Robotický mop?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
705
31.3.13 12:30

roboticky mop??

Ahoj, chci se zeptat..
Mat nekdo zkusenost s timto mopem??
Dum vytapim krbem.
Z toho se dost prasi a podlaha se musi casto stirat, tak…
Dik za zkusenosti a rady :kytka: :kytka: :kytka:

http://www.mall.cz/…y-mop-136134

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3999
31.3.13 12:55

Ale to „jenom zamete“ ne? nepíšou nic o mokrém stírání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
31.3.13 13:07

Taky jsem na to koukala a ano ono to jen jakoby zametá, teda píšou tam, že jsou tam 3 utěrky jakoby suchý zip. Ale otázka zní zda se daná utěrka dá vyprat. A nebo kolik stojí a jak dlouho vydrží jedna ta utěrka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
31.3.13 13:26

Planuju nakup, takze jsem to studovala jenom teoreticky - lidi si to pochvalujou na setreni prachu, vlasu atd. nesebere kaminky apod.
vetsina reakci pozitivnich, takze ja jdu brzo do toho.
ps:uterky se prat nedaji, je treba kupovat nove. jedna pry vyjde tak na 2+1, ma vetsi byt je potreba vymenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.1.15 12:03

Robotický mop

Pěkný den :kytka: Byla bych ráda, kdyby se ozval někdo, kdo už má doma robotický mop, který zametá i vytírá. Jak jste spokojeni? Díky za přispění.

• Citovat
  • Upravit
Malen
5.1.15 13:10

Ahoj, já nemám robotický mop, ale mám robotický vysavač (ne tuto značku ale daleko dražší). Je super, jen se musí hlídat, aby někde neuvízl, ne vždy to ohlásí signálem. POzná i schody, takže nespadne atd. Utěrky se vyprat dají. Má i ultrafialový světlo, které údajně žere bakterie.

• Citovat
  • Upravit
197
5.1.15 13:23

Ahoj, máme doma Braavu od iRobot a i když takovým vymoženostem moc nedůvěřuju, tak můžu říct, že mě velmi mile překvapil a jsem s ním spokojena. Dokoupili jsme i dávkovač na vodu a uterky se jednoduše hodí do pračky. Ale samozřejmě každému může vyhovovat něco jiného. Tak šťastnou ruku při výběru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
5.1.15 13:40

@Malen Děkuju. Už jsem si myslela, že se nikdo neozve. :)

• Citovat
  • Upravit
rokris
5.1.15 13:43
@Joslyn píše:
Ahoj, máme doma Braavu od iRobot a i když takovým vymoženostem moc nedůvěřuju, tak můžu říct, že mě velmi mile překvapil a jsem s ním spokojena. Dokoupili jsme i dávkovač na vodu a uterky se jednoduše hodí do pračky. Ale samozřejmě každému může vyhovovat něco jiného. Tak šťastnou ruku při výběru :kytka:

Díky, právě bych nerada jen vyhodila peníze, tak se ptám. Mně by taková věcička moc pomohla. Mají teď iRobot Braava, 320 tuším, nekde v akci, tak jsem silně nalomena. :D

Příspěvek upraven 05.01.15 v 14:49

• Citovat
  • Upravit
Malen
5.1.15 13:54

@rokris krásně ukloidí i rohy. Není to 100% úklid, ale stačí to a já si při tom třeba vyndám nádobí z myčky nebo čistím zuby atd, určitě doporučuji. Pak jen vysypat koš, což mě nebaví.
Já mám vysavač http://www.robzone.cz
Jen mám pocit, že ho používám méně než by si zasloužil. Někdy je pro mě rychlejší chytit koště… ale to je můj problém. Teď třeba uklízí v ložnici, kde nemáme moc nábytku a nemusím ho hlídat a já jsem na internetu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
rokris
5.1.15 14:45

@Malen Děkuju. :kytka: Asi do toho půjdu. :)

• Citovat
  • Upravit
74219
23.6.15 09:29

@rokris
Ahoj jak to dopadlo, koupila si?
Dívám se na ty mopy, zrovna ten braava 320 už je za tak přijatelnou cenu, pak ještě rozumná cena do 8tis.mi přijde ten braava 380.
Kdo některý s nich máte jste spokojeni? Co vše a jak často dokupujete?
Mi jde o to, že máme doma všude vinyl a klasický mop mám strach, že nám ten vinyl poničí časem. Tak si říkám jestli tento mop nebude šetrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
23.6.15 10:07

@Kelsey

Ahoj, máme Braavu 380 už asi rok, nebo přes rok. Sestra ho má taky, už byl u nás obou 2× na reklamaci. Taky máme vinyl.

Nedokoupila jsem ještě nic, nebylo potřeba. Sice s jednou utěrkou, která k tomu je, si nevystačim, protože než uschne /ta, co se používá nasucho/, tak potřebuju znovu setřít, ale koupila jsem obyč podobné za 40 kč, ustřihla do shodné velikosti a fungují totožně : )

Co se týče spokojenosti… nejsem úplně spokojená, ale je to dáno tim, že máme psy a velký dům a v něm špínu z těch psů a neustálého průchoďáku na zahradu : )
Ta nasucho část - tam je vše ok. Rohy moc nevezme, ale je fakt, že nic nevynechává, protože jezdí zleva doprava, což je i strategický, že vždy máš zbytek místnosti k pohybu…vlasy, prach, chlupy ze psa vezme výborně, fakt je prostě podlaha pak čistá, když neřešíš, že někde zůstal mini drobeček - výsledek je podle mě velmi dobrej. Netřeba používat vysavač ani zametat ručně, občas jen někde přetřu ten drobek, pár drobků.. Je tichej, sledujem u toho film.
Ta mokrá část - tam je to horší. Moc to nevytře, šmrdlá to nevymáchanou utěrkou, takže já osobně co chvíli zastavuju úklid a máchám jí. Určitě ten tlak neni jako ručně hadrem…občas někde na světlý podlaze nechává šmouhy, když je hadr už špinavější…

Obecně - někdy nějakou část ve spletitější chodbě zapomene…ale budiž. Sem tam se někde zasekne, ale nijak významně. Když projíždí nasuchu různý kouty, tak jak se tam furt motá, samozřejmě pouští ten bordel, co má už na hadříku, což vysavač, kterej saje, neudělá… Je otravný furt čistit ty hadříky, ten nasucho zabordelenej stejně do pračky v tom stavu nedám… takže stahávám vlasy, chlupy… z toho se samozřejmě hned zas práší všude kolem… zatimco sací vysavač jen vyklepneš zásobník a je to. Podlahu nikdy ale nijak nepoškodil. Kvalita bídná - viz reklamace v naší rodině i po netu… Už si ho znovu nekoupim, určitě koupim místo něj vysavač, co saje. Nicméně rozhodně bych ho nedala pryč a jezdí tu opravdu celej dům denně, někdy některý místnosti třeba 3× denně. Obecně super pomocník, jen to má svý mouchy a myslim, že to jde vyřešit koupí jinýho stroje. Ale jde o to, co kdo potřebuje a jak moc má doma špinavo - já dost, takže pro mě ten namokro je nedostatečnej. V bytě bez zvířat by to ale asi bylo úplně super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.6.15 10:18

@Emno
My máme právě taky velký barak, tak by se pomocník hodil.
Doma je kocour, pes a tři decka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.6.15 10:24

Podlahu máme taky světlou. Tak asi vyberu jen vysavač a mop budeme muset asi ozelet. Že jestli se často ta hadra premachava, než by mi setřel celý barak to mám 2× rucne. Škoda. Asi budeme muset počkat až ty mopy vymakaji k dokonalosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný