EZO TV

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pepa z depa
8.7.13 11:56

Prosimtě Camary - ty pseudo šamanky (tedy ta starší baba) volala do jedné věštírny a dělala ze sebe jak je těžce za vodou, bylo to v televizi. Prý pronajímá nějaké prostory za 70,–/měs no tak to je asi zase od ní nějaká habaďůra. Já už nevím komu mám věřit a co jsou jen drby. Ale když byly obě tehdy v EZU tak tedy hlavně ta starší na mě opravdu dělala dost strašný dojem a připomínala mi cokoli „jiného“ jen ne Šamanku a to na 1. pohled.
Tédy nechtěl bych se takhle blbě zamotat. Ten jsem šťastný, že jsem obyčejný truhlář :mavam:

• Citovat
  • Upravit
mimka1
8.7.13 12:25

:pocitac: ani bych neřekla, že věštci jsou žebráci, stačí se podívat na jejich drahé zahraniční výlety - je to celé amorální a kdo se nechá nachytat - spláče nad „výdělkem“. Nedozví se nic, co by už nevěděl, ale zaplatí hodně. Je to sprostý kšeft s lidskou naivitou a nevědomostí, někdy i zvědavostí. Nic, co by bylo společného s morálkou…jojo, já vím, ta se dnes nenosí :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Věra08
8.7.13 13:15

MÁM POCTIVOU KARTÁŘKU

Ale ano, existují. Mám velmi dobrou a kvalitní kartářku za 500,– se mi věnuje a skoro 6 let mojí sestře. Myslím, že jich existuje víc. Ale o těch se ví málo. Ty, které jezdí na drahé zájezdy jak tady bylo výše psáno - jsou ty, které vystupují na obrazovkách :mavam:

• Citovat
  • Upravit
mimka1
8.7.13 21:16

I tak je to možné, ale jak správně píšete - o těch se ani neví, protože se nikde neprezentují za drahé peníze a žijí jako my ostatní. Bohužel ty druhé, či lépe druzí, svým vystupováním vrhají špatné světlo i na ty slušné, které se snaží pomoci svým věděním. A kdo takovou najde a má ji ověřenou, tak vlastně vyhrál. :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Věra08
9.7.13 06:15

Pravdu máte Mimko :) a o to je smutnější skutečnost, že to ta „hvězdná plejáda“ blekotalů kazí těm, kteří toto berou skutečně jako své poslání. Pamatuji si jak u sestry jednou mluvila po telefonu s paní a když jí řekla, že je samoživitelka a nemůže dostat z „tatínka“ alimenty na holčičku tak si s ní dohodla výklad a když se paní ptala kam jí má poslat odměnu řekla jí, kupte něco dcerce a pohlaďte ji za mě. Nechci od vás peníze, ráda vám poradím :srdce: - to je u mě charakter.
A stejně se domnívám, že do EZO volají většinou důchodkyně a t. p. a ty nemají ani internet aby četly recenze a názory. O to je to smutnější, že jsou využíváni lidé v podstatě nevědomí a důvěřující, možná pak šetří 3měs aby zaplatili účet za telefon. A Z TOHO JE MI NESKUTEČNĚ SMUTNO - promiňte :(

• Citovat
  • Upravit
mimka1
9.7.13 09:29

Máte pravdu, je to smutné vydírání lidí, kteří nechápou jak moc se změnila společnost, že jejich pojetí poctivosti je dnes pohrdáno. Je to stejné jako s těmi nabídkovými akcemi, kde se s důchodci jedná jako s onucemi. Abych se přiznala, tu Vaši paní Vám docela závidím. Když se tak dívám na akce některých, kteří třeba dříve velmi dlouho vystupovali na EZO-dnes již mají svou firmu - ty ceny jsou pro obyčejného člověka neskutečné. A přitom toto poselství má být předáváno dál nezištně - protože je to dar. A snad každý, kdo takovou pomoc vyhledá dokáže ocenit radu či poskytnutí pohledu na věc z jiného úhlu, a odměnit ji. Žijeme v podivném světě. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Tereza00000
10.7.13 10:19

Volala jsem tam a jsou to jen zloději kteří okrádají lidi. Nevolala jsem na věštění ale na soutěž a co myslíte…do studia nikoho nepustili přitom věřím že nás bylo víc kdo čekali na přepojení tak jsem tam nechala 1000 Kč a za ho.no za nějaké přiblblé kecy které nemají ani dobře nahrané a běží to stále dokola. Lituji že jsou ty moderátoři na tom tak špatně že musejí moderovat tak ubohou soutěž. Dělají jako by jim nikdo nevolal a přitom mezi tím okrádají lidi.

• Citovat
  • Upravit
sisi 29
16.7.13 10:27

ezo

Jsou to podvodnici, volala jsem na kviz a vůbec mě nepřipojili jen mleli nějaké nesmysly a slečna v TV pořád říkala, že linka je volna.

• Citovat
  • Upravit
hhjj
19.7.13 11:45

ezo

Já chci poděkovat Vám lidičky, protože jsem doma dopoledne tak mám čas na telku, no a ezo jsem zatím jen sledovala a říkala jsem si, hm zajímavé tak tam nikdo nevolá a 7000kč člověk na cestě nejde, no ale bylo mi to divné právě že nikdo nevolá a minuta do konce a náhodou jeden zavolá a to takhle každý den.Tak si říkám jdu na net. a přečtu si recenze-no a světe div se, měla jsem pravdu-zloději! Je super, že to tady píšete, já jsem toho důkaz-nenapálená! Děkuji. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
devil.68
23.7.13 09:55

nesmysl

Dobrý den, ezo tv je jen podvod! Babička jednou volala pořád plácáte voloviny jak čekáte až se někdo ozve a zavolá přitom necháváte lidi čekat na drátě melete tam nesmysly než ho dostatečně oškubete. za blbej 5 minut bylo 500 kč v háji! Že se nestydíte! :pocitac: :cert:

• Citovat
  • Upravit
14.8.13 23:03

Ahoj, já se nechala unést vidinou výhry, hádalo se slovo do tajenky a to mě dost bavilo, tak jsem zavolala, když byla výhra na částce 3000 kč. Mezitím někoho přepojili a poté se částka zvedla na 7000… to už jsem byla na telefonu asi 20 minut a docela mě stoupal krevní tlak i adrenalin :oops:… Slečna v tv pořád trvrdila že nikdo nevolá, pořad měl skončit a já přitom visela na telefonu… Nakonec mě přepojili asi v poslední minutě, když už jsem byla před kolapsem, ale 7000 jsem vyhrála :lol:… Radost ale brzo vystřídalo zoufalství poté, co jsem si začala číst tuhle diskusi, říkala jsem si jak můžu být takhle hloupá… Nicméně, peníze dnes přišly, díkybohu, ale už nikdy víc.. Uvědomuji si, že jsem měla štěstí více jak rozumu, účet mě stál 2000 za 30 minutový telefonát, naštěstí výše výhry toto kompenzuje. Je to přesně typ zkušenosti jednou a navždy, je mi jasné že to bylo obrovské štěstí, které už nebudu pokoušet… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mimka1
14.8.13 23:59

To jste tedy měla štěstí a jste snad jediná, komu se povedlo výhrou kompenzovat účet telefonu. :! :! :!

• Citovat
  • Upravit
vpviliam
5.9.13 19:39

odpoved

Poradim ja aj moja rodina vola jednej kartarke renate 556 ja som tomu neveril ale je fakt dobra oplati sa volat vobec nezdrziava a hovori k veci viliam

• Citovat
  • Upravit
mimka1
5.9.13 21:36

:mavam: a díky za radu :) :)

• Citovat
  • Upravit
vpviliam
8.9.13 17:36

Prepac skusila si kartarku renatu 556 ta vobec hluposti nehovori ja aj moja cela rodina vola len jej a stale hovori kveci a vobec nezdrziava tak neuraza ja aj cela rodina uz volame 2 roky aj ked je to drahsie viliam a beata

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!