Já ho asi znám

3040
26.11.10 14:07

Já ho asi znám

Holky, tak teď nevím. Četli jste:
http://www.novinky.cz/…u-divku.html

Nevím, teda jestli je to on, ale hodně podobný se ochomítal u nás v baráku a ten stejný byl několikrát na cejlu v baru, kde jsem pracovala. proto jsem si ho v baráku hned všimla.Teď mám oči na šťopkách a až ho uvidím, tak mám zavolat policajty? Co když to není on a já mu ublížím?
Pod článkem v diskusi jedna paní píše, že je podobný na jejího bratra, který už je mrtvý. Může ta fotka tak zkreslovat?
Je možné, že už ho nepotkám, ale když jo, tak jak se mám zachovat?

Přeci jen v baráku je hodně dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.11.10 14:09

Hele myslím, že když zavoláš na policii nic za to nedáš…řekni, že se domníváš, že je to on.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.10 14:11

ja bych zavolala, jestli to nebude on tak mu preci nic nehrozi. budes mit jistotu a nebudes se stresovat zbytecne

• Citovat
  • Upravit
1438
26.11.10 14:11

možná bych na tvém místě zavolala na policajty rovnou, že si nejsi stoprocentně jistá, ale máš pocit, žes ho viděla tam a tam a jestli se jim máš ozvat, pokud bys ho znova zahlédla, i když si nejsi jista. zvlášť jestli do toho baru chodil opakovaně, tak je možné, že tam chodí pořád a že to pro policii bude podnětná informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
26.11.10 14:13

Do toho baru chodil a stýkal se tam s feťákama, ale to už je několik let. Teď už tam nejsem, takže nevím, jestli tam chodí nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.11.10 14:14

Taky si myslím, že by bylo lepší zavolat na policii hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
26.11.10 14:15

Ja bych to udelala jak pise Les.Zavolej tam hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.10 14:16

zavolej hned!Než se stane další neštěstí.Trochu mi to dalo naději že má třeba i Aničku a živou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
26.11.10 14:18

Zavolej tam!!!Když to nebude on,nic se mu předci nestane,a když to bude on tak ho aspoň hajzla chytí.Už mě ti pedofilové a únosci dětí serou :cert: ,včera jsem se skoro 7letou dcerou po té reportáži probírala jak se má nedej bože zachovat,kdyby se to stalo jí,bo už se fakt bojím,moje nervy.Abych se jí bála pouštět ven,navíc jí vedu k samostatnosti,a takto nemám nervy ji pustit ani do pekárny na rohlíky.

Příspěvek upraven 26.11.10 v 14:20

• Citovat
  • Upravit
24320
26.11.10 14:18
Kamča.dalmatinka píše:
zavolej hned!Než se stane další neštěstí.Trochu mi to dalo naději že má třeba i Aničku a živou.

Kami: taky me to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
26.11.10 14:19

Holky, ale já ho tu viděla tak před 14 dny. Ani nevím ke komu šel. nemám jim prakticky co říct.
Myslela jsem, že kdybych ho náhodou viděla, tak bych hned volala, ale takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.10 14:19

a nevim jestli by pak nebylo lepší diskuzi smazat.Mohl by se mstít a najít tě podle toho co zde bylo napsáno by asi nebylo tak těžké :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.10 14:20
lemaz píše:
Holky, ale já ho tu viděla tak před 14 dny. Ani nevím ke komu šel. nemám jim prakticky co říct.

Takle?Takle jim stačí když jim řekneš jen kde se pohybuje a pokud už nezdrhnul za kopečky a není moc chytrej třeba ho najdou tam jako obvykle a i kdyby to nebyl on není lepší mít svědomí čisté.Co když to on je a až zase pujde vyfetovanej s baru bude chtít unést a ublížit dalšímu dítěti :cert:
Zavolej a nečekej.Je třeba hodně lidí co ho zná a každého napadne jen to co tebe a nezavolá a bude to špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
26.11.10 14:21
lemaz píše:

I to je informace o tom,kde se pohybuje.Zavolej tam.

• Citovat
  • Upravit
1350
26.11.10 14:24

Taky bych volala a řekla jak to je, že si myslíš že to je on a kde se pohyboval…
Bože, mě je jen z tý představy že by tohle někdo udělal našemu koblížkovi fyzicky zle :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová