Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravim ve spolek…nekoupil jste nekdo detem v lidlu k vanocum interaktivni puzzle hello kitty…chapete nekdo princip??? v navodu neni ani slovo..jen ze mame vyresit ukoly..je tam od tri let..ale my to v rodine nikdo nepochopil
PS: slozit puzzle zvladame ![]()
Taaaak zeny…bylo to tam hned vyprodany…urcite nektera vite vic!!
![]()
Dobry vecer, od vcerejska si lameme hlavu, jak to funguje? Na internetu jsme nasli navod v anglictine. Diteti se ma podat otazka, jakou barvu ma slunicko? apod…
Ale k cemu je ta figurka? Vydava ta vase nejake zvuky? Nase kocicka Kitty ne…Nechapeme…
Holky taky je máme, už jsme na to přišly. Musíte vyndat ty vkládací puzzle, třeba to sluníčko, když ho tam pak dítě dá, do té díry kam patří, vezme tu kitynu a stoupne na tu černou kytičku, která je u toho správného tvaru jakou má to sluníčku a ta kity na zahraje. Pokud stoupne na špatný tvar tak zahraje jakoby blbě. No a to samé třeba u toho ptáčka barveného, to pak musí s kitynou stoupnout na správnou barvu, která je u černé kytičky jaká má ten ptáček. Alespon tak jsem to pochopila.
@Aspasia píše:
Dobry vecer, od vcerejska si lameme hlavu, jak to funguje? Na internetu jsme nasli navod v anglictine. Diteti se ma podat otazka, jakou barvu ma slunicko? apod…
Ale k cemu je ta figurka? Vydava ta vase nejake zvuky? Nase kocicka Kitty ne…Nechapeme…
Musíš zespod té kočičky vytahnout ten papírek, aby začala fungovat.
Jo holky, ale stejně mě naštvaly, páč na tom obrázku na krabici, ty puzzle vypadají uplně jinak. Myslela jsem, že jsou takové navrchu měkčí. Vypadají i že jsou vyšší…I tam píšou, že z toho složíte koberec, tak jsem myslela, že budou i z jiného matroše a bude to pak moci používat jako kobereček… ![]()
@Marta78 píše:
Holky taky je máme, už jsme na to přišly. Musíte vyndat ty vkládací puzzle, třeba to sluníčko, když ho tam pak dítě dá, do té díry kam patří, vezme tu kitynu a stoupne na tu černou kytičku, která je u toho správného tvaru jakou má to sluníčku a ta kity na zahraje. Pokud stoupne na špatný tvar tak zahraje jakoby blbě. No a to samé třeba u toho ptáčka barveného, to pak musí s kitynou stoupnout na správnou barvu, která je u černé kytičky jaká má ten ptáček. Alespon tak jsem to pochopila.
diky zkusime… ![]()