EZO TV

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mimka1
19.2.12 20:11

To je přesné, je tu dovoleno vše. Mne zklamalo, že se tam prezentují lidé, kterým jsme z nějakého důvodu věřili. ale oni to mají skutečně jako výdělek a divadlo přes TV, současně jako reklamu na své „služby“. Nic opravdového, o soucitu s volajícím to opravdu nemá nic společného. jenom jarmareční kšeft-ale za velké peníze pro ty, kteří zavolají. Je to smutné. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Mr.Plicka
19.2.12 20:16

...

Dovoluju si vážně oponovat.. Je to každého svobodná volba. Já se vždycky do Eza dovolal, a volám pravidelně, když mám nějáký problém, a je tam někdo, koho mám rád. Vždycky volám, když je přepojení do minuty, a vždycky čekam maximálně 4 minuty, a pak mě spojí. Záleží, kolik volajících je přeci předemnou. S tím, že to stojí 70 Kč/min počítám, ta informace za 350,– Kč - za jedno telefonovaní, který mě občas stojí, mi za to opravdu stojí. ;-) Jen svůj názor, komu bych jednému zavolal z Eza je Anie Kartářka, Alenka Pastelka a Aleš Fajx. Ti ostatní podle mě říkají jen blafi, a hádají;) Ale to je jen můj názor…

• Citovat
  • Upravit
mimka1
19.2.12 20:24

:?: Pokud by jste platil pouze za připojení a rozhovor s věštcem, pak je to opravdu moje věc zda s ním mluvím déle. Ale tady čekáte a posloucháte nic říkající blafy a jste stále ujiš´tován, že do pár sekund budete přepojeni do studia. Ale nakonec sdělí, že je konec a pošlou vám sms, že vás přepojí na někoho jiného, a to je už úplná drzost a pohrdání volajícím. neshazuji tím řečnické umění nikoho, pokud to není „tárání“ do éteru a pokud se někomu konkrétně trefí do problému - ale můj názor je vyvarovat se takovému volání, pokud nechcete sypat peníze do pokladniček těch, kteří bohatnou na naivitě lidí-.

• Citovat
  • Upravit
3
21.2.12 10:16

Myslím,že je opravdu lepší zkusit přímo vyhledat léčitele,já se budu opakovat,ale ten náš nám opravdu pomohl,pokud máte totiž problém a ani lékaři už si neví rady,tak zkusíte vyhledat pomoc někde jinde.Není nic horšího než jen sedět doma a čekat na zázrak,který ostatně nepřichází.Po několika letech takového čekání a moře návštěv lékařů Vám to pak přijde jako zázrak,když po šesti návštěvách u léčitele jsem otěhotněla a narodil se nám první syn.Tehdy mi léčitel řekl,že jeho největší odměna je to narozené dítě a moje a manželovo štěstí.Vážím si toho a proto opět zdůrazňuji:není léčitel jako léčitel.Už bych tu chybu volat do tv taky neudělala,jak všichni píšete,je to opravdu sprostý byznys na lidech,kteří se třeba také potřebují jen svěřit a poradit,jak dál.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mimka1
21.2.12 11:01

ezo

Dnes jsem ezo sledovala ráno, byla tam Kranti, z jistých důvodů si jí vážím, ale proto je mi divné, že se takový člověk sníží k výdělkům touto cestou. Opět se opakovalo stejné - až 9 minutové trapné čekání na „někoho“ - nechci se mrzet, kolik neš´tastných lidí v tu dobu a s nadějí „viselo na lince“…a marně. zato účet jistě nebude marný, ale pěkně tučný. Přes tohoto operátora tedy nikdy více. Je to kšeft s lidskou důvěřivostí až hloupostí.Hezký den. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
lenula26
22.2.12 08:23

Ahoj, jsem tu dnes poprvé. Také jsem minulý týden volala na EZO.tv na televizi Metropol.tv po 23hod Kartářce Anie (připádá mi hodně solidní), ale bohužel jsem skoro přes půlku toho, co mi říkala neslyšela. Chci se zeptat, jestli si toto vysílání někdo nenahrával(což mě bohužel nenapadlo) a nemohl mi poskytnout kopii. Volala jsem i na Tv Metopol, ale tam mi nepomohli.
Je to pro mě docela důležité. Předem děkuji!!!!

• Citovat
  • Upravit
lenula26
23.2.12 08:16

ještě jsem zapoměla napsat, že jsem volala15.2.2012. krásný den!!!!!

• Citovat
  • Upravit
24.2.12 09:49

ČOI na ezo.tv

Dobrý den všem „napáleným“ na EZO.TV. S politováním musím přiznat, že jsem jedna z těch, kterým se také podařilo podlehnout emocionálnímu rozhodnutí a zavolala jsem do TV z těchto důvodů, které zde popisujete. Stalo se mi, že jsem čekala celých 10minut aniž bych byla přepojena do studia, i když věštkyně ve studiu neměla vůbec žádné hovory a „čekala sama na hovory“. Mezitím jsem jen poslouchala v telefonu, jak mám pár vteřin počkat než mě přepojí do studia…poté pořad skončil a nic víc. Koukala jsem nechápavě, jestli tohle je v dnešní době vůbec legální takhle podnikat? Takže jsem zavolala na linku znovu s tím, že chci někoho kompetentního, kdo mi vrátí moje peníze, které jsem jim věnovala za nic. Dopracovala jsem se jen k tel. záznamníku a tel.2720181179, kde jsem nahrála zprávu, že chci aby mě kontaktovali ohledně vrácení mé platby za žádné poskytnuté služby z jejich strany…zatím se nikdo neozval.
Ačkoli si myslím, že inteligence mi neschází, tak v tuto chvíli o tom pochybuji samozřejmě ale chybama se člověk učí, že? :think: :potlesk:
Proč toto vše VÁM všem ale píšu je: žádám vás o podporu na mém emailu: ***@seznam.cz, kdy chci napsat dopis na ČOI , která by měla prověřit praktiky na EZO.TV, kdy v těchto případech co jsem tu četla se jedná o klamání spotřebitele a vědomé sprosté okrádání. Chápu, že byznys je byznys ale vše má své pravidla,principy a toto už přesáhlo meze slušnosti. Za své peníze neobdržíte žádnou službu a předem si to vybrat nemůžete, jinak by tam asi nikdo nevolal, kdyby jste předem věděli, že zaplatíte cca 700Kč a nemusíte se taky vůbec dovolat :mavam: . Tak doufám, že jsem popsala vše potřebné a budu ráda, kdy se ke mě ti „méně chytří-poškození“ přidají tedy k mému dopisu na ČOI. Všem co naletěli přeji hodně štěstí a těm co jsou ti „chytří“ tak těm blahopřeji. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mimka1
24.2.12 12:31

Přidávám se k dopisu na ČOI

Jsem také jedna z mnoha podvedených, mně moje cítění-dnes říkám-hloupost-stála více než 3000. To další volání bylo vědomé, protože jsem se chtěla dopídit, jak to všechno vlastně funguje.Psala jsem stížnost i na TV Barrandov. Ti mi odpověděli, že mou stížnost postupují firmě. Z té se mi pak ozvala dáma, která se mne snažila oblbnout, že to jinak nejde, že je to vše přes automat atd. a že jako náhradu mně dají hovor na nějakého věštce. Sdělila jsem jí, že nemám zájem, já chtěla Kranti a ne nějakého věštce. Tak neochotně mi řekla"no tak když na tom trváte, tak třeba Kranti. Ale cítila jsem, že můj požadavek jim není vhod. Odmítla jsem tedy cokoli, že když budu chtít, najdu si jí jinak, má své stránky, Skype atd.jako každý jiný. Vím, že se to celé vysílá z Budapešti-tedy je firma asi poněkud usídlena mimo, ale firmu má, nebo aspoň zastoupení v Praze. Ale Praha zásadně na stížnosti neodpovídá. Přitom by stačilo málo, upozornění, že se nepřepojuje ihned, ale až někdy a to zásadní, že čekací doba je zpoplatná rovněž. Dnes jsem se dívala ráno, ale odehrává se to stále stejně. Ten člověk tam mluví a mluví, vyzývá k pokládání dotazů a jakoby nikdo nevolá. Dnes ani dokonce nestačila vše povědět, protože jí sdělili do sluchátek že končí a odpojili ji. Tak tomu se říká teda služba. Věřím, že většina lidí netuší, že platí to čekání, myslí si, že se platí až hovor s věštcem. Svůj omyl poznají až na účtu. Hlavně že mají logo „Volejte zodpovědně“. Kdybych mohla, tak jim to tam omlátím o hlavu. Některých věštců si vážím, je poznat, kdo plácá do větru a nebo mluví tak, že jde poznat, že ví o čem mluví. Zajímalo by mne, zda o této praktice jak to chodí vědí. Kranti mi odpověděla, že psala stížnost na firmu, že mi dá vědět. Ale asi se nedočkala odpovědi a tak měsíc čekám, zda se něco dozvím. Ale už vím bezpečně, že již nic. To že se mi firma ozvala bylo zcela jistě způsobeno tím, že jsem pohrozila, že celou věc poskytnu konkurenčním TV-to by asi neradi. Zdravím a nedejme se :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
24.2.12 14:36

ČOI na ezo.tv

Děkuji za reakci na můj příspěvek a budu moc ráda, když se tu sejde pár lidí, kteří chtějí zpět svoje peníze za neposkytnutou službu od EZO.TV a jejich věštců. Dnes jsem objevila další příspěvky poškozených lidí z „EZO.TV“a scénář je stále stejný, o kterém se tu píše.
Objevila jsem paní, která dokonce zvažuje podat žalobu vzhledem k její provolané částce,kterou nakonec musela zaplatit aniž by cokoli obdržela - službu ze strany EZO.TV.
Chápu, že za blbost se platí ale z mého poledu je nepřípustné a nelegální na tomto smyslu (důvěřivosti lidí) postavit své podnikání. Alespoň né v civilizované společnosti a na tom si tvrdě trvám!!!…aniž bych cítila teď jakoukoli zášť vůči EZO.TV, tak jsem přesvědčena, že tyto nekorektní praktiky podnikání je třeba zastavit a posléze předat i soudu ať zváží kvalitu podnikání EZO.TV v ČR. Zákony platí pro každého, tak by jsme se toho mohli držet, protože i my jako spotřebitelé máme svá práva.
Mrzí mě, že dost lidí, když se nechá takto okrást,tak nad tím mávne rukou, i když ona již ztracená fin.částka zabolí…a život plyne dál ale prosím pomyslete na ostatní důvěřivce, které toto ještě čeká a nevědí o tom.Zastavme tímto podnikání EZO.TV v ČR.
Chtěla bych postupně vytvořit seznam: kolik peněz důvěřiví lidé vynaložili na služby EZO.TV, které nejen že neobdržely ale ani jim nebyly nabídnuty adekvátní náhrady za jejich vydané fin.prostředky ve prospěch EZO.TV.
Dále bych ještě chtěla podotknout, že podnikání na základě toho, že to lidem musí dojít, že to je totální blbost „to co nabízejí na obrazovce, jako své pomalu zázračné služby“, tak potom je to podnikání založeno na MYSTIFIKACI SPOTŘEBITELE, a toto má už oporu v zákoně.
Doufám ve spravedlnost a né mstu. Věřím, že každému se vše zlé vrátí ale pro to dobré se někdy člověk musí trochu poprat (obrazně).
Přeji všem hezké chvíle a ozvěte se mi prosím na email :mavam: . nutrisenss zavináč seznam tečka cézet Petra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50123
24.2.12 15:15
nutrisenss píše:
Děkuji za reakci na můj příspěvek a budu moc ráda, když se tu sejde pár lidí, kteří chtějí zpět svoje peníze za neposkytnutou službu od EZO.TV a jejich věštců. Dnes jsem objevila další příspěvky poškozených lidí z „EZO.TV“a scénář je stále stejný, o kterém se tu píše.
Objevila jsem paní, která dokonce zvažuje podat žalobu vzhledem k její provolané částce,kterou nakonec musela zaplatit aniž by cokoli obdržela - službu ze strany EZO.TV.
Chápu, že za blbost se platí ale z mého poledu je nepřípustné a nelegální na tomto smyslu (důvěřivosti lidí) postavit své podnikání. Alespoň né v civilizované společnosti a na tom si tvrdě trvám!!!…aniž bych cítila teď jakoukoli zášť vůči EZO.TV, tak jsem přesvědčena, že tyto nekorektní praktiky podnikání je třeba zastavit a posléze předat i soudu ať zváží kvalitu podnikání EZO.TV v ČR. Zákony platí pro každého, tak by jsme se toho mohli držet, protože i my jako spotřebitelé máme svá práva.
Mrzí mě, že dost lidí, když se nechá takto okrást,tak nad tím mávne rukou, i když ona již ztracená fin.částka zabolí…a život plyne dál ale prosím pomyslete na ostatní důvěřivce, které toto ještě čeká a nevědí o tom.Zastavme tímto podnikání EZO.TV v ČR.
Chtěla bych postupně vytvořit seznam: kolik peněz důvěřiví lidé vynaložili na služby EZO.TV, které nejen že neobdržely ale ani jim nebyly nabídnuty adekvátní náhrady za jejich vydané fin.prostředky ve prospěch EZO.TV.
Dále bych ještě chtěla podotknout, že podnikání na základě toho, že to lidem musí dojít, že to je totální blbost „to co nabízejí na obrazovce, jako své pomalu zázračné služby“, tak potom je to podnikání založeno na MYSTIFIKACI SPOTŘEBITELE, a toto má už oporu v zákoně.
Doufám ve spravedlnost a né mstu. Věřím, že každému se vše zlé vrátí ale pro to dobré se někdy člověk musí trochu poprat (obrazně).
Přeji všem hezké chvíle a ozvěte se mi prosím na email :mavam: . nutrisenss zavináč seznam tečka cézet Petra :mavam:

Dejte to do Blesku a na Novu/Primu, měli by bezva reportáž a vedení EZO TV by se konečně chytilo za nos. Tu ČOI jim tam přeju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aaa111
29.2.12 23:06

ČOI na ezo.tv

Dobry den, vcera jsem se dozvedel od me mamky, ze se nechala nachytat take. Mit v tu chvili nekoho z vedeni teto „TV“, tak ho na miste zadupu do zeme. Nikdy bych neveril, ze se mamina necha takhle nachytat, lec … stalo se. Klidne se pripojim (resp. moje mamka) k hromadne zalobe, pokud to COI doporuci. Nechci tu resit cenu za jednotlive magy a vestce, ta je mi u za*ku, chci resit to, ze platite za to, co NEDOSTANETE. Jejich vseobecne podminky jsou samozrejme postaveny tak, aby co nejvice kryly tento podvod, presto si myslim, za i jako laik bych par bodu mohl rozporovat. Hlavni je, ze to ma fungovat nasledovne: chcete se dovolat do studia? Prosim, volejte … klidne at se ozve automat, ve smyslu: je obsazeno, vestec ve studiu je zaneprazdnen, chcete prepojit na jineho? Zmacknete 1, upozornujeme, ze od teto chvile to bude zpoplatneno tou a tou castkou, paklize nechcete, hovor bude ukoncen, zkuste to za chvili. Tento hovor s automatem bych ocekaval za beznou sazbu. Tohle samozrejme neudelaji a pevne verim, ze v dobe, kdy je ten ktery vestec evidentne volny, je na „drate“ x volajicich, kteri poslouchaji blabolici automat o zaparsekundovem pripojeni do studia, a pokud to nezavesi sami, cekaji dodnes. Mou maminu stalo toto cekani 24min x 70kc … Je duchodkyne, skudli, kde se da a tihle ***** si vesele „podnikaji“. Nemam slov, jen se mi vybavuje koupel v kosi ve Vltave za stredoveku. Kazdopadne mam cas volani od operatora a zaznam poradu v tomto case, kdy je evidentne videt, ze pani vestkyne nebo co to bylo byla volna. Sem pripraven se branit, protoze tohle svinstvo mi tedy pekne hnulo zluci. A aby toho nebylo malo, dnes zavolala nejaka slecna z TV Barrandov moji matce a nabidla ji jako kompenzaci za nedovolani magneticky naramek. Kdyz mamka odpovedela, ze jeste nevi a ze se musi poradit, aby ji nechala telefon (volala ze skryteho cisla), zavesila. Kdo vi, co to vubec bylo zac.

• Citovat
  • Upravit
mimka1
1.3.12 18:14

Jsem již ve spojení s jednou tady píšící. Asi bychom to měli pustit přes facebook-spousta lidí o tomto ani neví, ale jistě je podvedených na tisíce - když uvážím jakou dobu se tento pořad vysílá. Firma je asi v Maďarsku, neboť pořad se vysílá z Budapešti. Jeden z věštců se tam i přestěhoval, prý za prací v TV, je to tam prý super, protože se tu už itrkal a naučil se tento pořad i moderovat (AlešFaix). Ale Barrandov je majitelem TV stanice, ,usí mít tedy smlouvu o zprotředkování a tedy i inkasuje penízky od naivních lidiček, kteří hledají duševní oporu ve svých problémech. Pokud by věštci byli opravdu věštci, tak nemohou vědomě takto obelhávat lidi. Jinými slovy jsou to stejní lidé bez skurpulí, jako majitelé firmy, která provozuje EZO. Když se podíváte na tf.čísla věštců, je to ¨vše pod EZO. Tedy byznys v obludných rozměrech. Takže mám návrh - prohnat Barrandov, ať kápnou „božskou“, jinak kdo podvod podporuje, jako by jej sám páchal, ne? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Markéta Mahu
6.3.12 01:47

Calltv.com

Společnost, která provozuje vysílání z Budapešti se jmenuje Telemedia InteracTV, web www.calltv.com. Vysílají do několika desítek států po celém světě - Asie, Afrika, Kanada, Rusko…, 24 hodin denně nonstop, mají asi 40 studií, je to taková fabrika založená na tyto pořady. Pro ČR vysílají již několik let, začínali s TV Prima Zeptej se osudu - po několika letech si to začala Prima vyrábět sama z Prahy. Pak Maďaři „ulovili“ TV Barrandov. Jen si kupují vysílací čas, platí pronájem dané telce, tudíž televize Barrandov bohužel nenese odpovědnost - ona jim jen prodá vysílací čas a ten je Maďarů…, toť naše legislativa, bohužel. V dobu, kdy veštec vyzývá, ať lidé volají - „visí“ (a platí)na automatu několik desítek lidí najednou a čekají na přepojení, nejsou spojeni do studia záměrně. Jde jen o peníze. V některých státech prý i role věštců hrají najatí herci. Funguje jim to už tolik let i v mnoha vyspělých zemích - Francie, Anglie. Moc nevěřím, že s tím někdo u ČOI uspěje. Točí se tam neuvěřitelně velké peníze. Držím palce spíše všem, aby prozřeli. To je jediná cesta, aby ty pořady nebyly. Kdyby lidé nevolali, hned by to zaniklo. Ale když denně volá x set lidí, každý zaplatí pár stovek…

• Citovat
  • Upravit
mimka1
6.3.12 16:53

Je to tak - tady asi jediná léčba na tuto „nemoc“ je nevolat tam. Nevěřit tomu. Poctivý věštec, který své praxi věří, se nedá do služeb něčeho tak obludného. Chtělo by to oslovit lidi napříč sociálními sítěmi, aby se o tom hodně psalo, mluvilo. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!