Internet - cena

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15054
7.1.11 14:05

internet

mám dotázek-platíme měsíčně internet 391kč/4 Mbit.......a ta samá společnost má novou nabídku že 4Mbit/291kč.....ale nám stále účtují 391kč......tak nevím jestli to platí jen pro nové zákazníky??chci tam volat ale radši se ještě zeptám tady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
7.1.11 14:12

Tutove to plati pro nove zakazniky a bude to treba zvyhodnena cena na treba pul roku. Ale znam plno lidi, co tam jednou za cas zavolaj, ze s nima koncej, ze maj lepsi nabidku a oni snizej cenu. Nebo odhlasit a prihlasit treba na manzela, to bude novej zakaznik a bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
7.1.11 14:13

To bývá akce pro nové zákazníky, třeba mají nižší cenu na nějaký čas a pak budou platit jako vy. Ale nejlépší máš si tam zavolat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
7.1.11 14:19

tak se odhlásím a znovu přihlásím :mrgreen: já jsem inernetový antitalent tak tam radši písnu mail :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.1.11 14:19
IMI píše:
Tutove to plati pro nove zakazniky a bude to treba zvyhodnena cena na treba pul roku. Ale znam plno lidi, co tam jednou za cas zavolaj, ze s nima koncej, ze maj lepsi nabidku a oni snizej cenu. Nebo odhlasit a prihlasit treba na manzela, to bude novej zakaznik a bude to.

Tak tak. Platila jsem UPC za internet a televizi cca 1100,– měs. Jenže pak přišlo dítě a už jsem potřebovala koukat i na finance. Napsala jsem mail, že chci odhlásit všechny jejich služby a teď platím 600,– za oboje :lol: Mám to na rok a pak se mám zase ozvat. Takže se v červnu budu zase ozývat, protože nebudu blbá a platit víc, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
7.1.11 14:36

No ale myslim, ze ty uz nebudes brana jako novej zakaznik. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
7.1.11 14:41
IMI píše:
No ale myslim, ze ty uz nebudes brana jako novej zakaznik. :think:

to asi jo,je to teda psaný na chlapa tak by se asi musel odhlásil a já přihlásit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.1.11 14:46

ono vetsinou staci kdyz napises ze uvazujes ze uz nechces a oni ti nabidnou neco lepsiho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzu
7.1.11 14:52

Za 400 Kč mám internet přes telefonní linku 16 Mb.

• Citovat
  • Upravit
15054
7.1.11 14:57

my nemáme telefonní linku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
7.1.11 15:02

No jo ale tel. linka taky neni zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzu
7.1.11 15:07

není potřeba platit za telefon, stačí mít pouze v přípojku (zásuvku), internet je samostatně přes wi-fi s dosahem cca 50m.

• Citovat
  • Upravit
IMI
2766
7.1.11 15:13

To jo potom. U nas treba wifi neni az takova samo, ja to nechci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.1.11 15:19

Já bohužel bydlím v dolíku, žádný pořádný vysílač v dosahu … takže už u nás bylo firem nabízejících připojení … ani náhodou. Bohužel ani telecom nemá zájem o pevnou linku!!! Takže u mně to není ani o tom, co bych já chtěla, ale … co tu chodí! :zed: :zed: :zed:

Běžně bývá nižsí cena pro nové zákazníky, nejlépe přetáhnuté od konkurence. B7vají tam ale podmínky, jako třeba ta částka je jen po dobu x měsíců nebo při smlouvě na x měsíců … nejlépe tam zavolat a trochu hrát uraženou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
7.1.11 15:30

dzarunko, ikdyby to bylo jen pro nové, tak bych to zrušila a udělala si net znovu a dobrou cenu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová