TP 5.1.2018

10
29.9.17 12:24

TP 5.1.2018

Dobrý den maminky čekám už třetí mimi předchozí dvě těhotenství v pohodě a toto třetí mi dává zabrat problémy se zády žlučník křeče do nohou a v noci skoro nespim každou chvíli vzhůru a docela se obávám porodu možná jsou obavy zbytečné ale mám strach i když vím co mě čeká máte to někdo taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4535
29.9.17 12:53

Ja mám termín na konci ledna. Čekáme druhé. Od 9tt do 20tt mi bylo zle :zed: nechutenstvi. Vše jsem jedla s odporem, a když jsem nejedla, bylo mi zle. To nám naštěstí za sebou, ale bolí mě záda. Víc pribiram, křeče v nohách a bolest hlavy. Tohle těhotenství mi dává zabrat. O synovi jsem skoro nevěděla, teď mi holčička dává zabrat… společně s péčí o 2,5 letyho raraska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
29.9.17 13:16

Já čekám druhé mimi na začátku ledna a od 8-20týdne těhotenství jsem měla hroznou nechuť k jídlu, zle mi nebylo, ale jedla jsem méně. Teď v noci se budím pořád na malou, ale to je normální, jinak spím celou noc. Co mě trápí už měsíc je celodenní pálení žáhy, léky na to neberu a z přírodních babských rad nepomohlo nic. Ještě mě taky bolí říká se tomu prdelní sval. V prvním těhu mě ta bodavá bolest chytala až měsíc před porodem, teď to začalo dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
29.9.17 14:30

Ahoj, já mám termín 17.1. a čekám první (holčičku). V prvním trimestru jsem jen párkrát zvracela, ale teď už je mi fajn a kdyby malá nekopala, tak ani nevím, že ji tam mám :) Myslím, že máš větší strach, protože už víš, do čeho jdeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí