Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
cavalli píše:Kamča.dalmatinka píše:jo slušnej bude, ale pro mě je to hnusný slovo.cavalli píše:no lepší než šous–t né?Aghata píše:bléé to je tak hnusný slovoPipet píše:
Nejsi tak trochu paranoidní? Ber ty tabletky jak máš a až NEDOSTANEŠ menstruaci, tak je čas plašit.(Kdyby chtěl mě někdo sprdnout, stačí mrknout na diskuse založení tímto nickem.)bag: zajdi za svým gynekologem a nech si udělat pořádnou přednášku na téma antikoncepce. No a možná bys měla zvážit možnost přestat souložit, alespoň na nějakou dobu![]()
Taky píšu všude souložit,sem si myslela že to je slušnej název
souložit,pro mě znamená totež jako šu..t…prostě jako bě..a.
My se teda doma milujeme
Slusne je to spise pohlavni styk a to soulozeni jako taky no ![]()
My se taky milujeme
![]()
Lidka a Sami píše:cavalli píše:Slusne je to spise pohlavni styk a to soulozeni jako taky noKamča.dalmatinka píše:jo slušnej bude, ale pro mě je to hnusný slovo.cavalli píše:no lepší než šous–t né?Aghata píše:bléé to je tak hnusný slovoPipet píše:
Nejsi tak trochu paranoidní? Ber ty tabletky jak máš a až NEDOSTANEŠ menstruaci, tak je čas plašit.(Kdyby chtěl mě někdo sprdnout, stačí mrknout na diskuse založení tímto nickem.)bag: zajdi za svým gynekologem a nech si udělat pořádnou přednášku na téma antikoncepce. No a možná bys měla zvážit možnost přestat souložit, alespoň na nějakou dobu![]()
Taky píšu všude souložit,sem si myslela že to je slušnej název
souložit,pro mě znamená totež jako šu..t…prostě jako bě..a.
My se teda doma milujeme
My se taky milujeme![]()
ten pohlavni styk a souložení mi přijde spíš slovní spojení z odborného hlediska
Tak my se doma milujeme a někdy i lehce souložíme a někdy i šu–
![]()
Pohlavní styk jsem nedělala nikdy.Jako miláčku pojd budeme se pohlavně stýkat ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Tak my se doma milujeme a někdy i lehce souložíme a někdy i šu–![]()
![]()
Pohlavní styk jsem nedělala nikdy.Jako miláčku pojd budeme se pohlavně stýkat
Lidka a Sami píše:Kamča.dalmatinka píše:
![]()
Pohlavní styk jsem nedělala nikdy.Jako miláčku pojd budeme se pohlavně stýkat![]()
tak jasne no. Ale kdyz jsme na stredni meli v ramci diskuze v odbornem prednetu mluvit o milovani, tak to byl pohlavni styk. Gynekolog se me ptaval, kdy byla MS a jestli byl pohlavni styk.
![]()
Ale taky se pohlavne nestykame, ale milujeme a atd.
![]()
Mého dr nikdy naše styky nezajímali,ale asi by to vypadalo hodně blbě kdyby mi řekl kdy byla poslední soulož,to je pravda
![]()
Kamča.dalmatinka píše:Lidka a Sami píše:Mého dr nikdy naše styky nezajímali,ale asi by to vypadalo hodně blbě kdyby mi řekl kdy byla poslední soulož,to je pravdaKamča.dalmatinka píše:
![]()
Pohlavní styk jsem nedělala nikdy.Jako miláčku pojd budeme se pohlavně stýkat![]()
tak jasne no. Ale kdyz jsme na stredni meli v ramci diskuze v odbornem prednetu mluvit o milovani, tak to byl pohlavni styk. Gynekolog se me ptaval, kdy byla MS a jestli byl pohlavni styk.
![]()
Ale taky se pohlavne nestykame, ale milujeme a atd.
![]()
![]()
![]()
Nj, tak ja pred tehu u toho sveho byla 2×. A vlastne se me ptal po porodu u ukonceni 6nedeli, nez mi dal prasky a jen mi rekl, abych si udelala test nez zacnu brat antiko. ![]()