Inglesina espresso

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74
1.6.05 21:48

Inglesina espresso

Ahoj holky, potřebovala bych od Vás, která máte tento kočárek poradit. Jde mi o to, jestli používáte pásy jako pětibodové nebo tří. Když dceru 14 m připoutám pětibodově, tak je připláclá k opěrce a vůbec se jí to nelíbí, tak jí poutám tříbodově a to je v pohodě, drží se madla a je spokojená. Zajímalo by mě jak to děláte vy. Díky Lucka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Inglesina Espresso?

Přidejte zkušenost s Inglesina Espresso
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
1.6.05 21:52

Ahoj Luci,

my máme kšíry, to mi přijde jako absolutně nejlepší řešení. :-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.6.05 22:10

Ahoj, já mám teda Inglessinu Max Evo, ale dělám to jako ty, Pepča chce taky sedět vepředu bez opory a držet se madla, takže ho těma horníma nepoutám, podle mě to ani není potřeba, nevím jak je to u espressa, ale u Max to bohatě stačí, nijak zvlášť se hýbat nemůže nebo se z toho vyvlíct. Měj se!
Zuzana od Letních miminek

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.6.05 01:28

Taky u Espressa pouzivame jen tribodovy pas a vyvliknout se dceri z nej nepodarilo.

• Citovat
  • Upravit
12600
2.6.05 10:37

Taky mame Espresso a taky pouzivame jenom 3bodovy pas. Uz jenom pri snaze uchytit syna 5ti body rve jak tur… :) Zatim se mu nepodarilo se vyvleknout. Ve sportaku zase pouzivame ksiry, protoze jezdime ve stoji :) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
2.6.05 12:28

Taky poutáme jen ve spodní části třema, ale už se z toho ten náš had vysoukal. Ale dát mu ty horní kšíry tak asi zešílý. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
25.4.06 14:50

Chci se zeptat jaké máte zkušenosti s tímhle kočárkem v MHD? Dá se s dítětem lehce vynést do autobusu, tramvaje? A co kolečka? Zvládají i horší terén? Kdo by je chtěl popřípadě prodat (hned nebo tak za 3-4 měsíce) ať se mi ozve na SZ je to momentálně můj favorit mezi golfkami.Díky Berun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
26.4.06 14:16

Berun, do MHD je prave idealni-lehky a maly. Kolecka teren samozrejme nezvladaji, ale k tomu mam sportak, od Espressa ocekam prave snadne cestovani :)))) I kdyz diky te spojene rukojeti i hrbolatejsi cesta lze zvladnout pokud neni blato . Ja jsem spokojena a zatim ale bohuzel neprodavam :))) Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
28.4.06 18:37

Ahojky, taky uvažuju o koupi tohohle kočárku. Mají uvedenou váhu 6,5 kg, jsou opravdu tak lehké? A ještě jsem se chtěla zeptat - někde jsem slyšela, že mají zadní brzdu dost pod rukojetí a že se o ní při jízdě zakopává, je to pravda? Napiště prostím i jiné zkušenosti s tímto kočárkem, zatím v mém výběru vede, ale chci radši ještě nějaké reference :D .
Díky
 P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
28.4.06 18:46

Mám Inglesinu Espresso a jsem s ním maximálně spokojená. Do MHD ho vynesu bez problémů i s plnou taškou v košíku. Už jsem ho s Vojtou nesla i k nám do prvního patra, a to mám 45 kg i s cestou :D
Do brzdy nekopu, ale já jsem dost malá, tak nevím, jestli to nemůže dělat problém vysokým maminkám…
Jediná nevýhoda je, že se nedají polohovat nožičky a že přes síťku v boudičce není vidět. Jinak nemám co vytknout. Máme už vyzkoušenou i pláštěnku a naprosto v pohodě…

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
28.4.06 18:50

Dadlo a nevadí to, že se nedají polohovat nožičky, při spaní? Nemá ty nožičky ve vzduchu? Nějak si to nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
9.2.12 22:56

inglesina espresso

Ahoj holky. Zaujaly mě golfky Inglesina espresso.Nevíte prosím, jestli se dají sehnat někde v okolí Ostravy?Chtěla bych si ji prohlédnout, než si je koupím.Diky moc Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí