Co říkáte na na vyklad astroložky

3138
1.4.10 16:31

Co říkáte na na vyklad astroložky

Ahoj všichni ,chtela bych se zeptat jaky mate nazor na vyklad astrolozky,byla jsem u ní a pusobila na me velice prijemne,otehotním pry ale az nekdy mezi rijnem a unorem,no tak uvidime,a jake mate vy zkusenosti???Já jsem byla u paní ve Zlíne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
1.4.10 18:38

No tak v nejhorsim otehotnis mezi unorem a rijnem :-)))) sorry, jsem ironicka. kdyz mame dneska toho aprila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
1.4.10 18:42

A říkala který rok? To je teda docela neurčité.
Abys nečekala letos a ono až za dva roky třebas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
1.4.10 18:44

Jo a aby to neznělo blbě, to nebyla ironie, kamarádce takto předpověděla, kdy se rozvede a ono to bylo o dva roky později a podle mě jen proto, že jí to ta čarodějnice řekla, jinak by se s chlapem smířili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13781
1.4.10 20:18

Já bych teda astroložce nevěřila ani nos mezi očima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
1.4.10 21:30

Ahoj, je příjemné slyšet věci, které slyšet chceš. Horší je to opačně. Držím palce, ať brzo otěhotníš.
Ono záleží hodně na tobě ( myslím ve spoustě i jiných věcí, tohle do jisté míry neovlivníš, buď se trefí do toho termínu nebo netrefí, jiná možnost tu není ).
NEnech se tím ovlivnit. Člověk pak hodně jedná jinak a to ovlivní vše kolem tebe a přitom by vše mohlo původně dopadnout jinak ( pokud je člověk na to citlivý a nevyprdne se na to ). I tak věřím, že je něco mezi nebem a zemí .....
Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
1.4.10 21:53

A bylas u ní kvůli celkovému horoskopu v nativní podobě nebo ses ptala na něco konkrétního - třeba jen na to otěhotnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
1.4.10 22:44

rikalaze otehotnim tento rok nebo na prelomu,ptala jsem se i tak na vsechno a vedela veci,nebo mozna hvezdy :mrgreen: co bylo v mem prenatalnim vyvoji,a a nejake veci vedet nemohla od „pohledu“ tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
1.4.10 22:47

janine 24 byla jsem i celkove a trefila se do situace manzela i jeho rodiny… tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
2.4.10 12:17

Tak to mi zní hodně dobře. Jestli pracovala takhle celistvě, tak by i její prognoza mohla být hodně pravděpodobná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
2.4.10 12:56

A pokud otěhotníš, porodíš chlapečka nebo holčičku. To je 100% ;)
Promiň. Ale Pudla mě pobavila, tak jsem si taky přihodila polínko ;)
Pokud ti předpověděla pozitivní věci, tak jim věř, jestli ti to pomůže. Pokud ti předpověděla něco negativního, tak na to rychle zapomeň. A pokud žádná z těch pozitivních věcí nevyjde, tak to hoď co nejrychleji za hlavu, jinak se zblázníš.
Já osobně bych raději zainvestovala jinam než do nějakých pochybných čarodějnic. Třeba bych šetřila na kočárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
2.4.10 14:39

"" lulje

A pokud otěhotníš, porodíš chlapečka nebo holčičku. To je 100%
Promiň. Ale Pudla mě pobavila, tak jsem si taky přihodila polínko

nevimco je 100% a co neni,chtela jsem jen pozadat o nazor a zkusenost,ale nektere nazory jsou ironicke az zle.....a rozhodne me nepobavily jak nektere z vas.mozna ani nevite jake to je prijit o mimi,ikdyz to bylo jen v zacatku,to teseni…a pak najednou po 2 mesicch prazdno,potrebovala jsem slyset ze je mi dano mít deti treba i od astrolozky ........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.4.10 09:31
kkattty píše: "" lulje

A pokud otěhotníš, porodíš chlapečka nebo holčičku. To je 100%
Promiň. Ale Pudla mě pobavila, tak jsem si taky přihodila polínko

nevimco je 100% a co neni,chtela jsem jen pozadat o nazor a zkusenost,ale nektere nazory jsou ironicke az zle.....a rozhodne me nepobavily jak nektere z vas.mozna ani nevite jake to je prijit o mimi,ikdyz to bylo jen v zacatku,to teseni…a pak najednou po 2 mesicch prazdno,potrebovala jsem slyset ze je mi dano mít deti treba i od astrolozky ........

Kkattty, je mi líto, že jsem opět narazila na někoho, kdo prostě nezvládne slyšet opačný názor. Ty ses ptala „jaky mate nazor na vyklad astrolozky“, tak jsem se to možná nevhodnou formou snažila vyjádřit, že těmto pochybným existencím prostě nevěřím. A to, že ti řekne, že můžeš otěhotnět někdy v rozmezí půl roka, to je dost pravděpodobné a může ti to předpovědět kdokoli. Hlavně, že tomu uvěříš. Však jsem ti psala, že pokud se to vyplní, tak jen dobře. A pokud ne, tak ať se z toho pak nehroutíš. Proto bych byla s astroložkami opatrná. Když se na to moc upneš a pak předpověď nevyjde, tak to může být horší, než když bys k ní vůbec nešla. Promiň, jeslti se tě má ironická poznámka nějak dotkla. Kdyby se jednalo o vážnou věc, tak si samozřejmě ironiii nedovolím, ale v tomhle případě - nezlob se na mě - ale tvá reakce se mi zdá být též nepřiměřená. Připomíná mi to nedávnou diskuzi, kde se zakladatelka ptala, co říkáme na to, že chce její partner sex. Když jsme napsaly, že se nám to zdá být normální, tak jsme byly „krávy“ atd. … Nevědděla jsem, že je vás tady takových víc. Příště, až založíš diskuzi, tak tam červeně napiš, co chceš slyšet. Je dost pravděpodobné, že totiž některá z nás bude mít opačný názor a nebude tušit, že se tě to tak dotkne :nevim:
A BTW… mě by mohla urazit tvoje narážka na to, že „nevím, jaké to je přijít o dítě a zažít to prázdno“. Věř tomu, že jsem to poznala dvakrát a tato tvoje narážka mi nebyla dvakrát příjemná. Dokonce bych řekla, že ve srovnání s mojí poznámkou o předpovědi, že „budeš mít chlapečka nebo holčičku“, je dost nesrovnatelná. Ted bych se mohla urazit já. Ale neudělám to.
Přeji hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
3.4.10 12:24

nechtela jsem nikoho urazit a ani se dotknout,nejsem zadna husicka,ktera by tady nekomu nadavala,me samozrejme zajimal vas nazor a proto jsem se na neho ptala!!!.jen jsem netusila ze jsou tady takovy kteri si budou ze me delat legraci!!,a neni to o tom ze bych musela slyset jen kladne nazory typu jo vyjde to …atd evicka ,anastazie a lena tady napsaly svuj nazor jedna verí druha neveri,to je podle me nazor ,a ne ironicke poznamky,urcite jsem nesla k astrolozce ze jsem nevedela co s penezama ale asi pro nejakou nadeji,a nevadi mi ze tady nekdo na to veri a nekdo ne ,jedine co mi vadilo a dotklo se me to jsou ironicke poznamky,to je vse........samozrejme jsem nevedela a proto jsem psala ze MOZNA ani treba NEVITE jake to je.....atd......NECHTELA JSEM SE NIKOHO DOTKNOUT,A UZ VUBEC V TAKOVEM DUCHU JAK SI MYSLIS JE MI TO LITO A TIMTO SE OMLOUVAM.......me opravdu jen fakt nastvala ironicka legrace z druheho cloveka v tomto pripade ze me.........pekny pohodovy den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
3.4.10 20:58

No jo, vim, ze bych mela byt opatrnejsi, protoze clovek nikdy nevi, kdy se dotkne citliveho mista. sorky :-)
nemela bych si delat srandu z vereni vestkyni, protoze ja zase verim jinym zcela iracionalnim vecem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová