Jaká je výhodná půjčka ?

Anonymní
27.2.24 22:08

Jaká je výhodná půjčka ?

Ahoj,

potřebuji si půjčit cca 70 tis. Nevíte o nějaké bance, která má dobrý úrok a je to pro mě výhodné? Půjčku jsem ještě nikdy neměla. Poprosím jen o odpovědi, kdo si kde půjčil. Děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
27.2.24 22:36

250k na auto u Zonky, u Airbank mi vycházel vyšší úrok, jinde bych si nepujcila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.24 23:48

@xxprincesscz dekuji moc za nazor :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Brouček Pytlíček
28.2.24 01:17

Airbank 6,4% 300tis.

• Citovat
  • Upravit
599
28.2.24 08:29

Zkus svoji banku. Některé banky mají i třeba motivační program (MOPRO) pro firmy se kterými mají smlouvu např. ČSOB a Policie ČR atd. tam je ta urokovka pevně daná a nezáleží na částce, kterou si půjčuješ. Jinak když někdo měl 6,4% na 300 tis tak ty můžeš mít na 70 tis třeba 12% klidně víc. Většinou na to mají tabulku kde jsou různé částky s různou sazbou, čím víc, tím menší sazba logicky. Určitě jde taky žádat o výjimku, že nejsi s urokovkou spokojená a můžou jít ještě níž. Ale to teda taky spíš u větších částek. 70 tis. je „nic“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.24 08:32
@xxprincesscz píše:
250k na auto u Zonky, u Airbank mi vycházel vyšší úrok, jinde bych si nepujcila.

tak jsem byla u airbank kde jsem měla úrok 9,9 a zkusila to zonky a fakt… mám úrok 4,9 a RPSN 5,4. Už mám peníze na účtu. Půjčku u airbank zaplacenou :). Díky za tip.

• Citovat
  • Upravit
15
28.2.24 09:21

Moneta nabízí půjčku s RPSN 5 %. Jestli v tom není nějaký háček (ale nevypadá to), tak nic lepšího asi sehnat nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
28.2.24 09:42

@MK15 tam je od. To. Znamená když budeš dokonalej klient, ideálně s dalším produktem od nich a budeš si brát 500 tis. Se 70 tis. Prostě ta urokovka (možná na tom zonky tam nevím jak to chodi) bude mnohem vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.24 10:11
@MK15 píše:
Moneta nabízí půjčku s RPSN 5 %. Jestli v tom není nějaký háček (ale nevypadá to), tak nic lepšího asi sehnat nepůjde.

nabízí a nikdy nedají… mě překvalilo ted to zonky. Snížila se mi splátka o 1300Kč, Stejná doba splácení. Oproti airbank úrok 9,9

• Citovat
  • Upravit
450
28.2.24 20:33
@Anonymní píše:
nabízí a nikdy nedají… mě překvalilo ted to zonky. Snížila se mi splátka o 1300Kč, Stejná doba splácení. Oproti airbank úrok 9,9

A rekli ste Zonkam, ze chcete s pujcenymi penazmi refinancovat stavajucu pujcku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.24 21:12
@TARONA píše:
A rekli ste Zonkam, ze chcete s pujcenymi penazmi refinancovat stavajucu pujcku?

ano řekla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.24 21:16
@TARONA píše:

ano řekla.. jinak by mi takový úrok nedali… myslím že 4,9 je výhodné.

• Citovat
  • Upravit
450
28.2.24 21:25
@Anonymní píše:
ano řekla.. jinak by mi takový úrok nedali… myslím že 4,9 je výhodné.

Aha, lebo ja som dnes so Zonkami riesila, tiez refinanc a bohuzial nam najmenej vedeli dat urok 5,99 takze smola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel