Internetový obchod Kočárek.cz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
2.2.12 16:50

Internetový obchod Kočárek.cz

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s internetovým obchodem Kočárek.cz,objednala jsem si tady kočárek přesně před 14dny a ještě mi nedorazil, už jsem je 2krát kontaktovala co se děje, naposledy mi bylo napsáno meilem, že mi kočárek dorazí tento týden a ještě nic, tak ještě počkám do zítra a pak asi stornuju objednávku,mám rodit další týden a nemám kočárek,autosedačku…už mám z toho nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6374
2.2.12 17:31

Já tam před 2 rokama objednávala cestovní postýlky a ohrádku a vše došlo v pořádku, tu dobu si už přesně nepamatuju, ale asi tak nějak týden to trvalo.
Já zas čekám už týden na karnevalové kostýmky a taky se stále neozývají. :think:
Tak držím pěsti, ať kočárek dorazí v pořádku a brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
8.4.13 10:46

Zdravim, mam docela problem, potrebuji reklamovat kocarek u kocarek.cz a nevim, jak dal posstupovat, snad mi nekdo poradi :think:
Kocarek mam rok a pul, chci ho prodat, ale ne rozbity, takze jsem se rozhodla zaslat ho na reklamaci, jen nevim na jakou adresu, aby se mi nevratil, postovne neni nejlevnejsi… Vznesla jsem dotaz emailem, je to 8 dnu, zadna odpoved. Volala jsem na mobil, nikdo nebere. Volala jsem pevnou, volane cislo neexistuje. Nejspis bylo zruseno. Co nyni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Agy K.
8.4.13 13:09

Nekorektni!!!

23.3.2013 jsem si lahvicky Tommee Tippee - Tommee Tippee Kojenecká láhev C2N ANTI-COLIC, 2ks 260ml, 0+m za 260,– Kc. Místo toho mi vsak byly zaslany
Tommee Tippee - Tommee Tippee Kojenecká láhev C2N, 2ks 260ml, 0+m. 25.3.2013 jsem telef. zadal o jejich vymenu a bylo receno, ze hned v utery po velik. mi zaslou na vymenu u ulozenky.cz ty spravne. Zadost jsem zaslal i emailem. V patek stale nic neprislo. Volal jsem tam znovu. bylo mi receno, ze teprve budou zjistovat zda je maji na sklade. Odpoledne jsem tam volal opet a bylo mi receno, ze na sklade nemaji, ale ze uz zbozi vezou a dnes v pondeli bude k vyzvednuti. Zdadal jsem je tedy at mi tuto inormaci poslou mailem. Slibili, ze ano. Do dnes, nic neprislo. Volal jsem tam tedy a bylo mi receno, ze mi nic neposlali. Ze je mam poslat zpet a ze mi budou vraceny penize. Mam ale zde naklady na telefonaty a postovne zpet. Dle meho se jedna o reklamaci a meli by mi byt poslany i penize za postovne a 8 telefonatu na mobilni cislo. Zadal jsem je tedy o to, aby dali avizo na ulozence.cz, rekli mi, ze zavolaji, ale uz se neozvali se! Zbozi tedy dnes 8.4.2013 vracim, pres ulozenka.cz a a cislo sveho uctu jim zasilam emailem.
Celou dobu mi nerikali pravdu a vec protahovali. Velice nekorektni jednani.
Otkaz na stranky se zbozim: http://www.kocarek.cz/…20Kojenecká%20láhev%20C2N%20ANTI-COLIC,%202ks%20260ml,%200+m-2006.html

• Citovat
  • Upravit
2254
8.4.13 13:44

Vam aspon nekdo zvednul telefon :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
8.4.13 20:32

@bonnie14 to je tento obchod? https://www.facebook.com/www.kocarky.cz co jim zkusit napsat na zed ve skupine na fb, treba by nekdo odpovedel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
9.4.13 08:00
@Medulka-Lucka píše:
@bonnie14 to je tento obchod? https://www.facebook.com/www.kocarky.cz co jim zkusit napsat na zed ve skupine na fb, treba by nekdo odpovedel :think:

Tim si nejsem jista, jedna se o www.kocarek.cz, ale kdyz jsem se vcera snazila vygooglit nejake kontakty, narazila jsem na diskuzi na jinem serveru, kde si devcata psaly nehezke recenze s informaci, ze se snad udajne jedna o stejny obchod nebo majitele. Zkusim se na nej kouknout a pokud to tak bude, dekuji za info :palec: a na FB jim udelam pruvan. Jsem neskutecne vytocena :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
9.4.13 08:55

@bonnie14 ja si to blbec nezkontrolovala prislo mi to stejne :roll: omlouvam se za chybne info…

u teto firmy kocarek.cz jsem chtela koupit jidelni zidlicku meli uvedeno ze na ni maji akci a nakonec z nich vylezlo ze je o dost drazsi tak jsem objednavku zrusila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
9.4.13 10:16

Jo takovych stiznosti jsem vcera cetla spousty… ja si teda davam majzla odkud kupuji, mensi castky platim predem, vetsi pouze na dobirku, vzdy si firmu proklepnu, ale toto je rok a pul zpatky a tenkrat jsem na ne nic spatneho nenasla. Ale zaruka mi konci v cervenci a kocarek by se prodal dobre, jen kdyby byl OK :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
9.4.13 12:50

Tak www.kocarky.cz je uplne jina firma, psala jsem tam, byl tam velice ochotny pan, ktery mi dokonce zavolal a poradil, co a jak dal a kocarek mohu reklamovat primo v servisu, kam me nasmeroval.
Priste uz aspon vim, kde nakupovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
9.4.13 13:06

@bonnie14 jsem moc rada, ze aspon v necem jsem pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
9.4.13 13:08

Jo jo, nasmerovalas me k dobrym lidem, diky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
9.4.13 15:36

@bonnie14 jsem moc rada :hug: