EZO TV

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.1.13 18:51

Pomotané to vypadá očima člověka, který obětuje za peníze třeba zdraví manžela/ky, protože pak zase vyměňuje peníze aby se vyléčil, přemýšlí jen o budoucnosti načež přestává vnímat přítomnost, tudíš se neraduje. :cert: + :andel: = rovnováha
Bílá/černá proton/elektron pravda/lež
Ehm…lidé chodí do školy, aby se něco naučili. Někdo se naučí opisovat a dojde k závěru, že umí v podstatě vše a učitel mu dá za pravdu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mimka1
23.1.13 20:05

Přesně tak, tady jde o zneužívání něčeho, co je skutečně dar. A jako dar by mělo být předáváno dál. Já se na to už ani nedívám. Anie je tam téměř pořád, vždy končí týden, :arrow: :arrow: tak teď tu delší dobu nebudu, ale ejhle, zase se objeví. Lituji ty, kteří s neochvějnou důvěoru si volají o zklamání a tučný účet. :zed:

• Citovat
  • Upravit
23.1.13 20:31

Anie je nástroj, lidi si myslí, že kdovíčím vládne nebo že podvádí, ale nejen ona v podstatě jen komunikuje se stvořitelem, který ji zde poslal, a kterého polovina planety zapřela :!. Ona a další jsou poslové a Bůh se dívá na to, jak ustavičně někdo jeho lidi pomlouvá, sekíruje a chce prachy nebo hodinky s vodotriskem.
Podívejte se nahoru, řekněte ‚promiň‘, podívejte se dolů a řekněte ‚stidím se‘. Život dostali a ani nepoděkovali, že? Už je Vám teplo děvčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mimka1
23.1.13 20:35

Nu, z Vašich slov mně spíše mrazí…z Vašich názorů. Pak Bůh s námi s tolika falešnými proroky! :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
23.1.13 21:17

Někdo, neříkám že zrovna Vy, se nesmí pravdě v podstatě ani dostat. Rádi poté využívájí informace ke svému prospěchu (třeba i semité v inkarnaci ateisty). Zneužití inteligence (krádeže, prospěchářství, lhaní, zapření Ježíška)je tvrdě trestáno (klidně i tím, že mi nevěříte - nesmíte a automaticky zavrhujete cokoliv se tváří jakkoliv poctivě). Jupí/děkuji Bohu. Já Vás stejně miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mimka1
23.1.13 21:33

Tak to tedy dík - láska umí překonat snad vše - to nám právě dokázal Ježíš svým příkladem, když miloval i kázal milovat i své nepřátele. Důležité je, co nosí člověk ve své mysli a ve svém srdci - emoce navenek jsou jen okrajové a v podstatě nemají žádnou vypovídací hodnotu, jedině snad to, že se daný jedinec neumí chovat, nebo jen svým vztekem zakrývá něco mnohem závažnějšího. V tomhle jste tedy zabodoval, i když o falešných prorocích se můžete s úspěchem dočíst i v Bibli. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
23.1.13 21:45

Jak vidím nějakou šestku, tak jdu po ní (džihád-proč ne), ale jinak mráz po zádech a štít. V práci (dnes mě vyhodili-heč) jsem léčil ‚satanistu‘, ale on měl ze mě spíš strach. Ale jinak fajn synek, sice trošku vampír, ale co, je to jak trucující dítě, mám ho rád. Ani už nevím, kolikrát jsem za to zj*bal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena.svobodova
31.1.13 08:54

Ponaučení....

Dobrý den taky sem volala mám skušenost za 3 minuty 3 tisíce, tak ted se tomu směji jak jsem stará tak blbá, doufám že mám ponaučení… 8o

• Citovat
  • Upravit
Kamča z blogu
5.2.13 14:21

Trestní oznámení - připojte se

Zde odkaz na blog pro všechny, co se cítí podvedeni voláním do pořadu, provolali kupř. tisíce a nebyli ani přepojeni apod. Všechny tyto pořady se vysílají živě z Budapešti, vyrábí je firma Telemedia (www. calltv. com). Trestní oznámení už bylo podáno na Sexy šanci a Music game (podala už i RRTV), možno rozšířit i na EZO.TV. Odkaz zde: http://proti-podvodu.blog.cz/ Připojte se a šiřte odkaz, prosím, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
maruska1975
5.2.13 15:05

Také jsem tam chtěla volat Anie, pořád to odkládám a z Vašich všech reakcí je mi jasné, že tam volat nebudu.

• Citovat
  • Upravit
MIROSLAVA HYNKOVÁ
9.2.13 15:36

nevolat

Čekala jsem za 3920,–KČ- RYCHLÉ PŘEPOJOVÁNÍ!!!

• Citovat
  • Upravit
mimka1
9.2.13 19:37

Najděte si na bolg.cz diskuzi, která se odehrává k možnému podání žaloby na podvodné jednání provozovatelů. 4ím víc nás bude, tím lépe. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
mimka1
20.2.13 20:26

Kdo jsi, že si odvoluješ vulgárně nadávat - toto dokáže opravdu jen dement :!

• Citovat
  • Upravit
webkit
21.2.13 11:06

ezo buzíci

Stovky lidí…bohužel tisíce :zed:,ten co tam volá, má dluhy nebo přišel o práci a živí tyhle podvodníky, tak dobře mu tak :!,zbytek má prostě jen IQ popelníku :jazyk:… ti co siberou půjčky, aby mohli mluvit s těmahle idiotama bez vzdělání tomu už neni pomoci :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Hod prachy do kose :D
25.3.13 02:20

Lidi, proboha… To je jasne jak facka, napriklad u tech jejich soutezi na to nejak musi vydelat, prece nebudou rozdavat tisicovky jen tak (100lidi za 1 minutu jim udela 7000,–, jednoduche pocty):D Probudte se!!! (To zni dost jehovisticky :D) a vy s tema kartama, z vas mam dost, v dnesni dobe si na vas zjistim osobne cokoliv z minima vasich udaju ;) Staci kdyz vam nekdo rekne to co chcete slyset… F*ck Ezo a jine kraviny!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!