Interiérové studio Alnus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
2.4.13 14:19

Interiérové studio Alnus

Máte někdo zkušenosti se studiem Alnus? http://www.alnus.cz/ Dělají kompletní interiéry na zakázku, ale mě by zajímaly konkrétní poznatky, abych věděla, jestli si mám u nich něco objednat. Budeme zařizovat nově koupený byt a nechci nakupovat nábytek v Ikei nebo jiném velkoobchodě. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38
2.4.13 15:28

Rada

Podívej se do vedlejěí diskuze - Jaké bydlení -
teď tam řeší návrhy s anonymní architektkou, je to poučné a zajímavé.
Jedná se o malinkatou kuchyni a přibyla tam i velká.
Architektka tam posílá návrhy řešení, podle mého je šikovná.
Je to i poučné, jak lidi něco chtějí a nenechají si říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.4.13 14:59

Ptala jsem se sice na studio Alnus, ale díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.12.15 23:03

Alnus recenze

Dobry den,
Nam delali doma kuchyn i nabytek a horsi sluzby jsem nezazil. Termin vyroby o nekolik mesicu porad posouvali a posouvali. Cenu zvysili o desitky tisic tim ze v cene nebylo mnoho drobnosti, ktere jinde v cene jsou samozrejmosti. Montaz byla vsak ze vseho nejhorsi jak nabytek tak kuchyn neni kvalitni vsude jsou mezery a nefunkcni veci :(. Nedoporucuji. Alnus jiz nikdy vice

Mate nekdo podobne zkusenosti?

P. Novotny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.5.16 13:04

Alnus recenze - reakce

Dobrý den,
náhodou jsem narazil na negativní recenzi na interiérové studio Alnus, nebo-li spíše anonymní pomluvy. Žádného zákazníka P. Novotného, který by měl s námi uzavřenou smlouvu v současné době za poslední 3 roky neevidujeme. Jeho sdělení, že výrobu o několik měsíců pořád posouvali a posouvali není pravdivé. Každý zákazník, který ma podepsanou smlouvu, má kromě odsouhlasené do detailu rozepsané ceny, také termín zaměření a termín dodání. Naše firma nemůže výrobu posouvat a stále posouvat, jak uvádí pisatel. Termín je garantován a v opačném případě zákazník může odstoupit od smlouvy, má nárok na vrácení peněz a dokonce na náhradu vzniklé škody. Není možné pouze zahájit výrobu v případě nepřipravenosti stavby ze strany objednavatele, pokud nelze výrobek zaměřit.
Cenu nelze bez požadavku zákazníka v žádném případě navýšit. Konečná cena je dána smlouvou, která je pro obě strany závazná. Cena zboží je vždy kompletní, tak aby bylo možné výrobek řádně používat. Jakékoliv doplňky navíc nebo další výbava je vždy řádně odsouhlasena s klientem.
Montáž všech výrobků je právě oproti konkurenci vždy prováděna těmi lidmi, kteří výrobek sami vyráběli, aby nedocházelo k nejasnostem, nekvalitním detailům, poškození atd. Žádné externí montážní skupiny!
Pokud, jak uvádí pisatel, jsou všude mezery a nefunkční věci, by byla pravda, výrobek nelze používat. Tento zákazník by měl nárok na odstoupení od smlouvy, vrácení peněz a zároveň na náhradu dosavadní vzniklé škody. Nevěřím, že by byla pravda, že někdo zaplatí 100% ceny za nefunkční výrobek, který si ponechá a zmůže se pouze na vyjádření nespokojenosti v několika větách někde na internetu.

Jaroslav Múčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný