Internet Brno Líšeň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.2.12 15:18

Internet brno lisen

Neviete ake mam moznosti zmenit poskytovatela internetu v Brne Lisni, ked na nasej ulici nie je netbox a upc ma dnes tak vytocilo ze som schopna rusit zmluvu aj bez dohodnuteho noveho providera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
17.2.12 15:39

Cim te vytocili?? Budu hadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
17.2.12 15:46

co Faster.cz?

• Citovat
  • Upravit
17.2.12 15:52

Upc ma vypadky snad kazdy tyzden. Dnes som nachcipana, hlas mam jak zo zahrobia, ist na marodku sa mi nehodi - za prve nic mi nezaplatia, za druhe uz by za mna nestihli najst v praci nahradu. Tak mi dovolili robit z domu. Ale vdaka upc som sa musela tahat zo starej lisne do krpole. A typek v telefone ma utesoval, ze zajtra uz ten internet urcite pojde a stazovat sa nemam pravo, lebo podla zmluvy maju na opravu dva dni :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.2.12 15:54
Bábi Zlopočasná píše:
Upc ma vypadky snad kazdy tyzden. Dnes som nachcipana, hlas mam jak zo zahrobia, ist na marodku sa mi nehodi - za prve nic mi nezaplatia, za druhe uz by za mna nestihli najst v praci nahradu. Tak mi dovolili robit z domu. Ale vdaka upc som sa musela tahat zo starej lisne do krpole. A typek v telefone ma utesoval, ze zajtra uz ten internet urcite pojde a stazovat sa nemam pravo, lebo podla zmluvy maju na opravu dva dni :zed: :zed: :zed: :zed:

No napadlo me to ze to bude tohle.Me to neprekvapuje od nich nic noveho.Taky nam to padalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.2.12 16:34

Bábi, já mám v noťasu mobilní internet Vodafone - FUP 3GB za 454,–. Lokalita „Maloměřický most“, čekal bych slabý signál, ale ono je to dobrý..... :palec: Akorát přemýšlím nad Ufonem - FUP 8GB, ale zase pomalejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.12 16:45

Juro, ked ja netusim ci by to s tou FUP slo pracovat z domu … robim v IBM, sice netaham strasne kvanta, ale zato sa pripajam na desiatky vzdialenych servrov :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.2.12 16:49
Bábi Zlopočasná píše:
Juro, ked ja netusim ci by to s tou FUP slo pracovat z domu … robim v IBM, sice netaham strasne kvanta, ale zato sa pripajam na desiatky vzdialenych servrov :think:
:lol: :lol: Tam pracuje kamoska.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.12 16:56
kattkka píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Juro, ked ja netusim ci by to s tou FUP slo pracovat z domu … robim v IBM, sice netaham strasne kvanta, ale zato sa pripajam na desiatky vzdialenych servrov :think:

Tam pracuje ludi :mrgreen:
A navyse moji prvi kolegovia vravievali, ze to nie je fabrika, ale zoznamka … len na nasom oddeleni sa upiekli 4 svadby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.2.12 17:04
Bábi Zlopočasná píše:
kattkka píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Tam pracuje ludi :mrgreen:
A navyse moji prvi kolegovia vravievali, ze to nie je fabrika, ale zoznamka … len na nasom oddeleni sa upiekli 4 svadby :mrgreen:

Ty delas na kterem oddeleni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.12 17:12

BO AIX Italy. Zacinala som na Command Centre - a tam sa ti ludia tak nejak sparovali … popravde, boli sme 4 zenske na 40 chlapov, a kazdu si klofol ibmak :) Aj ked ten moj je od Frantikov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.2.12 17:20

Kamoska je personalnim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.2.12 17:24

Bábi - a co O2 ADSL pevná linka (bez pevného telefonu)? Jestli existuje i O2 ADSL mobil, to nevím stopro, ale slyšel jsem, že ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
s_u_s_s_i
3.4.12 20:07

re: poskytovatel

Jelikož netuším jakou ulici máš na mysly, ale ve většině případů je vždy nějaka možnost at upc, O2, netbox do ostatního bych nešla. Jelikož jsem se už několikrát stěhovala a v Brně jsem vyzkoušela snad všechny poskytovatele tak upřímně není to žádná sláva, každá společnost má nějaké mouchy. At půjdeš do čehokoliv skus jeden kontakt vždy mě dobře poradil ať sem se nastěhovala na jakoukoliv z těchto sítí upc, O2 nebo netbox…
 https://www.facebook.com/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová