Infanrix hexa/hexavakcína

Anonymní
6.3.13 11:56

infanrix hexa/hexavakcína

Ahoj, včera jsme byly na prvním očkování, a ted jsem si všimla, že nám oktorka nedala hexavakcínu, ale infanrix hexa..Prosím vás, jaký je v tom rozdíl, a je tu někdo kdo ji má taky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
844
6.3.13 11:57

No vždyť to je hexavakcína-tak se to jmenuje (Infanrix hexa neboli šestikombinace).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
6.3.13 12:00

Je to to stejné, oficiální název je Infarix Hexa, ale zkráceně se tomu říká hexavakcína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
6.3.13 12:02

Obchodni nazev miminkovske hexavakciny proti tetanu, zaskrtu atd… je prave infanrix hexa, takze neboj, dite opravdu dostalo tu hexavakcinu, co melo dostat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michelle32
6.3.13 12:02

:lol: a co asi znamená to „HEXA“? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31429
6.3.13 12:23
Označení toho, že jde o polyvalentní vakcínu, proti 6 nemocem. Je to předpona pro toto číslo užívaná (vzpomeň na chemii v 7. třídě…metan, etan, propan, butan, pentan, hexan, heptan, oktan, nonan, dekan :lol: )
@Michelle32 píše: :lol: a co asi znamená to „HEXA“? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michelle32
6.3.13 12:34

@elanaa :lol: :lol: :lol: to byla ironická poznámka… když se zakladatelce zdá, že nedostali tu správnou hexavakcínu, tak jsem se zeptala, co si myslí, že znamená to označení hexa…

• Citovat
  • Upravit
31429
6.3.13 12:37

Jo tak pardon :lol:, víš co…mě totiž napadlo, že třeba ten Anonymní zakladatel jsi teď už Ty, když už ta otázka byla z podobného ranku :mrgreen:

takže dobrý :kytka:
@Michelle32 píše:
@elanaa :lol: :lol: :lol: to byla ironická poznámka… když se zakladatelce zdá, že nedostali tu správnou hexavakcínu, tak jsem se zeptala, co si myslí, že znamená to označení hexa…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.13 20:19

Já jsem právě původně chtěla jinou vakcínu, místo hexy a ted jsem si musela poplest nazev, protoze jsem si myslela, ze mu dala tu, na kterou jsem se u ní ptala..omlouvám se za omyl :oops:

• Citovat
  • Upravit
12
18.10.22 11:48

Infanrix - jednotlivé dávky

Dobrý den, kdo by měl prosím zájem o očkování dětí šetrnější vakcínou Infanrix (záškrt, tetanus a černý kašel) místo Hexavakcíny, máme o naší pediatričky na Praze 5 uložených 6 nevyužitých dávek (1 dítě se očkuje 3 dávkami). Balení se bohužel dá koupit jenom s 10 dávkami, které jsme zakoupili, proto nám jich ještě dost zbývá a budeme rádi, pokud je využije někdo jiný, kdo má zájem. Expirace je 2024. 1 dávka - 600 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.10.22 11:49

Infanrix - jednotlivé dávky

Dobrý den, kdo by měl prosím zájem o očkování dětí šetrnější vakcínou Infanrix (záškrt, tetanus a černý kašel) místo Hexavakcíny, máme o naší pediatričky na Praze 5 uložených 6 nevyužitých dávek (1 dítě se očkuje 3 dávkami). Balení se bohužel dá koupit jenom s 10 dávkami, které jsme zakoupili, proto nám jich ještě dost zbývá a budeme rádi, pokud je využije někdo jiný, kdo má zájem. Expirace je 2024. 1 dávka - 600 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek