Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neviete ake mam moznosti zmenit poskytovatela internetu v Brne Lisni, ked na nasej ulici nie je netbox a upc ma dnes tak vytocilo ze som schopna rusit zmluvu aj bez dohodnuteho noveho providera?
Upc ma vypadky snad kazdy tyzden. Dnes som nachcipana, hlas mam jak zo zahrobia, ist na marodku sa mi nehodi - za prve nic mi nezaplatia, za druhe uz by za mna nestihli najst v praci nahradu. Tak mi dovolili robit z domu. Ale vdaka upc som sa musela tahat zo starej lisne do krpole. A typek v telefone ma utesoval, ze zajtra uz ten internet urcite pojde a stazovat sa nemam pravo, lebo podla zmluvy maju na opravu dva dni
![]()
Bábi Zlopočasná píše:
Upc ma vypadky snad kazdy tyzden. Dnes som nachcipana, hlas mam jak zo zahrobia, ist na marodku sa mi nehodi - za prve nic mi nezaplatia, za druhe uz by za mna nestihli najst v praci nahradu. Tak mi dovolili robit z domu. Ale vdaka upc som sa musela tahat zo starej lisne do krpole. A typek v telefone ma utesoval, ze zajtra uz ten internet urcite pojde a stazovat sa nemam pravo, lebo podla zmluvy maju na opravu dva dni![]()
![]()
![]()
No napadlo me to ze to bude tohle.Me to neprekvapuje od nich nic noveho.Taky nam to padalo.
Bábi, já mám v noťasu mobilní internet Vodafone - FUP 3GB za 454,–. Lokalita „Maloměřický most“, čekal bych slabý signál, ale ono je to dobrý.....
Akorát přemýšlím nad Ufonem - FUP 8GB, ale zase pomalejší…
Juro, ked ja netusim ci by to s tou FUP slo pracovat z domu … robim v IBM, sice netaham strasne kvanta, ale zato sa pripajam na desiatky vzdialenych servrov ![]()
Bábi Zlopočasná píše:
Juro, ked ja netusim ci by to s tou FUP slo pracovat z domu … robim v IBM, sice netaham strasne kvanta, ale zato sa pripajam na desiatky vzdialenych servrov
kattkka píše:Bábi Zlopočasná píše:
Juro, ked ja netusim ci by to s tou FUP slo pracovat z domu … robim v IBM, sice netaham strasne kvanta, ale zato sa pripajam na desiatky vzdialenych servrov![]()
Tam pracuje kamoska.
Tam pracuje ludi ![]()
A navyse moji prvi kolegovia vravievali, ze to nie je fabrika, ale zoznamka … len na nasom oddeleni sa upiekli 4 svadby ![]()
Bábi Zlopočasná píše:kattkka píše:Tam pracuje ludiBábi Zlopočasná píše:
Juro, ked ja netusim ci by to s tou FUP slo pracovat z domu … robim v IBM, sice netaham strasne kvanta, ale zato sa pripajam na desiatky vzdialenych servrov![]()
Tam pracuje kamoska.
A navyse moji prvi kolegovia vravievali, ze to nie je fabrika, ale zoznamka … len na nasom oddeleni sa upiekli 4 svadby
Ty delas na kterem oddeleni??
BO AIX Italy. Zacinala som na Command Centre - a tam sa ti ludia tak nejak sparovali … popravde, boli sme 4 zenske na 40 chlapov, a kazdu si klofol ibmak
Aj ked ten moj je od Frantikov.
Bábi - a co O2 ADSL pevná linka (bez pevného telefonu)? Jestli existuje i O2 ADSL mobil, to nevím stopro, ale slyšel jsem, že ano…
Jelikož netuším jakou ulici máš na mysly, ale ve většině případů je vždy nějaka možnost at upc, O2, netbox do ostatního bych nešla. Jelikož jsem se už několikrát stěhovala a v Brně jsem vyzkoušela snad všechny poskytovatele tak upřímně není to žádná sláva, každá společnost má nějaké mouchy. At půjdeš do čehokoliv skus jeden kontakt vždy mě dobře poradil ať sem se nastěhovala na jakoukoliv z těchto sítí upc, O2 nebo netbox…
https://www.facebook.com/