Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte pravdu, na STV to mají ve své režii a člověk ví s kým a jak mluví -tam i zpět. Myslím že i na Primato má celkem slušné, je možná komunikace s tím, kdo je ve vysílání. To jen EZO to má zmáknuté na anonymitě a nemožnosti cokoli se zeptat. Pozor na ně - tady platí jediné NEVOLAT TAM A ONI SKONČÍ SAMI, jen kdyby si to tady všichni chtěli přečíst a poslat dál. ![]()
Volala jsem tam 5.8. když tam byla Anii. Komedie, měla tam budíček s odpočítáváním do minuty. Z automatu se ozývalo počkejte pár vteřin, nespojili mne ani po 27minutách, nedostala jsem ani informaci, mám jen naúčtováno 28 minut.
no a zřejmě ta Anie jim vydělává hodně peněz-je tak ukecaná, že věřím tomu, že jí naletí mnoho lidí-odpočítávání času do minuty, budíček-výroky typu já jsem ta nejlepší, ti ostatní vám lžou…no prostě děs a je mi moc líto lidiček, kteří do toho pokusu jdou…ale jak jim to sdělit hromadně---"lidi neblbněte, těch podvedených je už tolik, …atd.atd.
![]()
Já volala dnes, linka byla volná ten člověk stále říkal že čeká na volajícího a mně operátorka říkala nějaká moudra a třikrát řekla že mne přepojuje a zase se ozvala s moudry. doufám, že jsem to vzdala včas a nebude mne to stát moc .je to lumpárna
No, doufejte, já takto čekala v lednu, a stálo mne to 1200,–. Je potřeba o tom všude mluvit, či psát známý, ať neopakují naše chyby. Vím, že mnozí se za to nakonec stydí a mlčí, ale tím jen dávají průchod a snadný výdělek těmto zlodějům. Snad nejsmutnější je na tom to, že si hrají s lidskou psychikou úplně bez skurpulí, mnohdy tam volají i dost starší ročníky-pro ně to musí být vůbec rána. Držím Vám palečky, ať aspoň účet není likvidační.
![]()
Mohu Vás ubezpečit, že před Vámi nebyly stovky naivních troubů jako Vy, ale Vy sama, jen provozovatel Vás drží na lince jak dlouho se mu zlíbí a saje Vaše penízky…bohužel na této prostotě a naivitě je tato rádoby „služba“ založena, á propos žádný solidní věštec Vám věštbu přes telefon neudělá!!!
Nevím sice kdo jste a co jste, ale já bych si nedovolila Vám nadávat. V jednom je pravda-je to hodně nejen o naivitě ale důvěřivosti lidí a narážíme na to v každodenním životě. Ty starší ročníky stále ještě věří ve slušnost, morálku a dobro v lidech. Ale s nástupem tohoto času se morálka stala pojmem neznámým a slušnost se považuje za osobní blbost (i Vy jste to teď potvrdil svými výroky). A máte praqvdu v tom, že operátor drží každého na své lince, pod falešnými lsiby, že už…už vás přepojíme, do minuty, okamžitě… Ono všechno co se prezentuje takto na dálku zavání neférovým jednáním. Bohužel, člověk si na to někdy musí i sáhnout, aby se přesvědčil, že výše napsané opravdu platí na plné čáře. Nelze dnes věřit nikomu - jak říká můj muž,„když někomu podám ruku musím si hned přepočítat prsty“! ![]()
Dobrý den, já jsem to jednou zkusila, věděla jsem, že za minutu je 70 Kč, když mě do minuty nespojili do TV a ptali se mě, jestli mi nevadí, když mi budoucnost předpoví jiná paní, tak mi to hned bylo jasné a telefon jse do minuty položila. Ale právně je to vše ošetřeno a v pořádku, takže jen využívají blbost lidí. Jinak o Anie jen vím, že měla, nebo má (nevím) facebook stránku, na které dělá šílený bussiness, například když jí zašlete na účet nějakou sumu, tak vám pak zavolá a řekne v rychlosti, co jí padne v kartách, nebo nějaké přednášky za tisíce a pořád jen vymýšlela, jak z lidí dostat prachy s tím, že už deset let tohle dělá a že je nejlepší a že my lidé si neumíme vydělat peníze a ona ano a bla bla bla, raději jsem si jí vymazala, hrůza.
No, to Vám vlastně dala najevo, jak se stát balíkářem na účet nás, pitomců, kteří ještě věříme, že člověk je ve své podstatě hodný a pravdomluvný. Já dnes tvrdím, že v živočišné říši neexistuje adekvátní tvor, který by se choval tak hnusně jako lidi. I ty hyeny mají úctu mezi sebou, myslím, že bychom se od přírody měli učit. Jenomže to není sama, tato dáma. Teď tam yvstupuje Morgana, před tím nějaký chlápek s pištivým hlasem - a vše je to o jednom. Všechno umí, všechno zvládnou. Lidé, kteří mají nějaký zapeklitý problém hledají i tady pomoc-a o to je to všechno hnusnější. Zásada z toho vyplývá - pokud mne zajímájí věci kolem ezoteriky, najít si člověka, kterému sice za návštěvu zaplatím, ale bude to z „oči v oči“, jak se říká. Vnímavý člověk pozná, jak moc je rada upřímná a plyne z nějaké znalosti a nebo je to jen hra o prachy. Nu, tak Vás také vítám v klubu těch, kteří naletěli
Hezký den.
![]()
Morganu i toho pána předtím s tím písklavým hlasem (připadalo mi, že svým vzhledem chce vypadal jako buddha
) jsem už taky samozřejmě viděla, jelikož se s dcerou na mateřské dovolené díváme na Šmoulíky na Barrandově a potom to je, takže někdy to nestihnu vypnout, nebo přepnout a párkrát jsem se zadívala. Je to všechno o tom stejném, ale Anie je nejdrsnější fakt v tom oškubávání lidí všude kde se ocitne a pořád tvrdí, jak už má plný diář na dalších deset let dopředu a že toho musíme využít teď, nebo říká něco o svém dítěti, jak mělo být postižené a pak nebylo po narození - nevím přesně, jen jsem tuhle hlášku zaslechla a že ona to zvládla a my že bychom to nezvládly (matky), teď jsem zjistila, že ona si už opravdu tu facebook stránku vymazala - byla tam už skoro samá kritika toho jakým způsobem z lidí tahá prachy. Já jsem se o ezoteriku zajímala, ale jen z hlediska přístupu k druhým lidem… dalo by se o tom psát a psát, ale netušila jsem, že je možné tohle, pořád se učím a bohužel i někdy narazím.
Ano, Anie vám bude neustále tvrdit, že má totálně narvaný diář a nemá na vás čas i když si objednáte konzultaci na delší čas a dáte jí velkou částku, tak se vám při konzultaci vůbec nevěnuje, telefonuje, chodí se napít, absolutně ji nezajímáte, jen z vás mámí další a další peníze…opravdu neuvěřitelná hrůza…prosím, nenalítněte jako já, píšu to jako velkou výstrahu. Lidi jako třeba Jolanda, co byla na ezo, mi vůbec nevadí - už od pohledu si člověk řekne, že taková nic neví a má z toho srandu. U Anie je to hodně nebezpečné, protože máte pocit a ona vás o tom vydatně přesvědčuje, že ví všechno a tak snáze podlehnete- ve skutečnosti ví pěkný kulový a to vám všem píšu ze strachu, aby nenapálila další a další, kteří třeba jí dají poslední peníze. Neuvěřitelně necitlivá, zlá a sobecká ženská - může vám totálně rozhodit život - nedejte se. Kdo to, co píšu, nebere vážně, tak pak bude pěkně koukat až ji později prohlédne a možná už bude pozdě. Je to show a velký podvod na lidi. A nikomu, kdo je na ezu, už absolutně nevěřím.
A je mi jasný, že v televizi bude zase brečet a tvrdit, jak je neuvěřitelně citlivá, jak měla těžký život…jak strašně chce pomáhat lidem…dřív jsem jí to věřila a i slza mi ukápla…ale teď…prosím vás, jí jde opravdu pouze o peníze…vím, že je to těžké pochopit, ale je schopná tam brečet, vzpínat ruce a kdovíco všechno tvrdit, ale je to podfuk…klidně si pište, že jsem zlá a nepřející a kdovíco, ale já se opravdu bojím, jak dopadnou ti, co k ní půjdou…protože vím na 100 procent, že dobře rozhodně nedopadnou
Přesně tak. Anie to bere jako housky na krámu - ale o opravdovém vztahu k člověku a jeho problému vůbec neuvažuje. Proto nevolejte na EZO-to má s Ezoterikou společné jenom těch pár písmenek v názvu. Jinak nic - jen budete platit a ne málo
![]()
Naprosto souhlasím s Jaanou…do Eza volají lidé, kteří se ocitli v nějaké zoufalé situaci a jedinou jejich nadějí je dovolat se a nechat si poradit. A co se stane? Voláte, stále čekáte…na obrazovce médium tvrdí, že čeká na hovor…vy stále čekáte a nic se neděje. V telefonu milý hlas, dává vám rady do života v podobě přísloví, vy stále v napětí, kdy už vás přepojí a stále nic. A médium stále tvrdí…že čeká na hovor! Chápu, že i ona média musí živit své rodiny, ale na úkor těch, co pomoc opravdu potřebují? Ti, co mají dar do boha či „vyšších míst“, by tady měli být od toho, aby pomáhali lidem, kteří pomoc opravdu potřebují. Myslím si, že proto tento dar dostali.
Chudáci volající se k nim obracejí o pomoc, a pak se nestačí divit, kolik zaplatí! Mrzí mě, že se takto vydělává na bolesti druhých…protože - kdyby to opravdu nepotřebovali, asi by do televize nikdy nevolali.
PS: Kdyby vám ten „milý“ hlas v telefonu aspoň řekl…že je volajících hodně, že si máte zavolat později…taky by to sice něco stálo, ale určitě ne tolik…
Hezké dny, Milča
Musím taky přispět
já jsem tedy nikdy nevolala a radši bych volila určitě osobní výklad někde u kartářky, ale když mluvíte o EZO, tak mi to přijde opravdu jen okrádání a takové neosobní. To mě víc zaujal pořad na slovenském programu tv8. Je to něco podobného, ale líbí se mi tam, že je tam i zpětná vazba, celou dobu volající komunikuje s kartářkou a je to prostě úplně jiné, až mě kolikrát mrazí
tak že já bych spíš doporučovala tohle. Volají tam lidi i z Čech a je to stejná sazba.