Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, rozumíte tady některá počítačům? Mám problém s tím, že se mi seká Explorer. Otvírám si odkazy do vedlejších záložek a zřejmě to způsobuje ty problémy. Táta, kterej normálně poradí se vším, mi neporadí, protože nemá rád Explorer, nemám ho používat, když mě vyhovuje ze všech prohlížečů nejvíc. Psala jsem i do počítačové poradny pro ženy, ale odpověď nikde… Už jsem ho i přeinstalovala, ale nepomohlo to…
Katka2007 píše:
Tatínek má pravdu. Cokoli, jen ne IE.
Když mě IE vyhovuje v tom, že já když si nastavím větší písmo, tak mi tak zůstane pořád, tedy i když otevřu novou záložku, nebo otevřu nový okno, a hlavně se všechen ten text vejde na obrazovku, že si nemusím stránku posouvat do strany…
IE je vážně naprd.Chtělo by to nainstalovat jiný prohlížeč.Já osobně nedám dopustit na Mozillu Firefox. ![]()
Deminka píše:
IE je vážně naprd.Chtělo by to nainstalovat jiný prohlížeč.Já osobně nedám dopustit na Mozillu Firefox.
Když Mozilla mi taky nevyhovuje… ![]()
Raduš mě IE taky furt blbnul a protože jsem stará konzerva furt jsem si nemohla zvyknout otvírat lišku (měli jsme nainstalovaný oba). Nakonec už jsme fakt musela neboť IE dělala takový voloviny, že začal padat díky němu i PC. Teď jak jsem si zvykla na lišku nedám na ni dopustit! Takže za mě totéž, Mozzila Firefox. ![]()
Deminka píše:
Zkus se zeptat tady: poradna.netNebo ještě tyhle prohlížeče:
Opera
Chrome
Chrome i Operu máme, ale taky to není ono, zkusím tu poradnu, díky.. ![]()
suvik píše:
Raduš mě IE taky furt blbnul a protože jsem stará konzerva furt jsem si nemohla zvyknout otvírat lišku (měli jsme nainstalovaný oba). Nakonec už jsme fakt musela neboť IE dělala takový voloviny, že začal padat díky němu i PC. Teď jak jsem si zvykla na lišku nedám na ni dopustit! Takže za mě totéž, Mozzila Firefox.
To jsi mě moc nepotěšila
, ale díky ![]()
Raduš.ka44 píše:Katka2007 píše:Když mě IE vyhovuje v tom, že já když si nastavím větší písmo, tak mi tak zůstane pořád, tedy i když otevřu novou záložku, nebo otevřu nový okno, a hlavně se všechen ten text vejde na obrazovku, že si nemusím stránku posouvat do strany…
Teď jsem to zkoušela v Opeře (nastavení "zobrazení (100%)) vpravo dole, a když si stránku zvětším a z té stránky otevřu nějaký odkaz do nové záložky, je taky zvětšený. A navíc otvírám do nového okna jen kliknutím na kolečko, nemusím dávat pravé myšítko a pak až nové okno=)) Fakt se na IE vyprdni, je to jen o zvyku.
Pipet píše:Raduš.ka44 píše:Teď jsem to zkoušela v Opeře (nastavení "zobrazení (100%)) vpravo dole, a když si stránku zvětším a z té stránky otevřu nějaký odkaz do nové záložky, je taky zvětšený. A navíc otvírám do nového okna jen kliknutím na kolečko, nemusím dávat pravé myšítko a pak až nové okno=)) Fakt se na IE vyprdni, je to jen o zvyku.Katka2007 píše:Když mě IE vyhovuje v tom, že já když si nastavím větší písmo, tak mi tak zůstane pořád, tedy i když otevřu novou záložku, nebo otevřu nový okno, a hlavně se všechen ten text vejde na obrazovku, že si nemusím stránku posouvat do strany…
No asi mi teda nic jinýho nezbyde, ale stejně mě to štve.. ![]()
Raduš taky nepotěším, vyhoď IE a budeš mít klid. Mě některé stránky ani nejdou spustit. Používám nejvíce chrome pak občas mozillu.
caute tak za mna tiez firefox..
je fakt najlepsi, ja to sice posudzujem kusok inym stylom kedze tie webove stranky sama tvorim ako hlavnu pracovnu cinnost ![]()
ale verte mi ze ie je fakt najhorsi zo vsetkych prehliadacov..
opera este ako tak ide ale ta je uz podla mna uz zbytocne zlozitejsia..
a firefox ma aj rozne vychytavky ako doplnky a pluginy..
a ide len o zvyk.. skusit pouzivat nejaky mesiac firefox a uvidite o co je to stabilnejsie, pohodlnejsie a hlavne holky rychlejsie
![]()