Injekce

15
29.9.17 20:48

inejce

Dobrý den chtěla bych se zeptat je tu naká maminka co si musela pichat v tehotenství injekce Clexane? ja to nak nedavam se pichnout každy den a musím se pichat celich 9 mesicu a ještě 6 týdnu po porodu cos je hrozne dekuji za rady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2909
29.9.17 20:59

@mací1011 nejhorsi jsou prvni 3 injekce. Pak uz to jde. Proste si nachystej jehlu, nadechni se a na tri bodni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
29.9.17 21:05

Picham už druhé těhotenství. Musíš si říct, že to je důležité pro miminko. Chytni špiček, dezinfikuj a pichni. Není na tím nic. Můžeš říct í příteli, ale lepší jede to naučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.9.17 21:07

@mací1011 ahoj, píchala jsem taky a bojím se jehel. Ze začátku píchal přítel a pak já, ale nezvládla jsem si píchnout rychle, prostě jsem si chytla špek a při výdechu jsem pomalinku zasunovala jehlu. Neměla jsem na to to tam vrazit rychle. Držím palce a stojí to za to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
29.9.17 21:09

@mací1011 je to o zvyku :hug: Musela jsem si píchat clexane celé těhotenství + šestinedělí. Jenomže jsem věděla co by se stalo, kdybych si injekce nepíchala, takže mi to nedělalo až takový problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
29.9.17 21:15

Clexane je jeste v pohode, ma tenkou jehlu, Fraxiparine je horsi :-) Ale to ti asi moc nepomuze.
Jde jen o zvyk, poprve jsem musela pichat pres rok, ted jen tehotenstvi+sestinedeli. Uz mi to ani neprijde. :)
Take nepicham jehlu rychle, ale pomalu. Rychle se nejsem schopna donutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
29.9.17 21:16

@Limi123 :lol: :lol: :lol: máš pravdu, já měla obojí injekce, byl nějaký výpadek a hlavně jsem si to píchala víckrát a teda Fraxoš byl někdy mazec. U Clexanu se mi stalo jen jednou, že byla jehla tupá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
29.9.17 21:21

V těhotenství naštěstí ne, ale během rekonvalescence kolene a kotníku (asi 10 týdnů)… A není to hrozný, chvilku je to divný si píchat injekce, ale ta aplikace je fakt rychlá a jednoduchá. Za týden ti to ani nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
29.9.17 21:22
@Ginuš píše:
@Limi123 :lol: :lol: :lol: máš pravdu, já měla obojí injekce, byl nějaký výpadek a hlavně jsem si to píchala víckrát a teda Fraxoš byl někdy mazec. U Clexanu se mi stalo jen jednou, že byla jehla tupá

Ja jsem na Clexane alergicka, takze musim Fraxiparine celou dobu a to je lahudka. Nejde to vubec zapichnout a jeste se mi pak delaji pod kuzu boulicky, takze po par mesicich uz ani neni kam pichat :-/ To mi na tom prijde uplne nejhorsi. Samotny vpich mi uz ani neprijde nejak zasadne neprijemny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25114
29.9.17 22:03

Zensky, jste fakt statecny. Vsechny. Klobouk dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
29.9.17 22:20

Limi123 já jsem zas alergická na fraxík, takže já naštěstí vyfasla clexan…

Jinak mi no ráno píchal manžel než šel do práce…z 10% já sama…mám kamarádku co ma cukrovku a musí si píchat inzulín několikrát za den…jsem si říkala, jedna injekce denně mi nezabije…ale kdyby mi u toho někdo viděl :lol: komedie…zvládla jsem to…co nám taky zbývalo…ale pak ten první den bez injekce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.9.17 23:40

Taky jsem od 8. těhotenství dál píchala Clexane. Přežila jsem 8) Sice jsem měla ze začátku nervy, ale rozdýchala jsem to poměrně brzo. Muž mi sice nabízel výpomoc, ale s díky jsem odmítla, radši sama, přišlo mi to mnohem lepší. Taky jsem píchala velice pomalu a opatrně a po pár dnech pohoda. Ale styl, jakým to pak píchaly některé sestry v porodnici byl hnus, radši jsem je ukecala, že si to píchnu sama ;)
Neboj, není to taková hrůza, jak se na začátku zdá (nepopírám, taky jsem z toho nebyla urvaná, že mám něco takového dělat) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
29.9.17 23:43

Otázka mimo, to je něco na způsob injekcniho pera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
30.9.17 09:08
@Evullka píše:
Otázka mimo, to je něco na způsob injekcniho pera?

Ne, normalni injekce, ale boda se do speku na brise nebo stehne, kolmo k pokozce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí