Mlíčko s kaší od Nestle

Anonymni
11.7.08 15:19

Mlíčko s kaší od Nestle

Zkoušeli jste někdo mlíčko s kaší od Nestle ? Můžu je malé dát, i když normálně pijeme Nutrilon 2 ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
11.7.08 18:50

Nějak nechápu proč bys jí ho nemohla dát :wink: Přece nebude jíst všechno od stejné značky. To nijak nevadí, že má UM nutrilon, tohle bych brala jako příkrm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
11.7.08 21:26

AHOJ mame taky Nutrilon a mlicko s kasi davame v klidu sem tam taky :-). Uz to neresim a kombinuji od ruznych znacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
1.12.08 20:30

Tohle mlíčko s kaší je super na krmení venku mimo domov. Šupnu do tašky jednu krabičku, čistou lahvičku a bryndák a jde se :D Ohromná výhoda je, že se nemusí skladovat v ledničce a může se dát jak teplé, nabo jen vlažné (pokoj. teplota) Takže když není možnost ohřátí, tak to vůbec neva :lol: Moc nám chutná!!!! Jen za chvilku budu muset brát pro OTESÁNKA dvě krabičky 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.13 11:20

Ahoj, prvně jsem objednala mlíčko s kaší- sušenkové od nestlé. Protože jsme mlíčko s kaší nikdy neměli, zajímalo by mě, jak moc je husté- jestli mi proteče mlíčkovým dudlíkem, nebo mám koupit dudlík na kaši..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.5.13 11:33

@nejvíczoufalá dáváme dudlíkem Avent číslo 4. proteče naprosto v pohodě. je to taková hustší smetama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.13 11:36

@paola white :palec: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat