Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Před dvěma týdny jsem měla menstruaci, přišla sice o pár hodin opožděně, ale přišla. Dva dny po rozdělání nového platíčka mě šíleně začaly bolet prsa. Po dni to přešlo. Měla jsem hustý bílý výtok a od včerejška mám pořád počit hladu. Trochu mi přijde, že mám tmavší bradavky. Dělala jsem si 3 testy, cca. před týdnem a všechny byly negativní. Ale pořád mi připadá, že bych mohla být těhotná, což nechci. V pondělí nejspíš půjdu na preventivní prohlídku na gynekologii. Co když doktorka potvrdí mé obavy? Jak to říct rodičů? A kde případně sehnat peníze na interrupci…?
Pokud jsi měla MS před 14ti dny a testy jsou negativní, nemyslím si, že by si byla těhotná.
Pokud jsou testy negativní tak z největší pravděpodobností si to vše jen namlouváš a mužeš si namluvit i těhu nevolnosti raz dva
.
Peníze asi od toho kdo ti to dítě udělal,teda byli jste na to dva tak na pul ![]()
Nejsi tak trochu paranoidní? Ber ty tabletky jak máš a až NEDOSTANEŠ menstruaci, tak je čas plašit.
(Kdyby chtěl mě někdo sprdnout, stačí mrknout na diskuse založení tímto nickem.)
Pipet píše:
Nejsi tak trochu paranoidní? Ber ty tabletky jak máš a až NEDOSTANEŠ menstruaci, tak je čas plašit.(Kdyby chtěl mě někdo sprdnout, stačí mrknout na diskuse založení tímto nickem.)
aj jéj
Mmch když už souložíš, měla bys mít na ni dávno vytvořenou dostatečnou finanční rezervu.
Gina108 píše:Mmch když už souložíš, měla bys mít na ni dávno vytvořenou dostatečnou finanční rezervu.
tak píše,že bere antiko ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Pokud jsou testy negativní tak z největší pravděpodobností si to vše jen namlouváš a mužeš si namluvit i těhu nevolnosti raz dva.
Peníze asi od toho kdo ti to dítě udělal,teda byli jste na to dva tak na pul
Pravděpodobně těhotná není MS se dostaví tak 3-5 den po vynechání tabletky máš to i v návodu.Docela mě překvapuje,že si založila tolik nových diskuzí na stejné téma.Stačilo založit jednu a zeptat se tam.
Pipet píše:
Nejsi tak trochu paranoidní? Ber ty tabletky jak máš a až NEDOSTANEŠ menstruaci, tak je čas plašit.(Kdyby chtěl mě někdo sprdnout, stačí mrknout na diskuse založení tímto nickem.)
bag: zajdi za svým gynekologem a nech si udělat pořádnou přednášku na téma antikoncepce. No a možná bys měla zvážit možnost přestat souložit, alespoň na nějakou dobu ![]()
Aghata píše:Pipet píše:
Nejsi tak trochu paranoidní? Ber ty tabletky jak máš a až NEDOSTANEŠ menstruaci, tak je čas plašit.(Kdyby chtěl mě někdo sprdnout, stačí mrknout na diskuse založení tímto nickem.)bag: zajdi za svým gynekologem a nech si udělat pořádnou přednášku na téma antikoncepce. No a možná bys měla zvážit možnost přestat souložit, alespoň na nějakou dobu![]()
bléé to je tak hnusný slovo ![]()
Těžko budeš těhotná, pokud jsi měla před 14 dny MS a bereš prášky. Ta bolest prsou a výtok - nemáš třeba novou antikoncepci? A kde vzít prachy, kdyby náhodou, holka, to ti těžko můžem radit, kromě toho, že podílet by se měl partner.
cavalli píše:Aghata píše:bléé to je tak hnusný slovoPipet píše:
Nejsi tak trochu paranoidní? Ber ty tabletky jak máš a až NEDOSTANEŠ menstruaci, tak je čas plašit.(Kdyby chtěl mě někdo sprdnout, stačí mrknout na diskuse založení tímto nickem.)bag: zajdi za svým gynekologem a nech si udělat pořádnou přednášku na téma antikoncepce. No a možná bys měla zvážit možnost přestat souložit, alespoň na nějakou dobu![]()
no lepší než šous–t né?
Taky píšu všude souložit,sem si myslela že to je slušnej název ![]()
Kamča.dalmatinka píše:cavalli píše:no lepší než šous–t né?Aghata píše:bléé to je tak hnusný slovoPipet píše:
Taky píšu všude souložit,sem si myslela že to je slušnej název
jo slušnej bude, ale pro mě je to hnusný slovo.
souložit,pro mě znamená totež jako šu..t…prostě jako bě..a.
My se teda doma milujeme ![]()