Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ANT1: Ono to možná souvisí s tím, že i hráči se vyvíjejí, dozrávají a neskousnou kdejakou ptákovinu…
@Jura007 píše:
ANT1: Ono to možná souvisí s tím, že i hráči se vyvíjejí, dozrávají a neskousnou kdejakou ptákovinu…
Tak to tedy nesouhlasím, protože kdyby tomu tak bylo, kvalitních produktu by bylo více, ale opak je pravdou.
@ANT1 píše:
Tak to tedy nesouhlasím, protože kdyby tomu tak bylo, kvalitních produktu by bylo více, ale opak je pravdou.
Myslel jsem to tak, že tvoje i moje nároky časem stoupají. A co jsme tehdy považovali za skvělé, tak dneska nám nestojí za zmínku. Takové hry, jako Manic Miner, Pampuch a Duch nebo Boulder Dash už dneska neobstojí ani v mobilové verzi…
@Jura007 píše:
Myslel jsem to tak, že tvoje i moje nároky časem stoupají. A co jsme tehdy považovali za skvělé, tak dneska nám nestojí za zmínku. Takové hry, jako Manic Miner, Pampuch a Duch nebo Boulder Dash už dneska neobstojí ani v mobilové verzi…
Tak tady jde o hratelnost, možnosti a kreativitu v celkovém pojetí. Dnes je kladen důraz čistě na vlastní vzhled, ale ne již na funkcionalitu a herní možnosti. Prostě za vlastní vzhled je a marketing je utracena většina prostředků. Celkově se dnes dělají hry pro „davy“, které asi i chtějí jednoduchost. Určitě také skupiny jsou, ale na druhou stranu si nemyslím, že je malá skupina z těch co docení opak. Alespoň se blížícímu k originálům, 12 let starým. Proto se i dnes prodávají staré dobré hry a předělávají na Win7/8. viz www.gog.com, atd.
ANT1, myslím, že tenhle pocit, že dřív to bylo lepší nemá s netem nic společného, je to znak stárnutí, kdy za našich mladejch let bylo všechno tak nějak lepší, opravdovější ![]()
Přesně tak, opravdovější, klidnější a uměli jsme si to užít. Dneska se jen všichni honí aby měli všechno nej a ani si to neužijí.
Musím říct, že dobu před internetem, jsem považoval za lepší. Internet je nástroj a bohužel, ne vždy dobře využit, ale i zneužit.
Jinak síť, která umožňuje datové přenosy ji určitě vítám. Ačkoliv přes ní data, tak jedině v šifrovaném tunelu.
Problém, nastal především celkově mobil/internet. Již v době mobilů byl člověk neustále na příjmu. Internet, jako zdroj informací (wiki, recenze, články, názory, atd.) určitě vítám, ale zde zbystřil strašně marketing, který využil informací mail až sociální sítě na podsouvání reklamy. To mi již vadí. Celkově politika sociálních sítí, kdy ani třeba nevlastníte své profily (FB), atd.
Poslední dobou, je soukromí luxus.
Dřív, jsem musel jít na sít ve skole, abychom si dali NetWars atd.
Ale co mě nejvíc štve? Jsou i přehnané nároky na lidi (pracovní pozice), kdy blondýnka vy googluje X věcí, které ani spolu nesouvisí a jsou to vše požadavky
. A neposlední řadě, jsou krásné hry, které stojí s hratelností za prd. Proč před 15 lety byly lepší hry, než dnes