Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mimochodem, pronájem minuty vysílacího času stojí kolem 3000 Kč (na těch levnějších teleshoppingových TV, nebavíme se o Nově po osmé večer
). Za domácí úkol si zkuste spočítat, kolik lidí musí v průměru současně žhavit drát za 70 Kč za minutu, aby se ten pořad uživil.
Možná Vám pak dojde, proč je tak těžké se dovolat do studia.
Je to pouze o tom jak dostat z lidí peníze rozumný a inteligentní člověk se tomu pouze zasměje a přejde na jiný televizní kanál
Ahojte…najde sa vobec nejaky vestec-vestkyna, ktora to nerobi pre peniaze ale s pocitom ze ma z toho radost a je vdacna za to ze moze pomahat?
Možná by se i našel - ale těm lidé nevěří, protože je to zadarmo a našinec je zvyklý, že kvalita musí být za peníze…
![]()
Ježíši, taky jsem ze zvědavosti chtěla zavolat i když tomu nevěřím, dobře, že jsem si napřed přečetla Vaše názory, díky za ně, byla bych s prominutím, další blb. Díky, díky
![]()
Lidi, prosím vás nevíte někdo z vás něco o ezoobludách, které si říkají „šamanky“?Máme s nima opravdové problémy, dívala jsem se do výpisu dlužníků tam jsou dokonce jsou i na Slovensku vedené jako dlužnice. Jestli máte nějaké zkušenosti, tak se podělte dík ![]()
No jo, ale to byste musela napsat jména - ezošamanky jsou snad všechny…obchodují s lidskou nevědomostí a bohužel takto okrádají hlavně nemocné a všemu věřící důchodce, kteří byli vychováni ve společnosti, kdy se ještě nosila poctivost, jako krédo osobnosti ![]()
Vážení, je hodně smutné, že vědmy jak si říkají, vydělávají na lidském neštěstí a důvěřivosti. Pak se následovně chválí jak cestuji po světě a užívají si života. Vědmy a ten chlap budou ty svoje blbosti kecat v TV, tak dlouho dokud jim lidé budou volat. Kdyby záleželo na mne, tak už dávno skončili všichni i s tím chlapem na veřejnoprospěšných pracích. Já bych tam nikdy nevolala a nenechala se oškubat.
Je to tak, ale to je ta odvrácená strana demokracie - i podvodníci mohou všechno stejně jako lháři a zloději, dokud jim to lidé tolerují. Je mi z nich všech na… Ale věřím tomu, že co člověk do světa vyšle vrátí se mu to jako bumerang - dobré dobrým a zlé zlým, možná v jiné podobě, než jakou máme představu, ale vrátí. ![]()
Za chvilku končíme nikdo nevolá a prachy v prdeli je to podvod jako kráva už nikdy nenaletím
A co teprve až se objeví na obrazovce nechvalně známý pakůň a slizoun Honza, samozvaný šaman z trapné Reality Show. Pamatujete co je to zač? Tak ten bude teď pomáhat nešťastným lidem. Člověk bez skrupulí, podvodník a prolhanec. Asi takovýho potřebují a krávy budou volat jako tehdy ta farmářka co se do něho zakoukala a vzala si ho. Rozvedla se s ním asi za 3měsíce poté když zjistila co je zač. Ať vás ale ani nenapadne tam volat abyste mu vynadali? Do studia se skoro stejně nikdy nedá dovolat a jak řeknete byť i sebenepatrnější zmínku kritiky, hned vás odpojí. No, nestačím se divit co za verbeš se u nich uchytí.
O těch „šamankách“ jsem taky slyšela, ale už tam nedělají a vůbec nevím odkud jsou. Taky pořádně mazané zlodějky. No, bude to ještě síla ![]()
Na EZO.TV podána stížnost pro podvod na TV Active, kterou provozuje.Rada pro vysílání to již tentokrát neřeší pokutou, ale hrozí větší trest. Jednalo se o noční soutěž nahatin se sirkama. Nejde o nahatiny, ale EZO uvedlo v omyl diváky. Bylo i jiné postavení sirek, které se měly spřeskládat do nejvyššího čísla. Minuta hovoru stojí zde 90,–/min.
Já to říkal pořád - kdyby se drželi tak trochu při zemi (no chápu, že vysílací čas na TV Barrandov stojí cca 8tis. za minutu a musí zaplatit technické zázemí, pracovníky atd atd - věštci jsou žebráci, ti mají z toho prd) ale nemělo by se nic přehánět. ![]()
Jsem z toho akýsi zmetěný - někde píšou, že TIP TV skončila a přitom jsem našel včerejší noční vysílání s Martinou Blaženou Boháčovou. Ještě říkala, že je Novoluní v Raku a to je dnes, tak jak to tedy je - ví někdo? ![]()
Za ty prachy co už jste všichni nechaly v té p. a. k. a. r. n. ě. EZO něco by už stálo nové satelitní městečko a několik nových aut pro rodiny v něm žijící. Uplně na stejném principu fungují smskové soutěže typu Xtá SMS vyhrává. Taky se na Vás Vaří a ceny se předávají na oko.
Ale pokud je takových lidí dostatek budeme se mít pořád dobře. Tak tedy čau a volejte dál.