Žehlení a úklid - kam s inzerátem?

2947
2.4.13 14:18

Žehlení a úklid prosím o radu

Ahoj holky, prosím, kam dát nejlépe inzerát nebo kde sehnat někoho, kdo potřebuje pomoci třeba se žehlením??? Vůbec s tím nemám zkušenost a kamarádka teď něco shání. Děkuji za rady. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
2.4.13 14:22
@palapa píše:
Ahoj holky, prosím, kam dát nejlépe inzerát nebo kde sehnat někoho, kdo potřebuje pomoci třeba se žehlením??? Vůbec s tím nemám zkušenost a kamarádka teď něco shání. Děkuji za rady. Ahoj

Zkus na bazos.cz - tam je nabídka i poptávka prací, brigád a tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
2.4.13 14:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.13 14:25

Ahoj, není to tak jednoduché. Sama jsem majitelka úklidovky a než jsem si vypiplala spolehlivé ženské na úklid :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: uffff to byla dřina. Sama osobně bych asi šla také přes agenturu. Právě že nikdy nevíš, na jaké lidi narazíš. :roll: Mě jich prošlo pod rukama dost a jen dvě z x jsem mohla po nějaké době poslat do terénu, aniž bych se musela bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.13 14:27

No a třeba co jsem slyšela od klientek… :roll: Některé pani na úklid se jim hrabaly v šuplíkách nebo jim zničily koberce…
Pozvat si někoho na úklid je intimní záležitost a chce to spolehlivého člověka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
2.4.13 14:27
@emiliasofi píše:
Ahoj, není to tak jednoduché. Sama jsem majitelka úklidovky a než jsem si vypiplala spolehlivé ženské na úklid :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: uffff to byla dřina. Sama osobně bych asi šla také přes agenturu. Právě že nikdy nevíš, na jaké lidi narazíš. :roll: Mě jich prošlo pod rukama dost a jen dvě z x jsem mohla po nějaké době poslat do terénu, aniž bych se musela bát.

Kdyz ona je tehotna a vubec ji nikde nechtej vzit a me ted akorat napadlo, ze by mohla aspon zehlit, kdyz to tu kazdy tak dava do placu, jak je snadne si privydelat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
2.4.13 15:19

Já viděla několik takových inzerátů v albertu - v tom stojánku prodám/koupím/daruji atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.13 16:28
@palapa píše:
Kdyz ona je tehotna a vubec ji nikde nechtej vzit a me ted akorat napadlo, ze by mohla aspon zehlit, kdyz to tu kazdy tak dava do placu, jak je snadne si privydelat :oops:

Aha, já myslela, že kamarádka si chce nechat uklidit - vyžehlit. :lol:

No tak jedině si dát inzerát, klidně i na facebooku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný