Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
prosím o radu. Potřebuji obměnit osušky jak dětské tak normální. Máte někdo zkušenost, které osušky jsou kvalitní a hlavně voňavé, aby nebyli tvrdé a smradlavé i po vyprání.
Jednou se mi stalo, že jsem koupila dětskou osušku a po jednom vyprání se „drobila“.
Děkuji za rady a typy.
Dětské beru z Ikey Djungelskog, máme více kusů. Dospělé neporadím, beru různé taktéž z Ikey.
Za mě je top Matějovský, máme 10 let, tuším s příměsí bambusu a pořád jsou jak nové a to peru na 90, ač je na lístečku míň. Investice je vyšší, ale jsou měkkoučké a nepelichají. Z Ikei máme taky pár, taky nejsou špatné, ale nejsou tak měkké.
Teď jsem koupila bambusové od Matějovskýho. Máme je krátce, ale zatím jsem spokojená.
@Petrapp11 Opravdu dlouho máme doma osušky od Škodáka, ale po cca 14 letech už jsou zralé na výměnu, spíš ale kvůli mému pocitu. Další, které mám dlouho jsou z Ikey, název nevím, ale drží.
Pro kluky mám z Lidlu, z Pepca, kupované na zkoušku s tím, že se hned rozsypou a už je používají 4 roky. Peru zásadně na 60 a suším v sušice.