Indukce porodu

127
21.9.21 12:58

Indukce poroduu

Ahoj holky. Máte nekdo zkušenosti? Už druhý den vyvolavame porod, dnes 39+1, kvuli vysokému tlaku u mě…
Včera podaný dve tablety a kontrakce sice byly ale večer uz nic..dneska uz dohromady podaný 4 tablety a kontrakce sice jsou, silny jak vcera, dle dr otevrena na dva prsty ale stale nic..je to uz psychicky narocny, vzhledem k tomu ze tu nesmim ani nikoho mit vzhledem k Covid situaci a uz zacinam doufat at mi udelaji cisar nebo nevim..jak jste to měli vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6594
21.9.21 13:16

Teď je snad partner u porodu povolený, ne? Já rodila letos v dubnu, kdy mohl jen manžel k porodu a pak bez návštěv, to teď už snad takhle není.

Jinak já měla i preindukci. Asi nic moc poradit nejde. Jsi v porodnici pod dohledem lékařů a dopadne to ku prospěchu miminka a Tebe, takže i kdyby císař, to zvládneš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
21.9.21 13:17

V řadě Ti držím palce, ať už to máš za sebou.
Osobně jsem tedy měla indukci hodně rychlou, ráno jsem dostala tabletu a okolo 14 hod. porodila.
Předpokládám, že císaře Ti udělají nejpozději zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
21.9.21 13:30

Ja zažila balónek, tablety, pichnuti vody, klystyr, cevkovani, oxytocin u obou porodů. Celou dobu křížové kontrakce, prvni porod od prvních kontrakci trval cca 40hodin, druhý, po cca 25hodinach císař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.21 13:44

Mne nejvíc pomohlo chodit celý den nahoru a dolů po schodech v porodnici. Tři patra sem a.tam a večer už jsem rodila.
Hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit
2379
21.9.21 14:24

Vyvolávání častokrát trvá sto let, bohužel… Doporučuju hlavně jen neležet, ale zkusit se nějak hýbat, ať to otvírání podpoříš. Chodit, cvičit na balónu, sedět na bobku… Já vyčerpáním jenom ležela a jen jsem si tím přitěžovala.

Ať to máte oba co nejdřív v pořádku za sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
23.9.21 13:23

Holky děkuji za vase reakce…nakonec jsme skoncili akutnim cisarem..miminko je v poradku a ja taky💙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí