Injekce 12.DC?

Anonymní
2.5.13 08:56

Injekce 12.DC?

Ahojky.

Nejprve se omlouvám za anonymitu ale je tu dost lidí, kteří nemusí vědět všechno…
12. DC jsem v CAR dostala nějakou injekci do břicha. Fotikul byl 18 mm. Zajímalo by mě, co to bylo. Pregnyl to nebyl, to jsem si jistá. Asi jeho obdoba? Dostala jsem na něj recept a v lékárně za to nechala 370,–. :nevim: Pak jsem šla zpátky za sestřičkama, aby mě to píchly, protože jsem poseroutka. :oops: Zajímalo by mě jen, co to bylo. :think: :nevim: I když jsem to držela v ruce, tak jsem si to nepřečetla. :zed: :roll: Moc děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7967
2.5.13 09:27

Kamarádka dostala Ovitril místo Pregnylu. Tak jestli to není ono :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
2.5.13 10:38
@Anonymní píše:
Ahojky.Nejprve se omlouvám za anonymitu ale je tu dost lidí, kteří nemusí vědět všechno…
12. DC jsem v CAR dostala nějakou injekci do břicha. Fotikul byl 18 mm. Zajímalo by mě, co to bylo. Pregnyl to nebyl, to jsem si jistá. Asi jeho obdoba? Dostala jsem na něj recept a v lékárně za to nechala 370,–. :nevim: Pak jsem šla zpátky za sestřičkama, aby mě to píchly, protože jsem poseroutka. :oops: Zajímalo by mě jen, co to bylo. :think: :nevim: I když jsem to držela v ruce, tak jsem si to nepřečetla. :zed: :roll: Moc děkuju.

to bude ovitrelle ten je i dražší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital