EZO TV

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vpviliam
8.9.13 18:05

Prepac nenadavaj do carodejnic lebo tato vestica to zdedila po svojej prastarkej
ja aj moje cela rodina volame renate z eza ma klapku 556 a je ozaj dobra a viem ze ona je tam len zamestnana nie je majitelkou je ozaj dobra a mna aj moju celu rodinu to uraza mozvo nie su tam poniektore dobre ja som sama volala inej nechcem
menovat a hovorila hluposti takze mate pravdu ze niektore su o nicom ale tato nakolko volal uz 2 roky renate kl556 je skutocne vyborna beata a vilo

• Citovat
  • Upravit
75
31.12.13 11:24

Ahoj holky, ja bych se jenom chtěla v téhle diskuzi vrátit k te Anie, co jste se na zacatku na ni ptali.
Ja ji znám osobně, kdysi jsme spolu pracovali a tam mi vestila prave. Tenkkrat-je to uz hodne let zpátky-jsem chtěla vědet, kdy budu mít miminko a měla fakt pravdu :-O
Takže ja bych ji třeba i věřila, ale do tv bych určitě nevolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.9.14 01:32

ezo.tv

Tak keď chcú pomáhať nech to robia nežištne..alebo aspon za symbolickú sumu..a nie ťahať od ľudí take peniaze..to je nehoráznosť..to je tá ich anjelská láska…prd..láska k peniazom…fuuuuj :evil: a ta mnaďarka čo to tam prezentuje tých veštcov čo ledva melie po slovensky..to tam už nemali koho dať… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 14:44

Věštci na TV relax

Mám zapnutou TV relax a teď tam byla na telefonu nějaká ta věštkyně. Cosi tam furt čmárala pastelkama a k tomu nějak vykládala karty.

A lidi volali. TO tomu jako FAKT někdo věří?

Věštkyně se ptá (intonace jakože si je jistá) A vy jste vdaná? Paní ji odpoví že ne. A věštkyně odpoví - No právě. To je ono. (prostě hned dokáže otočit)

Nebo věštkyně se ptá: A vy čekáte na lásku? Pní tak jakoby vyprskla a povídá že ne. A věštkyně, aby to zamluvila, tak paní vynadala, proč jí odpovídá takovým tónem.

Nebo paní se ptá na zdraví své maminky. Věštkyně že prý vidí problém s tlustým střevem a vyprazdňováním. Paní jí to potvrdí. Věštkyně jí řekne, že paní musí mamince koupit oregánový olej, aspoň 3 balení, protože má maminka ve střebě plísně, a hned s jí vedle hlavy zobrazí reklama zrovinka na oregánový olej.

Jak je možný, že tohle někdo dovolí v TV vysílat? Ani nemusíte nijak reagovat, jen jsem se potřebovala vyzuřit.

• Citovat
  • Upravit
3992
13.1.15 14:53

@martinape Taky jsem to párkrát viděla a tvoje rozčilení chápu :pankac: já i manžel z toho máme srandu, že ti lidi tomu věří, ale na druhou stranu je to smutné…navíc když si vemu, kolik to stojí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.1.15 15:15
@martinape píše:
Mám zapnutou TV relax a teď tam byla na telefonu nějaká ta věštkyně. Cosi tam furt čmárala pastelkama a k tomu nějak vykládala karty.

Věštkyně se ptá (intonace jakože si je jistá) A vy jste vdaná? Paní ji odpoví že ne. A věštkyně odpoví - No právě. To je ono. (prostě hned dokáže otočit)

Nebo věštkyně se ptá: A vy čekáte na lásku? Pní tak jakoby vyprskla a povídá že ne. A věštkyně, aby to zamluvila, tak paní vynadala, proč jí odpovídá takovým tónem.

Nebo paní se ptá na zdraví své maminky. Věštkyně že prý vidí problém s tlustým střevem a vyprazdňováním. Paní jí to potvrdí. Věštkyně jí řekne, že paní musí mamince koupit oregánový olej, aspoň 3 balení, protože má maminka ve střebě plísně, a hned s jí vedle hlavy zobrazí reklama zrovinka na oregánový olej.

Jak je možný, že tohle někdo dovolí v TV vysílat? Ani nemusíte nijak reagovat, jen jsem se potřebovala vyzuřit.

jak je to mozne? znas trh? znas poptavku a nabidku? tak proto to funguje. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.15 15:31

@KackaDoup Spíš jsem to myslela z pohledu že je to dovoleno.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
13.1.15 15:33

@martinape a ja jsem ti na to opovedela, je to byznys.

• Citovat
  • Upravit
3677
13.1.15 18:18
@martinape píše:

Myslíš Alenka Pastelka??? :lol: Občas na něco takovýho kouknem ze zvědavosti a fakt se bavíme s partnerem :lol: přesně jak tu někdo řek, lidská blbost je nepřekonatelná a dokud tam lid budou volat, tak ta tv bude fungovat. Ovšem dobrá je také Tv Active se svýma správnýma odpověďma, kde maj nějaký příklad, výsledek je údajně podle nich 407 :lol: samozřejmě podle pravidel matematiky to tak není a i když se člověk snaží nějak jinak přijít na to jak se k tomu výsledku dostali, tak na to stejně nepřijde :lol: každopádně pravidlo u těchto her je, že to není nikdy to co by to správně mělo být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.15 18:34

@Callipo90 JO. Alenka Pastelka. To bylo ona. Já bych přikázala z věštění skládat zkoušky a teprve pak by to ten člověk směl provozovat. Ve většině případů tam volají lidi ve finanční krizi, nemocní, nebo psychicky na dně a volají tam pro radu (já vím, jejich volba) a akorát zaplatěj majlant za takový nehorázný plky!!!

• Citovat
  • Upravit
5
16.1.15 08:08

Šamanky po česku

Dobrý den všem.
Rád bych zde všechny varoval před ženami, které jeden čas vykládali karty v EZO.TV, říkají si šamanky. Jsou to podvodníci, zloději a lhářky. Institucím a lidem dluží milióny. Takže bacha na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.1.15 09:17

@Freedom81 tak to je snad jasne kazdemu aspon mirne inteligentnimu cloveku

• Citovat
  • Upravit
6931
24.2.15 20:44

Prosím vás, nechodí vám někomu zprávy, že jim máte zavolat? Že se vám má něco stát atd. Už mi přišly 2 a mám toho plné zuby… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
24.2.15 20:49
@klody píše:
Prosím vás, nechodí vám někomu zprávy, že jim máte zavolat? Že se vám má něco stát atd. Už mi přišly 2 a mám toho plné zuby… :cert: :cert: :cert:

8o 8o No nazdar.

• Citovat
  • Upravit
6931
24.2.15 21:10
@rokris píše:
8o 8o No nazdar.

Fakt, zpráva z listopadu: „Mám o Vás překvapivé informace. Nemáte moc času připravit se. Volejte TEĎ, ještě není pozdě.“
a dnes: Můžete mi zavolat do pátku? Ještě tento týden se Vám stane něco důležitého! Připravte se!"
Jako co to sakra je toto? :zed: :cert: Kde vůbec vzali moje číslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí