ke kočárku Hartan

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
464
17.5.05 18:40

ke kočárku Hartan

Ahoj, zdravím všechny, které máte pro své maličké kočárek značky Hartan. Chtěla bych se zeptat, jakou máte zkušenost s tím, že u těchto kočárků chybí typický „český nánožník“, ale existuje u něj pouze taška. Co dáváte na kočárek v okamžiku, když už taška není třeba a nánožník tu není? Na Černém Mostě v Praze jsem se setkala s tím, že nánožník doobjednají, ale zdál se mi za 1000 ,– Kč dost drahý. Nemáte některá zkušenost s tím, kde se dá pořídit levněji? Jezdíme z manželem často skoro přes celou republiku, takže bych se zastavila i kdekoli v rámci ČR. Díky moc, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
563
17.5.05 19:29

Ahoj Zizo,

my máme taky kočárek bez nánožníku (I´COO) a řeším to jen dekou. Na zimu máme teplý fusak a teď prostě když je chladno, tak mrňouse (9 měsíců) trochu přikreju (on se moc nenechá, takže maximálně nohy).

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
17.5.05 20:57

Ahoj Zizo,
my mame taky kocarek bez nanozniku (taky I´COO), koupila jsem uni nanoznik, cerny, davam ho nekdy pres deku, mala kdyz nespi, deku hned odkope, takze ma nekdy jen nanoznik.
Objednala jsem ho pres net.
Pa
Lucka + Klarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.5.05 21:44

Ahojte,
diky za odpovědi, Klarisku - mohla bys mi napsat netovou adresu, kde jsi objednávala ten nanožník? A kolik stál? Díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
17.5.05 22:24

taky mám Hartan bez nánožníku a myslela jsem, že budu dokupovat univerzální. Ale doteď jsem malého (1 rok) vozila v té tašce, protože měl alespoň ještě jednu vrstvu pod sebou. Teď jak je teplo, tak jsem tašku vyndala. Uni nánožník se u nás dá koupit okolo 500 Kč. Ale já ho opravdu nepotřebovala.

Julda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4