Strach v těhotenství 1

3165
28.9.17 14:38

Strach v těhotenství 1

Ahoj, Dobrý den,

Chci poradit, nebo aspoň utěšit… Mám chlapečka 4,5 roku začali jsme se snažit o miminko v 9tt jsem šla na revizi (nebylo srdíčko pořád jsem krvácela) po 4 měsících jsme se mohli začít snažit znovu hned na poprvé se nám povedla 4 dny po ms jsem odkrvácela. TEď jsem v 6tt chlapeček domů přinesl infekční nemoc ústa-ruka-noha… Jsem už zoufalá další špatný konec už fakt nedám… :( Měli jste někdo něco podobného a dopadlo to dobře? já jsem už uplně na nervy.. :( nespím jsem uplně ve stresu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
241
28.9.17 15:49

Já mám chlapečka 2 roky a snažení o sestřičku mělo také špatný konec… Nejhorší co teď pro sebe i pro mimi můžete udělat je právě ten stres. Pokud je mimi zdravé, tak jak říká moje gynekoložka - těhotenství snese všechno. Znám maminku co prodělala v těhotenství chemotrapii a miminko donosila. Takže nepanikařte, určitě to dobře dopadne! Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
28.9.17 15:54

@japato Děkuju :) Já to vím snažím se bohužel mi to nějak nejde… Navíc mě od rána bolí v krku a nějak se necítím dobře.. |Takže mám nervy už na pochodu příští týden jdu k mudr tak uvidím jak to miminko snáší moc si přeju aby to dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
28.9.17 17:20

Já byla zrovna asi v 8 tt, když dcera dostala nemoc „usta-ruka-noha“… a ted mám 5 měsíčního zdravého chlapečka :) Tak držím palečky, ať Všechno dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
28.9.17 17:59

@anikahen chytla jste to? Nějak jste dceru odstavila? Syn se prostě mazlit chce snažím se to omezit, ale nemůžu mu říct jsi nemocný jdi ode mě pryč. Hrozně těžce to nese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
28.9.17 18:38
@Sofie92 píše:
@anikahen chytla jste to? Nějak jste dceru odstavila? Syn se prostě mazlit chce snažím se to omezit, ale nemůžu mu říct jsi nemocný jdi ode mě pryč. Hrozně těžce to nese

Nechytila. A mám pocit, že se to stejne přenáší vzduchem. V tu dobu dcera semnou spala v posteli. Nestranila jsem se ji…Gynekolog mi řekl, že stejne v tomhle týdnu to nemá cenu resit. Bud všechno nebo nic. Byla jsem tenkrat kvuli tomu v obrovskem stresu…a ted mi tady radi muj milovany chlapeček ☺Držím moc pěstičky, ať se všechno výviji, jak má…Urcite bude všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
29.9.17 13:08

Taak já jsem to chytla mám plnou pusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
29.9.17 14:01
@Sofie92 píše: