Robotický mop?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
834
23.6.15 10:37

@Kelsey rozesmálo mě, že se bojíš, aby jsi vytíráním nepoškodila vinyl.. Vinyl je jedna z nejodolnějších podlah, a ještě jsem neslyšela, že by se někdo třeba bál běžným způsobem vytírat mnohem náchylnější lino :mrgreen: Jinak jsem si ráda početla, taky zvažuju koupi pomocníka a kdyby vyluxoval a pak dobře vytřel, bylo by to super, ale to ještě asi nevymysleli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
23.6.15 10:43

@Kelsey

No pak je pro tebe ten mokrej od Braava k ničemu. To pak zvaž super výkonnej robotickej vysavač a k tomu, jestli máte jen vinyl (my i dřevo, tak to nejde) od Irobota tu novou Scoobu, ta myje neustále čistou vodou, má dvě nádobky, což už by mohlo být o něčem jiným. Recenze má zatím docela dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
23.6.15 15:13

@Kelsey Ne, zatím ho nemám.

• Citovat
  • Upravit
10525
23.6.15 15:47

@Kelsey a nějakej jen „vysavač“ máš vyhlídnutej? Pořád to zvažuju, ale vždycky mě odradila cena a nechala jsem rozhodnutí „na pak“, ale třeba ta cena za ty výše uvedené mopy byla pěkná (dle recenze dobrý poměr cena - výkon).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
23.6.15 16:03

@verusak.berusak
My se zatím jen ohlizime, čteme recenze, nejsme rozhodli co koupime.
Mi by možná víc vyhovoval jen ten vysavač poradny, že v noci bych zapla první patro vysát, ráno podkroví a než by mi vysál podkroví, vytrela bych ručně dole. A pak hore.
Mi na těch ručních mopech vytaci, ze i po vymackani je tam dost vody, teď je ta podlaha pěkná nová, ale bude taková i za 15 let? Pod vinylem lepidlo, co když tam zatece voda. Toz tak, to jsou starosti :-D.
Známí mají ten vysavač, Alberta 2r. a už byl taky na opravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10525
23.6.15 22:51

@Kelsey no já právě skoro u každého četla, jsou dost kazové, asi je to kazový tip zboží. I drahá Roomba, tam že zas brzy odejde baterka. Proto jsem to rozhodnutí už několikrát odložila. Ale jestli máš tip, sem s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
26.9.15 22:47

Dámy, já jsem donesl domů tuhle věcičku - nechal nabít (Braava 320) nechal nabít - a do půl hodiny měl kaput baterku. Tak jsem donesl druhý kus a ten udělal to samý. Máte s tím některá zkušenost? :( Je to skvělá věc, fakt to stírá, ale aby to vydrželo půl hodiny je špatný vtip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.9.15 23:06

@IdealMan Hele a nechal jsi to poprvé pořádně nabít? Já vím, že poprvé to nabíjelo neskutečně dlouho. Snad 20 hodin. Já jsem furt chtěla vytírat a kontrolka pořád problikávala. Čekání neskutečné, ale baterka drží dost, jak dlouho nevím, ale odhaduju, že 1,5 hodiny určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.9.15 01:01

@IdealMan musíš ho nabít a pustit několikrát, než se nabije na plnou kapacitu. Zvláštní, ale je to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
27.9.15 02:19

Jj, nechal, dokud modré světlo ve vysílači nepřestalo pulzovat. Proto mě zaráží že to vydrží tak málo. Nevadí, nechám jej tedy nabít několikráte a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.9.15 09:16

@IdealMan Já jsem byla také zklamaná, ale v návodě to i píší, že plná kapacita baterie se naplní až po několika nabití. Tak jsem ho nešetřila a jak se nabil, hned jsem ho pustila a takto po čtyři dny a teď už je v pohodě… Takže vytrvat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
29.9.15 18:13

Už to jakž takž běhá, holt jsme vzali levnější verzi ale meje to pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
29.9.15 20:50

@IdealMan Hele já mám roombu dva roky, braavu asi 3/4 roku. Roomba je skvělá. Na Braavě bych našla nějaké mouchy. Ale v globálu bych nikdy neměla uklizené podlahy tak jako s nima :pankac:. Mám dvě děti, obr barák a obrovskou zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
30.9.15 16:11

Právě! My taky koukáme jak to meje a smejčí :) Proč pracovat, když to můžou udělat za nás roboty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
30.9.15 18:42

@IdealMan No hlavně já mám fůru jiné práce, zeleninu na 10×10m záhonu, zavařuju ovoce, vařím rajský protlak, suším domácí podravku, peču kváskový chleba, suším děckám ovoce. K tomu už dvě děti a taky okrasná část zahrady, kterou mám strašně ráda. Díky robotům nemám byt na jaře a v létě jak po bombě. Všechno stihnout prostě nejde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný