EZO TV

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Radekzelík
29.3.13 09:50

Město zadarmo alias kravina

Za ty prachy co už jste všichni nechaly v té p. a. k. a. r. n. ě. EZO něco by už stálo nové satelitní městečko a několik nových aut pro rodiny v něm žijící. Uplně na stejném principu fungují smskové soutěže typu Xtá SMS vyhrává. Taky se na Vás Vaří a ceny se předávají na oko. :-D Ale pokud je takových lidí dostatek budeme se mít pořád dobře. Tak tedy čau a volejte dál.

• Citovat
  • Upravit
xixo
5.5.13 10:40

Mimochodem, pronájem minuty vysílacího času stojí kolem 3000 Kč (na těch levnějších teleshoppingových TV, nebavíme se o Nově po osmé večer :D ). Za domácí úkol si zkuste spočítat, kolik lidí musí v průměru současně žhavit drát za 70 Kč za minutu, aby se ten pořad uživil.

Možná Vám pak dojde, proč je tak těžké se dovolat do studia.

• Citovat
  • Upravit
mimka1
6.5.13 13:11

:cert:…a přesně o tom to je :cert:

• Citovat
  • Upravit
8.5.13 11:25

věštkyně-oblbování diváků

Je to pouze o tom jak dostat z lidí peníze rozumný a inteligentní člověk se tomu pouze zasměje a přejde na jiný televizní kanál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.5.13 13:01

Ahojte…najde sa vobec nejaky vestec-vestkyna, ktora to nerobi pre peniaze ale s pocitom ze ma z toho radost a je vdacna za to ze moze pomahat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mimka1
24.5.13 23:32

Možná by se i našel - ale těm lidé nevěří, protože je to zadarmo a našinec je zvyklý, že kvalita musí být za peníze… :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
doxy
25.5.13 10:01

skoro nachytaná

Ježíši, taky jsem ze zvědavosti chtěla zavolat i když tomu nevěřím, dobře, že jsem si napřed přečetla Vaše názory, díky za ně, byla bych s prominutím, další blb. Díky, díky :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Camary
1.7.13 16:32

šamanky

Lidi, prosím vás nevíte někdo z vás něco o ezoobludách, které si říkají „šamanky“?Máme s nima opravdové problémy, dívala jsem se do výpisu dlužníků tam jsou dokonce jsou i na Slovensku vedené jako dlužnice. Jestli máte nějaké zkušenosti, tak se podělte dík :mavam:

• Citovat
  • Upravit
mimka1
1.7.13 20:42

No jo, ale to byste musela napsat jména - ezošamanky jsou snad všechny…obchodují s lidskou nevědomostí a bohužel takto okrádají hlavně nemocné a všemu věřící důchodce, kteří byli vychováni ve společnosti, kdy se ještě nosila poctivost, jako krédo osobnosti :,(

• Citovat
  • Upravit
Corason1
3.7.13 00:21

Vážení, je hodně smutné, že vědmy jak si říkají, vydělávají na lidském neštěstí a důvěřivosti. Pak se následovně chválí jak cestuji po světě a užívají si života. Vědmy a ten chlap budou ty svoje blbosti kecat v TV, tak dlouho dokud jim lidé budou volat. Kdyby záleželo na mne, tak už dávno skončili všichni i s tím chlapem na veřejnoprospěšných pracích. Já bych tam nikdy nevolala a nenechala se oškubat.

• Citovat
  • Upravit
mimka1
3.7.13 20:37

Je to tak, ale to je ta odvrácená strana demokracie - i podvodníci mohou všechno stejně jako lháři a zloději, dokud jim to lidé tolerují. Je mi z nich všech na… Ale věřím tomu, že co člověk do světa vyšle vrátí se mu to jako bumerang - dobré dobrým a zlé zlým, možná v jiné podobě, než jakou máme představu, ale vrátí. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Mordechai
4.7.13 10:06

ezo podvod

Za chvilku končíme nikdo nevolá a prachy v prdeli je to podvod jako kráva už nikdy nenaletím

• Citovat
  • Upravit
Věra08
6.7.13 19:19

FARMÁŘ - SŇATKOVÝ PODVODNÍK NA EZO.TV

A co teprve až se objeví na obrazovce nechvalně známý pakůň a slizoun Honza, samozvaný šaman z trapné Reality Show. Pamatujete co je to zač? Tak ten bude teď pomáhat nešťastným lidem. Člověk bez skrupulí, podvodník a prolhanec. Asi takovýho potřebují a krávy budou volat jako tehdy ta farmářka co se do něho zakoukala a vzala si ho. Rozvedla se s ním asi za 3měsíce poté když zjistila co je zač. Ať vás ale ani nenapadne tam volat abyste mu vynadali? Do studia se skoro stejně nikdy nedá dovolat a jak řeknete byť i sebenepatrnější zmínku kritiky, hned vás odpojí. No, nestačím se divit co za verbeš se u nich uchytí.
O těch „šamankách“ jsem taky slyšela, ale už tam nedělají a vůbec nevím odkud jsou. Taky pořádně mazané zlodějky. No, bude to ještě síla :think:

• Citovat
  • Upravit
Pepa z depa
8.7.13 11:47

TRESTNÍ OZNÁMENÍ PRO PODVOD Radou pro vysílání !!!

Na EZO.TV podána stížnost pro podvod na TV Active, kterou provozuje.Rada pro vysílání to již tentokrát neřeší pokutou, ale hrozí větší trest. Jednalo se o noční soutěž nahatin se sirkama. Nejde o nahatiny, ale EZO uvedlo v omyl diváky. Bylo i jiné postavení sirek, které se měly spřeskládat do nejvyššího čísla. Minuta hovoru stojí zde 90,–/min.
Já to říkal pořád - kdyby se drželi tak trochu při zemi (no chápu, že vysílací čas na TV Barrandov stojí cca 8tis. za minutu a musí zaplatit technické zázemí, pracovníky atd atd - věštci jsou žebráci, ti mají z toho prd) ale nemělo by se nic přehánět. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Pepa z depa
8.7.13 11:49

JAK JE TO S TELEVIZÍ TIP TV ???

Jsem z toho akýsi zmetěný - někde píšou, že TIP TV skončila a přitom jsem našel včerejší noční vysílání s Martinou Blaženou Boháčovou. Ještě říkala, že je Novoluní v Raku a to je dnes, tak jak to tedy je - ví někdo? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!