Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No vždyť to je hexavakcína-tak se to jmenuje (Infanrix hexa neboli šestikombinace).
Je to to stejné, oficiální název je Infarix Hexa, ale zkráceně se tomu říká hexavakcína.
Obchodni nazev miminkovske hexavakciny proti tetanu, zaskrtu atd… je prave infanrix hexa, takze neboj, dite opravdu dostalo tu hexavakcinu, co melo dostat ![]()
@Michelle32 píše:a co asi znamená to „HEXA“?
@elanaa
to byla ironická poznámka… když se zakladatelce zdá, že nedostali tu správnou hexavakcínu, tak jsem se zeptala, co si myslí, že znamená to označení hexa…
Jo tak pardon
, víš co…mě totiž napadlo, že třeba ten Anonymní zakladatel jsi teď už Ty, když už ta otázka byla z podobného ranku ![]()
@Michelle32 píše:
@elanaa![]()
![]()
to byla ironická poznámka… když se zakladatelce zdá, že nedostali tu správnou hexavakcínu, tak jsem se zeptala, co si myslí, že znamená to označení hexa…
Já jsem právě původně chtěla jinou vakcínu, místo hexy a ted jsem si musela poplest nazev, protoze jsem si myslela, ze mu dala tu, na kterou jsem se u ní ptala..omlouvám se za omyl ![]()
Dobrý den, kdo by měl prosím zájem o očkování dětí šetrnější vakcínou Infanrix (záškrt, tetanus a černý kašel) místo Hexavakcíny, máme o naší pediatričky na Praze 5 uložených 6 nevyužitých dávek (1 dítě se očkuje 3 dávkami). Balení se bohužel dá koupit jenom s 10 dávkami, které jsme zakoupili, proto nám jich ještě dost zbývá a budeme rádi, pokud je využije někdo jiný, kdo má zájem. Expirace je 2024. 1 dávka - 600 kč.
Dobrý den, kdo by měl prosím zájem o očkování dětí šetrnější vakcínou Infanrix (záškrt, tetanus a černý kašel) místo Hexavakcíny, máme o naší pediatričky na Praze 5 uložených 6 nevyužitých dávek (1 dítě se očkuje 3 dávkami). Balení se bohužel dá koupit jenom s 10 dávkami, které jsme zakoupili, proto nám jich ještě dost zbývá a budeme rádi, pokud je využije někdo jiný, kdo má zájem. Expirace je 2024. 1 dávka - 600 kč.
Ahoj, včera jsme byly na prvním očkování, a ted jsem si všimla, že nám oktorka nedala hexavakcínu, ale infanrix hexa..Prosím vás, jaký je v tom rozdíl, a je tu někdo kdo ji má taky?