Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, založila jsem novou skupinu holek kde se navzájem podporujeme (lajky, komenty a sledování)
Vždy když přidáš nějakou fotku tak holky ze skupiny ti ji lajknou a daji koment 💕
Měla bys zájem?
@Kriss Tina VZÁJEMNÁ PODPORA mate to tam napsané.. ten kdo se více věnuje Instagramu a chce dosáhnout více sledovanosti
Tak proto se dělají tyhle skupiny
@pikola super tak vy určitě víte o tomhle něco no 🤣 já takhle dosáhla 3000 tis za měsíc ![]()
@Denisa Natalii píše:
@pikola super tak vy určitě víte o tomhle něco no 🤣 já takhle dosáhla 3000 tis za měsíc
Ano, ale lidí které v podstatě nezajímáš. Určitě znáš na insta profil https://www.instagram.com/…ospolupraci/?…
@Denisa Natalii pokud ti jde o nahnani čísel sledovatelu pro nějaké spolupráce, tak jen čísla nestačí.
@Denisa Natalii píše:
@pikola super tak vy určitě víte o tomhle něco no 🤣 já takhle dosáhla 3000 tis za měsíc
K čemu přesně ti to je? Jak to zužitkuješ a jak to případně zmonetizuješ?
Teoreticky časem získáš spolupráci pro nějaké menší značky. Ale každý kdo chce seriózně řešit propagaci svého produktu nebo služby skrze influencera, nezajímá ho jen počet sledujících. Jde o engagement a složení cílové skupiny tvého ig účtu.
Pokud budeš získávat lidi stylem follow for follow a obsah profilu nebude ničím zajímavý, je to jen ztráta času.