Interupce – mám obavy

bag
8
26.11.10 18:44

Interrupce

Ahoj. Před dvěma týdny jsem měla menstruaci, přišla sice o pár hodin opožděně, ale přišla. Dva dny po rozdělání nového platíčka mě šíleně začaly bolet prsa. Po dni to přešlo. Měla jsem hustý bílý výtok a od včerejška mám pořád počit hladu. Trochu mi přijde, že mám tmavší bradavky. Dělala jsem si 3 testy, cca. před týdnem a všechny byly negativní. Ale pořád mi připadá, že bych mohla být těhotná, což nechci. V pondělí nejspíš půjdu na preventivní prohlídku na gynekologii. Co když doktorka potvrdí mé obavy? Jak to říct rodičů? A kde případně sehnat peníze na interrupci…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
26.11.10 18:51

Pokud jsi měla MS před 14ti dny a testy jsou negativní, nemyslím si, že by si byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babka1
26.11.10 18:52

Kde sehnat penize?To se ptas nas?To je neskutecne!

• Citovat
  • Upravit
48576
26.11.10 18:55

Pokud jsou testy negativní tak z největší pravděpodobností si to vše jen namlouváš a mužeš si namluvit i těhu nevolnosti raz dva 8-) .
Peníze asi od toho kdo ti to dítě udělal,teda byli jste na to dva tak na pul :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.11.10 18:57

Nejsi tak trochu paranoidní? Ber ty tabletky jak máš a až NEDOSTANEŠ menstruaci, tak je čas plašit.

(Kdyby chtěl mě někdo sprdnout, stačí mrknout na diskuse založení tímto nickem.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
26.11.10 19:02
Pipet píše:
Nejsi tak trochu paranoidní? Ber ty tabletky jak máš a až NEDOSTANEŠ menstruaci, tak je čas plašit.(Kdyby chtěl mě někdo sprdnout, stačí mrknout na diskuse založení tímto nickem.)

aj jéj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.11.10 19:08

:mrgreen: Mmch když už souložíš, měla bys mít na ni dávno vytvořenou dostatečnou finanční rezervu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
26.11.10 19:09
Gina108 píše: :mrgreen: Mmch když už souložíš, měla bys mít na ni dávno vytvořenou dostatečnou finanční rezervu.

tak píše,že bere antiko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
26.11.10 19:10
Kamča.dalmatinka píše:
Pokud jsou testy negativní tak z největší pravděpodobností si to vše jen namlouváš a mužeš si namluvit i těhu nevolnosti raz dva 8-) .
Peníze asi od toho kdo ti to dítě udělal,teda byli jste na to dva tak na pul :mavam:
:potlesk: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
26.11.10 19:13

Pravděpodobně těhotná není MS se dostaví tak 3-5 den po vynechání tabletky máš to i v návodu.Docela mě překvapuje,že si založila tolik nových diskuzí na stejné téma.Stačilo založit jednu a zeptat se tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
26.11.10 19:13
Pipet píše:
Nejsi tak trochu paranoidní? Ber ty tabletky jak máš a až NEDOSTANEŠ menstruaci, tak je čas plašit.(Kdyby chtěl mě někdo sprdnout, stačí mrknout na diskuse založení tímto nickem.)
:lol: :lol:

bag: zajdi za svým gynekologem a nech si udělat pořádnou přednášku na téma antikoncepce. No a možná bys měla zvážit možnost přestat souložit, alespoň na nějakou dobu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
26.11.10 19:14
Aghata píše:
Pipet píše:
bag: zajdi za svým gynekologem a nech si udělat pořádnou přednášku na téma antikoncepce. No a možná bys měla zvážit možnost přestat souložit, alespoň na nějakou dobu :wink:

bléé to je tak hnusný slovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
26.11.10 19:20

Těžko budeš těhotná, pokud jsi měla před 14 dny MS a bereš prášky. Ta bolest prsou a výtok - nemáš třeba novou antikoncepci? A kde vzít prachy, kdyby náhodou, holka, to ti těžko můžem radit, kromě toho, že podílet by se měl partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.10 19:28
cavalli píše:
Aghata píše:
Pipet píše:
bag: zajdi za svým gynekologem a nech si udělat pořádnou přednášku na téma antikoncepce. No a možná bys měla zvážit možnost přestat souložit, alespoň na nějakou dobu :wink:

no lepší než šous–t né? :lol: Taky píšu všude souložit,sem si myslela že to je slušnej název :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
26.11.10 19:30
Kamča.dalmatinka píše:
cavalli píše:
Aghata píše:
Pipet píše:
no lepší než šous–t né? :lol: Taky píšu všude souložit,sem si myslela že to je slušnej název :lol:

jo slušnej bude, ale pro mě je to hnusný slovo.
souložit,pro mě znamená totež jako šu..t…prostě jako bě..a.
My se teda doma milujeme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová