Internetový butik dreamhaus.cz

Anonymní
27.1.20 16:14

Internetový butik dreamhaus.cz

Dobrý den, máte některá zkušenost s butikem dreamhaus.cz? Děkuji za reakce. (Poprosím zachovat anonym, nechci si přitížit - jednoduchá dohledatelnost podle přezdívky)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.2.20 05:31

Dobrý den, na portalu beremese.cz mrknete 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.20 14:45

Nákup v dreamhaus

Ahoj,

Moje zkušenost s dreamhaus je taková: objednala jsem si zboží 21.11.2019 a ještě ho nemám. Objednala jsem si bolerko s prosbou na body. Komunikace byla rychlá. Paní vždy odpoví do par minut. Nic nebylo problém. Počítala jsem se standardní, na jejich webu, uvedenou dobou 60 dní. Co jsem ale nevěděla, že v době plesů je to + dalších 60 a teď se pro změnu vymlouvají na virus. Ačkoliv už před 3tydny psali, ze to mají a budou hned odesílat. Jsem velmi zvědavá, jak to bude vypadat a jaký materiál to nakonec bude. Pokud jsem naletela, přijdu jen o 1500,–, ale šaty bych si u nich teda koupit nechtěla. Mám konfekční velikost, všechny míry jsem pečlivě přeměřila 2×, přesto mám pocit, ze mi přijde nějaká hovadina. Pokud to teda vůbec dorazí. Za mě: NEDOPORUCUJI ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.20 14:07

Přišlo zboží z dreamhaus

Ahoj, dnes přišlo objednané zboží. Jak jsem čekala, 4 měsíce dodací lhůta napovídaly o kvalitě. Větší hrůzu jsem snad neviděla. Takže posílám zpět. Jelikož to má paní dobře vymyšlené, lze uplatnit pouze vracení 20% z původní ceny, protože je to šité na míru. Tak hovoří zákon o ochraně spotřebitele. Jelikož nejde nikam napsat recenzi, ačkoliv to nedělám, píšu to aspoň sem a snad se to dočte co nejvíce žen, že objednávat na dreamhaus nedopadne dobře. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3
5.6.20 13:58

Pozor na DreamHouse

Chci se zde podělit o špatnou zkušenost s firmou DREAMHOUSE.cz, se sídlem v Plzni. Šijí na zakázku svatební šaty a doplňky. Inzerují dodací dobu 60 dní, případné prodloužení dodací doby mají dle jejich obchodních podmínek dát zákazníkovi na vědomí. Já jsem čekala na dodání krajkového body pro dceru více než 100 dní bez jakéhokoli upozorněni či omluvy ze strany firmy DreamHouse.cz! Došla mi trpělivost a požádala jsem o odstoupení od smlouvy. Výsledek je ten, že mi po velmi arogantní e-mailové komunikaci poslali zpět 20% ze zaplacené částky. Telefonický kontakt pro jistotu nikde neuvádějí. Dle recenzí nejsem zdaleka první, koho takto „podělali“, proto varování pro případné zájemce o jejich služby. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
5.6.20 15:56

Popravdě pokud to má až těch 60 dní tak to zavání Čínou. A ta kvalita tomu odpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.6.20 15:51

Sdílela jsem jejich stránku na FB s komentářem, samozřejmě to ihned smazali a mě zablokovali. E-mailová komunikace s jejich pracovnicí p. Markovou je z jejich strany mírně řečeno sprostá. Telefon nemají uveden. Nahlásila jsem tuto firmu na ****, slibují, že se na to podívají. Ještě se obrátím na ČOI. Nedělám to ráda, vlastně je to poprvé, co si budu stěžovat na nějaký obchod. Zatím jsem měla štěstí na slušné lidi. Ale toto je opravdu hrůza. POZOR NA DREAMHOUSE.CZ NEVĚSTY!!! :roll:

Edit adminem - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.6.20 14:53

Zdravím, obchod DREAMHAUS rozhodně NEDOPORUČUJI!!!
Mela jsem objednané 2 sukně pro sebe a dceru. Požadavek byl jasný. Má až na zem s vlečkou a pro dceru na zem bez vlečky s mašlí v pase. Doba dodání byla 4 měsíce. + měsíc a půl reklamace (uznali pouze mou sukni). Mašle vůbec nedali a moji udělali s menším počtem vrstev a pro dceru krátkou, že je to dítě (i přesto, že jsem psala, že chci i pro ni až k zemi). Navíc místo mých 65 cm v pase udělali na 90 cm.
Navíc mi nevrátili ani poštovné, že je to prý má chyba i přesto, že objednávku zadavala sama paní. Po negativní recenzi samotných FB stránek můj příspěvek smazali a zablokovali, abych už nemohla nic komentovat. Za mě rozhodně NEDOPORUČUJI, i přesto, že na první pohled byla komunikace výborná. Ovšem do prvních problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.20 21:46

Milé nevěsty, družičky, POZOR na tento e-shop!!! Nedodali mi šaty, které mi slíbili do 30.6.2020. Dosud bez jediného vysvětlení, omluvy natož vrácení peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.20 08:46

Ahoj, přidávám se s velmi špatnou zkušeností!!! Mám zaplacenou objednávku z 1.4.2020 a stále na zboží čekám. Paní komunikuje hrozně, nepodává žádné konkrétní informace, nereaguje na dotazy a je velmi arogantní. Zvažuji podání stížnosti úřadům, pokud by se chtěl někdo přidat k hromadnému podání - více podnětů, větší váha, ráda se domluvím.
Za mě UŽ NIKDY!

• Citovat
  • Upravit
IJ1
1
16.9.20 12:18

Dreamhause

Mám take velmi špatnou zkušenost s tímto internetovým obchodem. Svatební šaty přišli pozdě a hlavně úplně jiné než jsem si objednala, paní mi neodpovídá a nedodala mi ani fakturu ke zbozi. Dokud se jednalo o objednavku a posléze o zaplaceni zboží odpovídala velmi rychle a slušně, ale když jsem se ptala, kdy zboží bude, že už mělo dávno být…tak přestávala reagovat a na reklamaci nereaguje projistotu vubec. Vyloženě obchod nedoporučuji a k hromadné stížností na příslušné úřady se ráda přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.5.21 03:47

@rivaa Dobry den, jak to dopadlo prosím? Také je chci nahlásit a podat trestní oznámení, Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.5.21 08:56

Dobrý den, nedopadlo to zatím bohužel nijak, zřejmě tato firma dále funguje a jak vidím, jsou další nespokojení zákazníci. Na ****, kam jsem můj případ poslala, nevyřešili nic a ani nekomunikují. Pokud budete podávat TO, ráda se připojím.****
Přeji pěkný den Ivana R.

Edit adminem - email a odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.21 09:30

@rivaa
Dobrý den, taktéž jsem záležitost řešila, podávala jsem podnět na ČOI, která zahájila mimosoudní spor, ve kterém ale paní podnikatelka z uvedeného eshopu s úřadem nespolupracovala, takže mi napsali, že s tím nic neudělají. Ze strany Čoi jí hrozila nějaká pokuta za nespoluoráci, ale jak to dopadlo nevím. Mě paní dluží zhruba 3 tisíce, takže jsem sama do soudního sporu nešla, ale už jen z principu se ráda přidám k hromadné žalobě, pokud někdo bude podávat. Děkuji, Stránská ****

Edit adminem - email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.5.21 10:35

@beebina Ahoj, tady zakladatelka. Nejdříve by se hodilo objasnit situaci do které mne paní Kočárková, Janečková a netuším, kolik dalších aliasů paní majitelka má, dostala. Na podzim 2019 jsem sháněla černou sukni do pasu na maturitní ples. Mamka objevila právě tento obchod a i když jsem jí upozorňovala, že se pravděpodobně jedná o přešité zboží z Číny, šly jsme do toho. Psala jsem nejdříve e-mail, zda-li mi sukně bude doručena nejlépe polovinou ledna. Byla jsem ujištěna, že vše bude v pořádku a podle představ. Paní jednala velmi profesionálně a slušně. Řekla jsem si, že do toho půjdu. Že třeba mají takových sukní několik a pouze je upraví, aby byly podle požadavků. Ples jsem měla 31.1. 2020. A hádejte co? Týden před plesem jsem sukni neměla a mohla jsem od toho vymýšlet zbytek outfitu. 27.1. jsem psala sem, mezitím totiž mezi mnou a paní majitelkou proběhla velice zarážející konverzace. Mezitím jsem objednala záložní (myslím, že z About You) a ta přišla snad druhý den, ať mám aspoň něco. Vysněná sukně mi přišla - den před plesem. Takže jsem předplesový večer trávila na Chodově a hledala ideální komplet. A to si asi umíte představit, jaké to byly nervy. Podací číslo jsem nakonec ani nedostala. Sukně se prostě objevila doma. Nebyla úplně špatná, ale při třetím zapínání se mi rozbil zip. O žádné peníze jsem nepřišla, jak vidíte - odmítla jsem i připlacení za expres (1300 bylo za sukni v hodnotě asi 5000 opravdu hodně), spíš je to pro mě taková hořko-smutná záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová