Internet Explorer

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7182
7.4.10 13:05

Internet Explorer

Holky, rozumíte tady některá počítačům? Mám problém s tím, že se mi seká Explorer. Otvírám si odkazy do vedlejších záložek a zřejmě to způsobuje ty problémy. Táta, kterej normálně poradí se vším, mi neporadí, protože nemá rád Explorer, nemám ho používat, když mě vyhovuje ze všech prohlížečů nejvíc. Psala jsem i do počítačové poradny pro ženy, ale odpověď nikde… Už jsem ho i přeinstalovala, ale nepomohlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Katka2007
7.4.10 13:10

Tatínek má pravdu. Cokoli, jen ne IE. :lol:

• Citovat
  • Upravit
7182
7.4.10 13:32
Katka2007 píše:

Když mě IE vyhovuje v tom, že já když si nastavím větší písmo, tak mi tak zůstane pořád, tedy i když otevřu novou záložku, nebo otevřu nový okno, a hlavně se všechen ten text vejde na obrazovku, že si nemusím stránku posouvat do strany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
7.4.10 13:45

IE je vážně naprd.Chtělo by to nainstalovat jiný prohlížeč.Já osobně nedám dopustit na Mozillu Firefox. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.4.10 13:52
Deminka píše:
IE je vážně naprd.Chtělo by to nainstalovat jiný prohlížeč.Já osobně nedám dopustit na Mozillu Firefox. :palec:

Když Mozilla mi taky nevyhovuje… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
7.4.10 13:54

Ale je oproti IE bezpečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.4.10 13:59

Raduš mě IE taky furt blbnul a protože jsem stará konzerva furt jsem si nemohla zvyknout otvírat lišku (měli jsme nainstalovaný oba). Nakonec už jsme fakt musela neboť IE dělala takový voloviny, že začal padat díky němu i PC. Teď jak jsem si zvykla na lišku nedám na ni dopustit! Takže za mě totéž, Mozzila Firefox. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
7.4.10 14:02

Zkus se zeptat tady: poradna.net

Nebo ještě tyhle prohlížeče:

Opera
Chrome

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.4.10 14:07
Deminka píše:
Zkus se zeptat tady: poradna.net

Nebo ještě tyhle prohlížeče:

Opera
Chrome

Chrome i Operu máme, ale taky to není ono, zkusím tu poradnu, díky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.4.10 14:09
suvik píše:
Raduš mě IE taky furt blbnul a protože jsem stará konzerva furt jsem si nemohla zvyknout otvírat lišku (měli jsme nainstalovaný oba). Nakonec už jsme fakt musela neboť IE dělala takový voloviny, že začal padat díky němu i PC. Teď jak jsem si zvykla na lišku nedám na ni dopustit! Takže za mě totéž, Mozzila Firefox. :palec:

To jsi mě moc nepotěšila 8-o , ale díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.4.10 14:22
Raduš.ka44 píše:
Katka2007 píše:
Když mě IE vyhovuje v tom, že já když si nastavím větší písmo, tak mi tak zůstane pořád, tedy i když otevřu novou záložku, nebo otevřu nový okno, a hlavně se všechen ten text vejde na obrazovku, že si nemusím stránku posouvat do strany…

Teď jsem to zkoušela v Opeře (nastavení "zobrazení (100%)) vpravo dole, a když si stránku zvětším a z té stránky otevřu nějaký odkaz do nové záložky, je taky zvětšený. A navíc otvírám do nového okna jen kliknutím na kolečko, nemusím dávat pravé myšítko a pak až nové okno=)) Fakt se na IE vyprdni, je to jen o zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.4.10 18:06
Pipet píše:
Raduš.ka44 píše:
Katka2007 píše:
Teď jsem to zkoušela v Opeře (nastavení "zobrazení (100%)) vpravo dole, a když si stránku zvětším a z té stránky otevřu nějaký odkaz do nové záložky, je taky zvětšený. A navíc otvírám do nového okna jen kliknutím na kolečko, nemusím dávat pravé myšítko a pak až nové okno=)) Fakt se na IE vyprdni, je to jen o zvyku.

No asi mi teda nic jinýho nezbyde, ale stejně mě to štve.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
7.4.10 20:08

Raduš taky nepotěším, vyhoď IE a budeš mít klid. Mě některé stránky ani nejdou spustit. Používám nejvíce chrome pak občas mozillu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
7.4.10 21:58

caute tak za mna tiez firefox..
je fakt najlepsi, ja to sice posudzujem kusok inym stylom kedze tie webove stranky sama tvorim ako hlavnu pracovnu cinnost :-D
ale verte mi ze ie je fakt najhorsi zo vsetkych prehliadacov..
opera este ako tak ide ale ta je uz podla mna uz zbytocne zlozitejsia..
a firefox ma aj rozne vychytavky ako doplnky a pluginy..
a ide len o zvyk.. skusit pouzivat nejaky mesiac firefox a uvidite o co je to stabilnejsie, pohodlnejsie a hlavne holky rychlejsie :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
8.4.10 13:01

Tak IE nikdy :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Já používám Operu a jsem spokojená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...