Instantní nápoje do mléka Frapko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Instantní nápoje do mléka Frapko
ahoj,
používáte některá pro prcky - Instantní nápoje do mléka Frapko ?
http://www.frape.cz/…produkty.php?…
Zajímalo by mne od kolika je to měsíců … někde jsem se dočetla, že až od 3let …
díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, máme doma to jahodové, je tam opravdu napsáno od tří let. Ale že by to bylo něco extra, to není. Honzík miluje jahodová mlíčka, když dojde, přijde na řadu toto.
Není to nijak špatné na chuť, ale nemůžu si pomoct a cítím z toho ten prášek, ale u nás když je nouze, tak je to taky dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, já teda na krabici nic o věku nenašla.
Dávala jsem ho malýmu do UM, když ho nechtěl (při ukončování kojení) - dávala jsem trošku a prášek jsem necítila. Teď si ho dělávám i pro sebe a chutná mi - nejvíc asi bánánový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo, po straně je napsáno, že je pro děti od tří let. No já nevím, jsme zmlsaný ovocnými mlíčky už kupovanými v krabičkách, a ten prášek z toho prostě cítím. Ale když je nouze, taky je dobrý
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Packo - jsem asi slepá, ale krabičku jsem celou „přečetla“ už asi stokrát a fakt věk nevidím
Účinek vlákniny, prebiotocká vláknina, na druhé straně způsob přípravy, složení, skladování, minimální trvanlivost a nic jinýho
No, aspoň jsem to neřešila ![]()
My jsme taky rozmlsaný, ale tohle můžem
Jen toho opravdu dávám míň, než je uvedeno ![]()
Tp - jseš z nás moudá?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, díky, já se asi ještě poradím s Mudr zda to dítě do 3let může, i když ona asi bude mít názor že Sunar do 3let
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teri - myslela jsem, že to chceš míchat právě do Sunaru - je to jen jako granko na ochucení mlíka, ne místo něho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používáme. Ale objevila jsem je, až když byla holka větší.
Menší krabičky jsou granulované a ty jsou super. Jednou jsem ale koupila větší, jahodové a to je s vlákninou nebo co a to jde blbě rozpustit, je cítit prášek a je to cítit i v puse a holka to nechce. Ségry děti to taky nechtějí.
Ty granulované jsou ok a chutnají i mně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
takže tohle je špatný? to jak nejde rozpustit a není dobrý ?
http://www.frape.cz/…vlaknina.jpg
a tohle je to dobrý ?
http://www.frape.cz/…l_jahoda.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme doma Frapko čokoládové s vlákninou a tam je určitě napsáno od 3 let - stejně u nás doma neuspělo - tedy u dcery, já si ho dám ráda už kvůli té vláknině
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj
my máme doma frapko jahoda s tím fotbalistou - a uspělo - jenže nám po 14 dnech poo otevření ztvrdlo na kámen, takže šlo jen odlamovat nožem… a to se nikomu nechtělo, tak letělo
ted používáme jahodová kouzelná brčka - ale jsou docela drahá - jedno stojí 8 korun - a jahodové granko prý nevyrábí - ptala jsem se na jakési promoakci, takže jsme taky docela bezradní:o(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem ještě nedávno kupovala jahodové jogurtové od Granka! Už nám teda došlo, ale já myslela, že ještě normálně jde koupit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TP:
tak já mám doma to s tím klukem a to je to, co se nerozpouští.
To druhé teď doma nemám.
Leda že by holky, co ho mají jukly, jestli je granulované.......
Ale koukám, že už píší o vláknině na obojím
V tom aby se prase vyznalo
Já měla předtím úplně jinou krabičku, ale ta už se nedělá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, moje děti Frapko milují, vanilkové a jahodové, taky kupuju něco podobného z Kauflandu, je to v uzaviratelném sáčku a neztvrde to a jsou moc dobrá.
- Citovat
- Upravit
Frapko v tehotenstvi
Ahoj, prosím nevíte jestli se muže Frapko a Granko pít v tehotenstvi? Dekuji za odpoved 🙏
- načítám...
- Citovat
- Zmínit