Interupce – mám obavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4957
26.11.10 19:35
cavalli píše:
Kamča.dalmatinka píše:
cavalli píše:
Aghata píše:
Pipet píše:
Nejsi tak trochu paranoidní? Ber ty tabletky jak máš a až NEDOSTANEŠ menstruaci, tak je čas plašit.(Kdyby chtěl mě někdo sprdnout, stačí mrknout na diskuse založení tímto nickem.)
:lol: :lol:
bag: zajdi za svým gynekologem a nech si udělat pořádnou přednášku na téma antikoncepce. No a možná bys měla zvážit možnost přestat souložit, alespoň na nějakou dobu :wink:
bléé to je tak hnusný slovo :mrgreen:
no lepší než šous–t né? :lol: Taky píšu všude souložit,sem si myslela že to je slušnej název :lol:
jo slušnej bude, ale pro mě je to hnusný slovo.
souložit,pro mě znamená totež jako šu..t…prostě jako bě..a.
My se teda doma milujeme :oops:

Slusne je to spise pohlavni styk a to soulozeni jako taky no :wink:
My se taky milujeme :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
26.11.10 19:37
Lidka a Sami píše:
cavalli píše:
Kamča.dalmatinka píše:
cavalli píše:
Aghata píše:
Pipet píše:
Nejsi tak trochu paranoidní? Ber ty tabletky jak máš a až NEDOSTANEŠ menstruaci, tak je čas plašit.(Kdyby chtěl mě někdo sprdnout, stačí mrknout na diskuse založení tímto nickem.)
:lol: :lol:
bag: zajdi za svým gynekologem a nech si udělat pořádnou přednášku na téma antikoncepce. No a možná bys měla zvážit možnost přestat souložit, alespoň na nějakou dobu :wink:
bléé to je tak hnusný slovo :mrgreen:
no lepší než šous–t né? :lol: Taky píšu všude souložit,sem si myslela že to je slušnej název :lol:
jo slušnej bude, ale pro mě je to hnusný slovo.
souložit,pro mě znamená totež jako šu..t…prostě jako bě..a.
My se teda doma milujeme :oops:
Slusne je to spise pohlavni styk a to soulozeni jako taky no :wink:
My se taky milujeme :oops: :mrgreen:

ten pohlavni styk a souložení mi přijde spíš slovní spojení z odborného hlediska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.10 19:46

Tak my se doma milujeme a někdy i lehce souložíme a někdy i šu– :lol: :lol: :lol:
Pohlavní styk jsem nedělala nikdy.Jako miláčku pojd budeme se pohlavně stýkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
26.11.10 19:52
Kamča.dalmatinka píše:
Tak my se doma milujeme a někdy i lehce souložíme a někdy i šu– :lol: :lol: :lol:
Pohlavní styk jsem nedělala nikdy.Jako miláčku pojd budeme se pohlavně stýkat :lol:
:lol: :mrgreen: tak jasne no. Ale kdyz jsme na stredni meli v ramci diskuze v odbornem prednetu mluvit o milovani, tak to byl pohlavni styk. Gynekolog se me ptaval, kdy byla MS a jestli byl pohlavni styk. :nevim: :mrgreen: Ale taky se pohlavne nestykame, ale milujeme a atd. :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.10 19:56
Lidka a Sami píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Pohlavní styk jsem nedělala nikdy.Jako miláčku pojd budeme se pohlavně stýkat :lol:
:lol: :mrgreen: tak jasne no. Ale kdyz jsme na stredni meli v ramci diskuze v odbornem prednetu mluvit o milovani, tak to byl pohlavni styk. Gynekolog se me ptaval, kdy byla MS a jestli byl pohlavni styk. :nevim: :mrgreen: Ale taky se pohlavne nestykame, ale milujeme a atd. :mrgreen: :lol:

Mého dr nikdy naše styky nezajímali,ale asi by to vypadalo hodně blbě kdyby mi řekl kdy byla poslední soulož,to je pravda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
26.11.10 19:59
Kamča.dalmatinka píše:
Lidka a Sami píše:
Kamča.dalmatinka píše:
:lol: :mrgreen: tak jasne no. Ale kdyz jsme na stredni meli v ramci diskuze v odbornem prednetu mluvit o milovani, tak to byl pohlavni styk. Gynekolog se me ptaval, kdy byla MS a jestli byl pohlavni styk. :nevim: :mrgreen: Ale taky se pohlavne nestykame, ale milujeme a atd. :mrgreen: :lol:
Mého dr nikdy naše styky nezajímali,ale asi by to vypadalo hodně blbě kdyby mi řekl kdy byla poslední soulož,to je pravda :lol: :lol: :lol:

Nj, tak ja pred tehu u toho sveho byla 2×. A vlastne se me ptal po porodu u ukonceni 6nedeli, nez mi dal prasky a jen mi rekl, abych si udelala test nez zacnu brat antiko. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová