Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To se musíš zeptat na dané škole je to individuální každá škola to má jinak, a navíc né každému to povolí
@ka2ka
Mně by hlavně zajímalo, jestli práce je pro školu duvod k individuální výuce. Četla jsem spoustu různých zkušeností, například, kdy slečna odletěla dělat aupair na půl roku, ale o práce nikde nic.
Syn ma individual, v mnohem narocnejsi neu denni. 3 konzultace za pololeti ve vsech predmetech, praxi a 2 dalsi musel chodit ( prumyslovka). Musel mit potvrzene lekarske duvody
Dcery také měly zdravotní důvody a bylo tam přesně vypsáno, kolik musí mít známek, kolik konzultací.
U nas na skolr jsme povolili IVP i z duvodu prace. Jenze slecna na to kaslala, takze po pololeti ji byl zrusen a studium ukoncila. Je to ale skola od skoly. Hlavne musis dodrzovat ten plan a jeho podminky.
Sestra měla individuál na umělecké průmyslovce a spolužačka na gymplu, obě z důvodu modelingu a s tím spojených delších cest do zahraničí. Obě v pohodě, neměly s tím problémy, ani vyučující nebo vedení školy.
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda ma někdo z Vás zkušenost s individuálním učebnic plánem na SŠ? Studovala jsem 1 rok nástavbu, ale musela jsem ukončit (finanční problémy), chtěla bych školu dodělat, ale skloubit s prací. Tenhle obor je ale bohužel jen v denní formě. Je možnost úspěšně v téhle situaci požádat o individuální učební plán?
Děkuji za reakce.