Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemáš pravdu.Ezo je mezinárodní společnost, nikdo z Fulneku nebo co to píšeš s tím nemá nic společného. Jsi úplně mimo. Majitel - hóóódně daleko ahoj ![]()
Majitel je hóóódně daleko, ale provozovatel české sítě čsel 900…je z Fulneku, zastoupení zahraniční firmy EZA je v Praze, kde rovněž pracují češi. Jinak nevím od které doby si tykáme, Věro08. Vzhledem k tomu, že se neznáme tak nevím kdo je tady mimo! Vzhledem k tomu, že jsem s nimi byla v kontaktu, asi vím trochu víc. ahoj ![]()
Ať se stydí ti všichni věštci, tváří se, jak jim záleží na chudácích volajících, přitom obírají lidi o peníze, a velké! Kdyby to byla bezplatná linka, prosím. Ale takhle, styďte se!!! Však ono se vám to jednou vrátí.
Dobrý den, jsem dost rozzčilená, když už po třetí jsem zkoušela se dovolat do televizního vysílání. Provolala jsem třikrát kredit 400,–kč a automat si mlel svoje budete přepojeni a stále dokola se to opakovala. Vím, že už to nikdy nezkusím, ale mrzí mě, že jsem v tuto chvíli bez práce, tím pádem nemám velký příjem, že si s námi tak zahráváte. Už Vám nevěřím. Lucie. ![]()
Lucie, ale musíte to napsat na provozovatele EZA a na TV Barrandov. Je nás už dost, co jsme tam psali, udělejte totéž. Tyto stránky nikdo z nich zřejmě nečte a ani číst nebude. Je to jako s naší vládou - na sociálních sítích se mohou lidé ukřičet proti nespravedlnosti, kterou proti nim moci páni používají, ale je jim to šumák, stejně jako demonstrace v Praze!
Toto je to samé - také jde o ožebračování lidí, kteří mají hluboko do kapsy! ![]()
Ano i já se nechala nachytat je to zlodějna a tahák na lidi volala jsem tam a oni pořád čekejte přepojíme Vás do studia a přitom ta paní pořád říkala volejte níkdo nevolá a tak jsem naivně čekala a nepřepojili mě říkala jsem si to tak bude 350 Kč za 5 min ale to jsem se divila když mi poslali z Vodafonu účet na 1380 Kč a nikam jsem se nedovolala to jsem se pěkně nechala napálit.
Já nabízela připojení se, a nabízela některé poznatky, které jsem za tu dobu nasbírala, ale nikdo se více nehlásí…takže všichni asi již opakali své účty a nechají se nadíle okrádat - a to kýmkoliv.......Pro podání trestního oznámení se lidé musí nejprve domluvit a potom tam, kde jich je v jednom místě nejvíce by měli jít to podat, jinak nevím jak na to…jako jednotlivec asi těžko něco zmůžem!
![]()
Já trošku nechápu, když je neustále napsáno 70Kč/1min, že se tady vztekáte na d tím, kolik provoláte? Tyto pořady jedou v TV už přes 10 let a je to pořád dokola, že přijdete o peníze. VŽDYCKY! už jste někdy zažili, kdyby to fungovalo tak, aby někdo namaloval za pár s. obrázek a na druhé straně se někdo zázračně uzdravil? Podívejte, I ti věštci, léčitelé tam jdou na vlastní triko, na vlastní rozhodnutí. Mě zvali 4× a nereagovala jsem až při poslední nabídce na TV 5 jsem odepsala: až budete opravdu chtít pomáhat lidem, pak se postavím i do fronty, pokud nějaká bude, ale v tomto případě nemám zájem! Ti kartáři z toho zase takové rito nemají, mají dobrou reklamu, ale také tu špatnou! Vy voláte z vlastního rozhodnutí, znám tolik případů, co měsíčně provolají tisíce na tyto pořady, je to neštěstí. Vzniká z toho závislost. Nedají si říct, ani po vysokém účtu za telefon. Zkuste se zamyslet, jestli vám někdo v pár vteřinách dokáže opravdu vyřešit zdravotní problém, finanční??? Tohle už z věštěním, ezoterikou nemá nic společného, tohle jede na labilitu lidí - probuďte se a nevolejte tam, pak je nebudete živit!!! ![]()
Naprostý souhlas, to co se předvádí je něco jako reklamní kampaň-a ti, kteří na to skočí to zaplatí. Za ty peníze každý najde ve svém oruhu bydliště kvalitní kartářku, chcete-li vědmu, který si svaším problémem dá práci a pokusí se radou pomáhat. Ale takto? Já se taky spálila, ale už jsem ztratila důvěru v kohokoli, kdo se tam objeví. Oni to samozřejmě vědí - ale je to hlavně o té reklamě a o penězích. A je to také o jejich nemorálnosti, protože morální člověk se do takových služeb nazapojí. Ale oni si vybrali tuto životní cestu a dokud budou lié hloupí, dotud to bude fungovat ![]()
A zkoušeli jste někdo Českou obchodní inspekci na jejich nekalé praktiky? Nečetla jsem všechny příspěvky, ale včera jsem taky naletěla a nechce se mi platit plno peněz za NIC, jen podvodné řeči moderátorů, ať už někdo konečně zavolá…a přitom jen celou dobu na lince poslouchat záznamník ať počkám na přepojení a stále dokola jejich „moudra“, přepojení se nekonalo, jen vysoký účet.
Ptala jsem se na to známého-je právník. Ale jak mi vysvětlil, oni to mají docela chytře vymyšlené. Cenu za minutu mají oznámenou, že tam bude záznamník-jsou dnes všeobecné praktiky všech call center. Takže je to opravdu postavené na tom, že každý volá o své vůli, že to okamžitě nepoloží a poslouchá ty jejich"kydy" je také jeho svobodná vůle. Sídlo firmy, která je zodpovědná za toto vysílání je v zahraničí (Budapešť) - provozovatel této linky a jim podobným je sice z česka (akciovka se sídlem ve Fulneku, ale mají licenci na tento provoz). Takže sečteno a podtrženo - jediné možné je,
to rozhlašovat všude možně co to vlastně obnáší, aby se další chránili podléhat emocím za peníze a tak jim ten provoz nabourávat. Vzhledem k tomu, že EZO se vysílá snad v celé Evropě, tak je to docela mamutí tok peněz od naivních lidiček, jako jsme byli i my. ![]()
Zdravím, mrkněte tady na to video :
http://www.youtube.com/watch?…
Posluchačka se ptá Anie na něco a ta jí odpovídá, že byla Gagarin, oki teda až na to, že posluchačka se narodila 1963 a Gagarin zahynul v roce 1968 ![]()
loooooooooooooooooooooooool
Jestli chcete darovat někomu peníze, tož můžete mně… teda radši si je nechte a užijte si je vy a nedávejte je podvodníkům (okultistům) ![]()
Já tam volal zhruba za 4500 Kc. Totiž bytost na druhé straně měla dost problém pochopit moji auru. Za celou hodinu nebyl schopen (muž) pobrat, kde jsem se to všechno naučil a za co jsem dostal „anténu“ a k tomu opravdu ******* ochranu (7+1=10)
![]()
![]()
No, a o tom to je. Myslím, že máme dost, že nás oblbují tzv. mocní tohoto světa, natož se nechat oblbovat za naše peníze i od takových podvodníků ![]()
Jen houšť, oni na ty svoje podvody dojedou, jen je mi těch lidí, kteří zaplatili těžké peníze za zklamání - jistě, podruhé se takový člověk nespálí, ale kolik jich ještě bude muset být, aby se to přestalo celému EZO rentovat???