Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, potřebovala bych od Vás, která máte tento kočárek poradit. Jde mi o to, jestli používáte pásy jako pětibodové nebo tří. Když dceru 14 m připoutám pětibodově, tak je připláclá k opěrce a vůbec se jí to nelíbí, tak jí poutám tříbodově a to je v pohodě, drží se madla a je spokojená. Zajímalo by mě jak to děláte vy. Díky Lucka.
Máte zkušenost s Inglesina Espresso?
Přidejte zkušenost s Inglesina EspressoAhoj Luci,
my máme kšíry, to mi přijde jako absolutně nejlepší řešení. ![]()
Peta
Ahoj, já mám teda Inglessinu Max Evo, ale dělám to jako ty, Pepča chce taky sedět vepředu bez opory a držet se madla, takže ho těma horníma nepoutám, podle mě to ani není potřeba, nevím jak je to u espressa, ale u Max to bohatě stačí, nijak zvlášť se hýbat nemůže nebo se z toho vyvlíct. Měj se!
Zuzana od Letních miminek
Taky u Espressa pouzivame jen tribodovy pas a vyvliknout se dceri z nej nepodarilo.
Taky mame Espresso a taky pouzivame jenom 3bodovy pas. Uz jenom pri snaze uchytit syna 5ti body rve jak tur…
Zatim se mu nepodarilo se vyvleknout. Ve sportaku zase pouzivame ksiry, protoze jezdime ve stoji
Jana
Taky poutáme jen ve spodní části třema, ale už se z toho ten náš had vysoukal. Ale dát mu ty horní kšíry tak asi zešílý. Lenka
Chci se zeptat jaké máte zkušenosti s tímhle kočárkem v MHD? Dá se s dítětem lehce vynést do autobusu, tramvaje? A co kolečka? Zvládají i horší terén? Kdo by je chtěl popřípadě prodat (hned nebo tak za 3-4 měsíce) ať se mi ozve na SZ je to momentálně můj favorit mezi golfkami.Díky Berun
Berun, do MHD je prave idealni-lehky a maly. Kolecka teren samozrejme nezvladaji, ale k tomu mam sportak, od Espressa ocekam prave snadne cestovani
I kdyz diky te spojene rukojeti i hrbolatejsi cesta lze zvladnout pokud neni blato . Ja jsem spokojena a zatim ale bohuzel neprodavam
Ahoj Jana
Ahojky, taky uvažuju o koupi tohohle kočárku. Mají uvedenou váhu 6,5 kg, jsou opravdu tak lehké? A ještě jsem se chtěla zeptat - někde jsem slyšela, že mají zadní brzdu dost pod rukojetí a že se o ní při jízdě zakopává, je to pravda? Napiště prostím i jiné zkušenosti s tímto kočárkem, zatím v mém výběru vede, ale chci radši ještě nějaké reference
.
Díky
P
Mám Inglesinu Espresso a jsem s ním maximálně spokojená. Do MHD ho vynesu bez problémů i s plnou taškou v košíku. Už jsem ho s Vojtou nesla i k nám do prvního patra, a to mám 45 kg i s cestou ![]()
Do brzdy nekopu, ale já jsem dost malá, tak nevím, jestli to nemůže dělat problém vysokým maminkám…
Jediná nevýhoda je, že se nedají polohovat nožičky a že přes síťku v boudičce není vidět. Jinak nemám co vytknout. Máme už vyzkoušenou i pláštěnku a naprosto v pohodě…
Dadla
Dadlo a nevadí to, že se nedají polohovat nožičky, při spaní? Nemá ty nožičky ve vzduchu? Nějak si to nedovedu představit.
Ahoj holky. Zaujaly mě golfky Inglesina espresso.Nevíte prosím, jestli se dají sehnat někde v okolí Ostravy?Chtěla bych si ji prohlédnout, než si je koupím.Diky moc Jana