Individuální studium SŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2242
14.2.14 19:43

@bebinaa Je to zajímavý, ale mně škola individuál dala okamžitě po žádosti a dokonce, když jsem přišla za ředitelkou s tím, že jsem těhotná a že budu o něj žádat, tak mi řekla, že mi ho musí ze zákona umožnit. :think: Tak nevím… Zrovna nedávno jsem četla dopis, kde psali, že se mi povoluje bla bla bla z důvodu těhotenství a následné péče o dítě. (třídila jsem dokumenty) Měli jsme na škole několik těhotných holek a právě ta ředitelka mi řekla, že i přestože některé z nich byly průserářky (můj případ to nebyl :mrgreen: ), tak jim ho ze zákona taky musela umožnit. Tak nevím no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
14.2.14 19:43

@bebinaa Ještě doplním, že těhotná jsem byla loni (šk. rok 2012/2013) a žádala jsem o něj na podzim r. 2012.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
14.2.14 19:54

Děkuju Vám holky :) až to budu mít potvrzené od Dr. myslíte, že už by byla vhodná doba jí to jít oznámit? Tento šk. rok ještě dochodím, ale termín bych měla mít někdy v říjnu noo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
15.2.14 11:23

No, tak já mám tedy špatnou zkušenost, před dvěma roky jsem žádala o individuální plán, jelikož jsem měla rizikové těhotenství a několikrát během těch 4 měsíců jsem ležela v nemocnici… měla jsem veškerá doporučení od doktora a přesto mi zástupkyně ředitele oznámila, že mi prostě individuální plán nedají. (Zajímavé je, že sportovcům ho dávali!). Řekla mi, že to zvládnu, že porod a nějaká část šestinedělí mi vychází na vánoční prázdniny a pak že se to nějak udělá. (Byla jsem ve čtvrťáku). No, nicméně jakmile jsem z toho „jednání“ vyšla ven, tak jsem omdlela a týden na to se mi rozeběhl porod… takže to celé skončilo špatně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
15.2.14 13:46

@bebinaa Já byla ve 4. SŠ, taky jak tady píše ta paní pode mnou. Je to zajímavý, ale mně fakt řekla vyloženě, že ze zákona to umožnit musí. :( Jinak já otěhotněla v červenci a šla jí to říct hned 1. září, o individuál jsem pak požádala až když jsem vyčerpala max. počet zameškaných hodin (u nás to bylo asi 60).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí