Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mám dotázek-platíme měsíčně internet 391kč/4 Mbit.......a ta samá společnost má novou nabídku že 4Mbit/291kč.....ale nám stále účtují 391kč......tak nevím jestli to platí jen pro nové zákazníky??chci tam volat ale radši se ještě zeptám tady ![]()
Tutove to plati pro nove zakazniky a bude to treba zvyhodnena cena na treba pul roku. Ale znam plno lidi, co tam jednou za cas zavolaj, ze s nima koncej, ze maj lepsi nabidku a oni snizej cenu. Nebo odhlasit a prihlasit treba na manzela, to bude novej zakaznik a bude to.
To bývá akce pro nové zákazníky, třeba mají nižší cenu na nějaký čas a pak budou platit jako vy. Ale nejlépší máš si tam zavolat ![]()
tak se odhlásím a znovu přihlásím
já jsem inernetový antitalent tak tam radši písnu mail ![]()
IMI píše:
Tutove to plati pro nove zakazniky a bude to treba zvyhodnena cena na treba pul roku. Ale znam plno lidi, co tam jednou za cas zavolaj, ze s nima koncej, ze maj lepsi nabidku a oni snizej cenu. Nebo odhlasit a prihlasit treba na manzela, to bude novej zakaznik a bude to.
Tak tak. Platila jsem UPC za internet a televizi cca 1100,– měs. Jenže pak přišlo dítě a už jsem potřebovala koukat i na finance. Napsala jsem mail, že chci odhlásit všechny jejich služby a teď platím 600,– za oboje
Mám to na rok a pak se mám zase ozvat. Takže se v červnu budu zase ozývat, protože nebudu blbá a platit víc, že? ![]()
IMI píše:
No ale myslim, ze ty uz nebudes brana jako novej zakaznik.
to asi jo,je to teda psaný na chlapa tak by se asi musel odhlásil a já přihlásit ![]()
ono vetsinou staci kdyz napises ze uvazujes ze uz nechces a oni ti nabidnou neco lepsiho ![]()
není potřeba platit za telefon, stačí mít pouze v přípojku (zásuvku), internet je samostatně přes wi-fi s dosahem cca 50m.
To jo potom. U nas treba wifi neni az takova samo, ja to nechci ![]()
Já bohužel bydlím v dolíku, žádný pořádný vysílač v dosahu … takže už u nás bylo firem nabízejících připojení … ani náhodou. Bohužel ani telecom nemá zájem o pevnou linku!!! Takže u mně to není ani o tom, co bych já chtěla, ale … co tu chodí!
![]()
Běžně bývá nižsí cena pro nové zákazníky, nejlépe přetáhnuté od konkurence. B7vají tam ale podmínky, jako třeba ta částka je jen po dobu x měsíců nebo při smlouvě na x měsíců … nejlépe tam zavolat a trochu hrát uraženou ![]()
dzarunko, ikdyby to bylo jen pro nové, tak bych to zrušila a udělala si net znovu a dobrou cenu