Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Viděli jste někdo nové Šmouly? Jak se to líbilo vašim dětem? Chtěla bych vzít poprvé dceru do kina (3,5). Ona šmouly zbožňuje. Přečetla jsem si ale, že Šmoulové vejdou do lidského světa. Není to na takové dítko moc složitá zápletka?
Syn má 9 byl na tom s babičkou. Líbilo se mu to. Ale nevím jestli na to není malá, ale asi ne bylo tam spousta různě starych dětí.Byli na tom 3d.
Na 3D nechci, asi by nevydržela mít celou dobu ty brejle a navíc jsem z hodně stran slyšela, že pak někoho i z toho bolela hlava, tak raději zvolím obyč. Nebo to vysílají ještě v digitálu, což nevím co znamená, jaký je v tom rozdíl ![]()
Já na to chtěla děti (4 a 7 let) vzít a všichni jsme byli natěšení, že půjdeme do kina. Ovšem potom, co jsem viděla ukázku, tak začínám docela přemýšlet o tom, že asi nakonec nepůjdeme. Děti milují klasické šmouly z dětské pohádky. Ale tenhle film mi přijde dost složitý (alespoň pro mladší) a je to něco úplně jiného, než na co jsou zvyklí ![]()
Ukázku máš třeba tady:
Těžko říct jestli je na to malá, my byli poprvé v kině ve 3 letech a super. Taky jsem netušila její reakci, která byla užasná. Od té doby chodíme do kina a divadla pravidelně. Má to ráda.
Ahoj
videla jsem ukazku nedavno v kine a svou triletou dcerku bych na to nevzala.
My na to jdeme dneska, mame volnasky do kina platne do konce srpna a nevim na co jineho bychom je vybrali, takze pak poreferuju. Pujdu na to s osmiletou a triletou.
Šmoulové jsem sice neviděla, ale četla jsem na ně nějakou recenzi a docela ten film odsuzovali, že je v něm prý samá reklama a i když by měl být pro děti předškolního věku, tak ty děti němůžou některé scény pochopit.
Já jsem taky chtěla vzít synka prvně do kina, budou mu čtyři. Pohledala jsem nějaký recenze a koukla na trailer a na šmouly ho teda nevezmu … miluje ty klasický pohádkový šmouly a tihle šmoulové prdí a krkají a říkají dvojsmysly, který stejně nepochopí … nechci mu brát iluze …
POčkám do září na Lvího krále, to snad bude o.k. ![]()
I.
PS: Každopádně jsem zvědavá na hodocení těch co to skutečně uvidí celé …
Příspěvek upraven 11.08.11 v 10:49
Tak jsem dceři pustila trailer a chce na ně jít, prej se jí líbí, i když jsou tam s nima lidi
Už jsem jí to slíbila, takže odvolat už nemůžu
Večer nebo zítra napíšu, jaké jsme z toho měly dojmy.
Ahoj, tak my na Smouly jdeme zitra, dcera se tesi, tak uvidime, jak se ji to bude na miste libit. My ale chodime ted do kina kazdy tyden a zatim byla pokazde spokojena, tak si myslim, ze ani Smoulove nebudou vyjimkou.
Tak my byly vcera, starsi osmilete se to libilo a mladsi celkem taky, jen jsme sly od dvou, kdy ona normalne spi, takze mi ke konci vytuhla. Jinak mi sedela na kline a libilo se ji.
Pro deti mi to prislo uplne nezavadne, docela jsem se pobavila i ja, ac detske filmy nemusim…
Tak mě se Šmoulové nelíbili. Synovi - 6 let asi jo. Mladší dítě bych nevzala. Vtipy s Gargamelem mi přišly nechutný až sprostý. Kino bylo téměř vyprodaný. To jo. Ale strašně se tam všichni vrtěli. To z jiných filmů neznám. A dost rodičů s malými dětmi odcházelo.
My na tom byli dneska a libilo se nam to strasne. Byli tam deti od dvou let nahoru a nikdo neodchazel. Ja jsme na Smoulech vyrustala a film se mi fakt libil
![]()
Neshledala jsem na nem nic zavadneho pro male deti.
Za me to bylo super
![]()