Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, prosím, kam dát nejlépe inzerát nebo kde sehnat někoho, kdo potřebuje pomoci třeba se žehlením??? Vůbec s tím nemám zkušenost a kamarádka teď něco shání. Děkuji za rady. Ahoj
@palapa píše:
Ahoj holky, prosím, kam dát nejlépe inzerát nebo kde sehnat někoho, kdo potřebuje pomoci třeba se žehlením??? Vůbec s tím nemám zkušenost a kamarádka teď něco shání. Děkuji za rady. Ahoj
Zkus na bazos.cz - tam je nabídka i poptávka prací, brigád a tak… ![]()
Ahoj, není to tak jednoduché. Sama jsem majitelka úklidovky a než jsem si vypiplala spolehlivé ženské na úklid
uffff to byla dřina. Sama osobně bych asi šla také přes agenturu. Právě že nikdy nevíš, na jaké lidi narazíš.
Mě jich prošlo pod rukama dost a jen dvě z x jsem mohla po nějaké době poslat do terénu, aniž bych se musela bát.
No a třeba co jsem slyšela od klientek…
Některé pani na úklid se jim hrabaly v šuplíkách nebo jim zničily koberce…
Pozvat si někoho na úklid je intimní záležitost a chce to spolehlivého člověka. ![]()
@emiliasofi píše:
Ahoj, není to tak jednoduché. Sama jsem majitelka úklidovky a než jsem si vypiplala spolehlivé ženské na úklid![]()
![]()
![]()
![]()
uffff to byla dřina. Sama osobně bych asi šla také přes agenturu. Právě že nikdy nevíš, na jaké lidi narazíš.
Mě jich prošlo pod rukama dost a jen dvě z x jsem mohla po nějaké době poslat do terénu, aniž bych se musela bát.
Kdyz ona je tehotna a vubec ji nikde nechtej vzit a me ted akorat napadlo, ze by mohla aspon zehlit, kdyz to tu kazdy tak dava do placu, jak je snadne si privydelat ![]()
Já viděla několik takových inzerátů v albertu - v tom stojánku prodám/koupím/daruji atd.
@palapa píše:
Kdyz ona je tehotna a vubec ji nikde nechtej vzit a me ted akorat napadlo, ze by mohla aspon zehlit, kdyz to tu kazdy tak dava do placu, jak je snadne si privydelat
Aha, já myslela, že kamarádka si chce nechat uklidit - vyžehlit. ![]()
No tak jedině si dát inzerát, klidně i na facebooku.