Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny maminky,
v pondělí jsem byla u svého gynekologa místo kterého tam byl záskok a ten mi řekl, že jsem v 5 týdnu těhotenství ale zlobili mě narůžovělé až krvavé výtoky u kterých jsem se dozvěděla, že potracim dvojče. Nasadil mi utrogestan a kyselinu listovou ale napomáhalo to. Ve středu jsem letěla zase protože se to zhoršilo a můj gynekolog mi řekl, že jsem 6+1tt ale že mám v pochvě infekci. Hned nasadil antibiotika a čípky a trochu se to zlepšilo. V květnu jsem už jednou potratila a teď mám opravdu velký strach
chci se zeptat jestli se s tim nějaká z vás během těhotenství setkala
Mám strach aby prckovi infekce neublížila
všem moc děkuji předem za odpovědi ![]()
Sama jsem měla samé infekce, streptokok, e coli, nějaké prvoky a kvasinky, neustále, a v porodních cestách nic nechytlo. Hlavně se nenervuj ![]()
Nestresuj ale urco se hlidej. Prckovi by se nic stat nemelo.. ja sama ted lezim v nemocnici na rozikovem tehotenstvi s infekci, ne tedy v pochve ale v noze a diky tomu mi zacali kontrakce a zacla jsem se otvirat.. tak odpocivej, hlidej se a neboj se
jses pod kontrolou dr kdyby neco tsk urcite vcas nasadi spravnou lecbu
![]()
Prcek je chraneny, infekci mas ty ne on.
Ja mela jen slabou infekci a taky jsem se bala, ze jako tehotna clovek nesmi pozrit ani prasek na hlavu a takove to antibiotikum neni jen tak. Dali mi jen prasky na 3 dny, pak to preslo. Hlavne to musi byt leceny.
Neboj se budes v poradku, stres vse jen zhorsi ak nicemu to stejne nevede
Tak jsme celou infekci zvládli i když pak hned přišla další
teď už jsme 10+4 tt a doufám že už bude všechno jen dobrý
konečně mám pocit, že si to těhotenství začínám i užívat
vypadá to na pěknýho čiperu po tom co jsem viděla na ultrazvuku co tam předvádí ![]()
To je na co mi doktor ani neodpověděl… Ptala jsem se ho 2× jednou mi řekl že neví a pak radši změnil téma ![]()
@Emilly15 to je zvláštní teda, to bych se podívala asi hned do karty, abych věděla, co to teda bylo
Ahoj, jsem v 25tt a z kultivace pochvy mi vyšla nejaká střevní bakteri, pry masivně, nasezeny antobiotika, už třetí naposledny začátkem září na ecoli. ted se bojím aby mi kvůli infekci nepraskla voda, nevím jak dloho jí tam mám, ale od minulého týdne co mi brali kultivaci jsem měla nasazen dafnegin, tak nevím jestli mi mohl trochu zmírnit infekci, antibiotika mám odedneška. Jaký máte názor na to vy? úzkostně se bojím