Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@PiperW nene, nejlevneji jsem sehnala za tech 1200. Jestli si to nepichala nikdy, tak k tomu potrebujes jeste dve jehly a strikacku. Jednu jehlu dlouhou a jednu malou na pichani do bricha ![]()
@DandátkoP jo.bo to už jsem taky zjistila že mi to prodali bez toho, takže nemůžu pichat dnes ale až zítra🙄jednou už jsem píchala ale jsou to 3 roky a dostala jsem vše v centru. Teď mne nikdo neupozornil že se to kupuje zvlášť 😏kolik těch jehel a stříkaček potřebuju? Při každé aplikaci se mění nebo??
@PiperW jojo, 2 jehly a jednu strikacku na jedno pouziti. Plus mam dezinfekcni polstarky nakoupeny. ![]()
Ahoj, holky, chtěla bych obnovit nit a získat trochu naděje, je to můj 9 transfer z 3 ivf, píchám už 9 dní prolutex a mám 3 dny po transferu, pomohl někomu k otěhotnění?
Jinak já kupují za 1020 klinika má s lékárnou domluvenou lepší cenu
@Lucie 3103 ahoj, já už píchám přes dva týdny skoro tři když And tím tak přemýšlím a zatím se miminko drží, už máme i srdicko
jinak doplatek 1020 je výborný, tak nízký jsem ještě neviděla. Já mám za 1220
Ahojky a dostala si ho až po pozitivním testu? Já ho teda píchám už 6 dní před transferem..no jsem zvedava…můžu zatím říct, že nemám žádné bolesti a ani křeče jak jsem mela v předešlých pokusech, semtam jen zaboli, ale jinak v pohodě
@Lucie 3103 u nas vzdy pomohlY ale je otazka, zda to bylo tim. Brzo uz mi pichani bude snad koncit, posledni 2 baleni, tak se tesim.
@Lucie 3103 ano az po pozitivním testu. Uf jestli jste měla už před tak to počítám budete pichat ještě déle než ty moje dva měsíce ![]()
@PiperW píše: Více
To je celkem bezny, ze se davaj pred transferem nebo zaroven s transferem. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.