Informace o exekuci

Anonymní
6.3.24 15:48

Informace o exekuci

Zdravim, kdyz bych mela exekuci a kdyby nekdo z mych blizkych/ rodiny zavolal na exekucni urad, muze jim poskytnou informace o tom spisu ten dany urad, nebo ne? dekuji :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35729
6.3.24 15:53
@Anonymní píše:
Zdravim, kdyz bych mela exekuci a kdyby nekdo z mych blizkych/ rodiny zavolal na exekucni urad, muze jim poskytnou informace o tom spisu ten dany urad, nebo ne? dekuji :roll:

Exekuce jsou veřejně dostupné informace. Za poplatek to na czechpointu vyjedou komukoliv, stačí tvoje jméno a datum narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.24 15:59

@JancaS84 to vim, takze logicky asi i ten samotny urad to muze sdelit

• Citovat
  • Upravit
65120
6.3.24 16:11
@Anonymní píše:
@JancaS84 to vim, takze logicky asi i ten samotny urad to muze sdelit

no přes telefon asi ne, musí zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.24 16:25

@vokishka ani kdyz zna rodne cislo, nebo spis. znacku?

• Citovat
  • Upravit
65120
6.3.24 16:29
@Anonymní píše:

pochybuju, že přes telefon někdo nějaké informace poskytne. Navíc pokud je to placené, jak to asi tak zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
6.3.24 16:29
@Anonymní píše:

musí zaplatit, co na tom nechápeš, ani s rodným číslem to není zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
6.3.24 16:48

Na czechpointu si může kdokoli vyjet výpis exekucí. Za poplatek. Exekuční úřad by neměl sdělovat informace jinému člověku, než účastníkovi, nicméně pokud bychom se bavili o manželovi, tak tam připadá do úvahy, že by účastníkem řízení mohl být.

Chodíš okolo horké kaše, napiš konkrétně, o co jde, jinak dostaneš pouze obecné odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.3.24 17:46

@Enitka děkuju, tohle jsem přesně měla na mysli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.3.24 08:59

@vokishka @stinga
Mícháte 2 věci dohromady. Veřejné informace z Centrální evidence exekucí jsou jedna věc a jsou za poplatek.
Informace, které poskytne pověřený exekutorský úřad povinnému (v praxi třeba i rodinnému příslušníkovi, když řekne, že to chce zaplatit) v rámci vymáhání, jsou věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65120
7.3.24 12:46
@uběhaná máma píše:
@vokishka @stinga
Mícháte 2 věci dohromady. Veřejné informace z Centrální evidence exekucí jsou jedna věc a jsou za poplatek.
Informace, které poskytne pověřený exekutorský úřad povinnému (v praxi třeba i rodinnému příslušníkovi, když řekne, že to chce zaplatit) v rámci vymáhání, jsou věc druhá.

V dnesni dobe nekdo rozdava takové informace po telefonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.3.24 16:01

@vokishka
Jo, třeba já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
7.3.24 22:38
@uběhaná máma píše:
@vokishka
Jo, třeba já :mrgreen:

počkej jako, když ti teda zavolám, že jsem sestra Juliuse Vopršálka, tak ty mi řekneš, kolik má Julda exekucí a na kolik peněz? a on to ve skutečnosti není můj bratr, ale můj soused, kterého nenávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
7.3.24 22:46

@stinga A predstav si ze kdyz najedes na nekoho v insolvencnim rejstriku najdes tam i jeho treba vyplatni pasky, kolik plati na deti, presne komu dluzi a kolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
7.3.24 22:52
@tini píše:
@stinga A predstav si ze kdyz najedes na nekoho v insolvencnim rejstriku najdes tam i jeho treba vyplatni pasky, kolik plati na deti, presne komu dluzi a kolik

aha, a co na to GDPR? když třeba pokladní na městském úřadě nemůže říct matce, která splácí za svého zletilého syna pokutu, kolik synovi zbývá doplatit, bo GDPR :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel