Individuální učební plán na SŠ

Anonymní
13.5.18 19:37

Individuální učební plán na SŠ

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, zda ma někdo z Vás zkušenost s individuálním učebnic plánem na SŠ? Studovala jsem 1 rok nástavbu, ale musela jsem ukončit (finanční problémy), chtěla bych školu dodělat, ale skloubit s prací. Tenhle obor je ale bohužel jen v denní formě. Je možnost úspěšně v téhle situaci požádat o individuální učební plán?

Děkuji za reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27613
13.5.18 19:53

To se musíš zeptat na dané škole je to individuální každá škola to má jinak, a navíc né každému to povolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.18 20:06

@ka2ka
Mně by hlavně zajímalo, jestli práce je pro školu duvod k individuální výuce. Četla jsem spoustu různých zkušeností, například, kdy slečna odletěla dělat aupair na půl roku, ale o práce nikde nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.18 20:16

Syn ma individual, v mnohem narocnejsi neu denni. 3 konzultace za pololeti ve vsech predmetech, praxi a 2 dalsi musel chodit ( prumyslovka). Musel mit potvrzene lekarske duvody

• Citovat
  • Upravit
65052
13.5.18 20:17

Dcery také měly zdravotní důvody a bylo tam přesně vypsáno, kolik musí mít známek, kolik konzultací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4959
13.5.18 21:03

U nas na skolr jsme povolili IVP i z duvodu prace. Jenze slecna na to kaslala, takze po pololeti ji byl zrusen a studium ukoncila. Je to ale skola od skoly. Hlavne musis dodrzovat ten plan a jeho podminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.5.18 00:22

Sestra měla individuál na umělecké průmyslovce a spolužačka na gymplu, obě z důvodu modelingu a s tím spojených delších cest do zahraničí. Obě v pohodě, neměly s tím problémy, ani vyučující nebo vedení školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová