Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, mám takový problém, syn mi spolykal asi dvě lžíce indulony měsíčkový,,,nemůže se mu něco stát???
@jankaka já myslím, že se nic nestane, max. se pěkně pokajdí
Kolik je malýmu?
Jeeee, syn, ji sezral predevcirem, asi podobne množství. Vcera se po a dnes dobry.
@jankaka
Asi bych mu cpala vic piti a nezatezovala mu zbytecne travici system, spis dietka. Jinak to bude snad ok.Ze mu to chutnalo, brrrrr
@tini Hele znám víc dětí, před kterými se musel pečlivě uklízet sudokrem, neb ho cíleně žraly ![]()
Souhlasim s vyse napsanym, maximalne se po… Syn mi v 17m sezral psi „vytrus“ (jeste na oplocenem detskem hristi)
, to ho sebralo paradne…
Jee dekuju holky, ja si to také myslim ze se nic nestane, ale znate to,,,červíček,,,hloda
![]()
Take nechapu co na tom ma,,,asi si to plete s tema kapsickama,,,
uz jsem je dala nekam, kde je snad nevycucha ![]()
Já nevím co těm dětem chutnají krémy a další nejedlý dobroty
můj malej vidí krém a jde po něm jako blázen
![]()
@Hobitka píše:
@jankaka @kacenka8 Moje deti mlsaj jeleni luj… draha sranda.
to on taky rád nebo ho několikrát nacapu jak sedí s naší fenou u misky a chce jíst granule
už teda ochutnal i ty,
hrozný
@jankaka píše:
Ahoj maminky, mám takový problém, syn mi spolykal asi dvě lžíce indulony měsíčkový,,,nemůže se mu něco stát???
Nestane nic, u nás se to taky stalo, s podobným krémem. Bylo to horší v tom, že děti na ten krém chodili tajně ho cucat z tuby
Stihli vycucat cca 1/2 tuby, než jsem na to přišla (krém jsem používala cca 1-2krát týdně).
Když jsem je načapala, letěla jsem s nimi k doktorce a ta řekla že jim nic nehrozí, max se po…rou.