak vykládala karty.A lidi volali. TO tomu jako FAKT někdo věří?
Věštkyně se ptá (intonace jakože si je jistá) A vy jste vdaná? Paní ji odpoví že ne. A věštkyně odpoví - No právě. To je ono. (prostě hned dokáže otočit)
Nebo věštkyně se ptá: A vy čekáte na lásku? Pní tak jakoby vyprskla a povídá že ne. A věštkyně, aby to zamluvila, tak paní vynadala, proč jí odpovídá takovým tónem.
Nebo paní se ptá na zdraví své maminky. Věštkyně že prý vidí problém s tlustým střevem a vyprazdňováním. Paní jí to potvrdí. Věštkyně jí řekne, že paní musí mamince koupit oregánový olej, aspoň 3 balení, protože má maminka ve střebě plísně, a hned s jí vedle hlavy zobrazí reklama zrovinka na oregánový olej.
Jak je možný, že tohle někdo dovolí v TV vysílat? Ani nemusíte nijak reagovat, jen jsem se potřebovala vyzuřit.
jak je to mozne? znas trh? znas poptavku a nabidku? tak proto to funguje. ![]()
@martinape píše:
Mám zapnutou TV relax a teď tam byla na telefonu nějaká ta věštkyně. Cosi tam furt čmárala pastelkama a k tomu nějak vykládala karty.A lidi volali. TO tomu jako FAKT někdo věří?
Myslíš Alenka Pastelka???
Občas na něco takovýho kouknem ze zvědavosti a fakt se bavíme s partnerem
přesně jak tu někdo řek, lidská blbost je nepřekonatelná a dokud tam lid budou volat, tak ta tv bude fungovat. Ovšem dobrá je také Tv Active se svýma správnýma odpověďma, kde maj nějaký příklad, výsledek je údajně podle nich 407
samozřejmě podle pravidel matematiky to tak není a i když se člověk snaží nějak jinak přijít na to jak se k tomu výsledku dostali, tak na to stejně nepřijde
každopádně pravidlo u těchto her je, že to není nikdy to co by to správně mělo být ![]()
@Callipo90 JO. Alenka Pastelka. To bylo ona. Já bych přikázala z věštění skládat zkoušky a teprve pak by to ten člověk směl provozovat. Ve většině případů tam volají lidi ve finanční krizi, nemocní, nebo psychicky na dně a volají tam pro radu (já vím, jejich volba) a akorát zaplatěj majlant za takový nehorázný plky!!!
Dobrý den všem.
Rád bych zde všechny varoval před ženami, které jeden čas vykládali karty v EZO.TV, říkají si šamanky. Jsou to podvodníci, zloději a lhářky. Institucím a lidem dluží milióny. Takže bacha na ně.
@Freedom81 tak to je snad jasne kazdemu aspon mirne inteligentnimu cloveku
Prosím vás, nechodí vám někomu zprávy, že jim máte zavolat? Že se vám má něco stát atd. Už mi přišly 2 a mám toho plné zuby…
![]()
@klody píše:
Prosím vás, nechodí vám někomu zprávy, že jim máte zavolat? Že se vám má něco stát atd. Už mi přišly 2 a mám toho plné zuby…![]()
![]()
No nazdar.
@rokris píše:
![]()
No nazdar.
Fakt, zpráva z listopadu: „Mám o Vás překvapivé informace. Nemáte moc času připravit se. Volejte TEĎ, ještě není pozdě.“
a dnes: Můžete mi zavolat do pátku? Ještě tento týden se Vám stane něco důležitého! Připravte se!"
Jako co to sakra je toto?
Kde vůbec vzali moje číslo?
Prepac nenadavaj do carodejnic lebo tato vestica to zdedila po svojej prastarkej
ja aj moje cela rodina volame renate z eza ma klapku 556 a je ozaj dobra a viem ze ona je tam len zamestnana nie je majitelkou je ozaj dobra a mna aj moju celu rodinu to uraza mozvo nie su tam poniektore dobre ja som sama volala inej nechcem
menovat a hovorila hluposti takze mate pravdu ze niektore su o nicom ale tato nakolko volal uz 2 roky renate kl556 je skutocne vyborna beata a vilo