Interrupce Žatec kadan

Anonymní
14.8.19 23:12

Interrupce Žatec kadan

Dobrý den, mate někdo zkušenosti s interrupci v Žatci či Kadani??moc dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.8.19 23:52

Achjo, toto mi trhá srdce. :( Můžu se, prosím, zeptat, proč jsi se tak rozhodla? Každá situace se dá přece řešit. Dej miminku, prosím, šanci.

• Citovat
  • Upravit
1386
15.8.19 01:22
@Anonymní píše:
Achjo, toto mi trhá srdce. :( Můžu se, prosím, zeptat, proč jsi se tak rozhodla?

A mě nehorázně s..e, když tohle někdo předvádí. Není to tvoje věc!!! Nemáš nejmenší právo se takhle vyptávat, nemáš nejmenší právo to někomu schvalovat nebo neschvalovat, a mimochodem, kdyby tě to nááááhodou zajímalo, taky nemáš nejmenší právo z někoho veřejně páčit třeba dost bolavý osobní detaily! :zed: :zed: :zed:
Tohle dobrose..ství už mi fakt pije krev. Je to její život a její rozhodnutí, smiř se s tím, ty anonymní hrdinko :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.19 07:30
:(
  • Citovat
  • Upravit
15.8.19 08:22

@LAlezane Souhlasím s vámi. A ne s dotyčnou, že každá situace se dá řešit. Ne, nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.20 11:09

Mohu se zeptat zda má některá zkušenosti s Zatcem?

• Citovat
  • Upravit
5708
24.3.20 11:42
@LAlezane píše:
A mě nehorázně s..e, když tohle někdo předvádí. Není to tvoje věc!!! Nemáš nejmenší právo se takhle vyptávat, nemáš nejmenší právo to někomu schvalovat nebo neschvalovat, a mimochodem, kdyby tě to nááááhodou zajímalo, taky nemáš nejmenší právo z někoho veřejně páčit třeba dost bolavý osobní detaily! :zed: :zed: :zed:
Tohle dobrose..ství už mi fakt pije krev. Je to její život a její rozhodnutí, smiř se s tím, ty anonymní hrdinko :poblion:

Někdo ti šlápl na kuří oko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.3.20 16:10
@Enmamma píše:
Někdo ti šlápl na kuří oko?

Proc by ji mel nekdo slapat na kuri oko? Zakladatelka se ptala na zkusenosti s potratem v dany lokalite. NE jestli si ma dite nechat nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
24.3.20 18:19
@Safrik píše:
Proc by ji mel nekdo slapat na kuri oko? Zakladatelka se ptala na zkusenosti s potratem v dany lokalite. NE jestli si ma dite nechat nebo ne.

A proč takový nepříčetný vztek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.3.20 18:40

@Enmamma Nevis jakou ma zkusenost a jak vnima tyhle antipotratky. Ja sobne s ni souhlasim, taky jsem alergicka na takovy nazory jakoze potrat je vrazda atd.. Porad je to jeji telo a pokud dite nechce a stalo se, tak to neodsuzuji. Nedokazu si predstavit premlouvat znasilnenou zenskou 5chlapama at nechodi na potrat a ze by mela"dat miminku sanci" jak pise anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
24.3.20 18:47
@Safrik píše:
Proc by ji mel nekdo slapat na kuri oko? Zakladatelka se ptala na zkusenosti s potratem v dany lokalite. NE jestli si ma dite nechat nebo ne.

Na něčí vzteklé výlevy o dobroserství se myslím taky neptala. Ono vůbec odstartovat flame v diskuzi není úplně nápomocné, když někdo shání konkrétní info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
25.3.20 07:08
@Safrik píše:
@Enmamma Nevis jakou ma zkusenost a jak vnima tyhle antipotratky. Ja sobne s ni souhlasim, taky jsem alergicka na takovy nazory jakoze potrat je vrazda atd.. Porad je to jeji telo a pokud dite nechce a stalo se, tak to neodsuzuji. Nedokazu si predstavit premlouvat znasilnenou zenskou 5chlapama at nechodi na potrat a ze by mela"dat miminku sanci" jak pise anonym.

Já jsem také proti potratům. Nikoho neodsuzuji, ale potrat také považuji za něco špatného. Že je tělo matky, je jasné, že si s ním může dělat, co chce, je diskutabilní, jsem věřící. Ale ve chvíli, kdy se v ní rodí nový život, by dle mého, měla být k novému životu ohleduplná. Ono to není tak jednoduché říci, že si se svým tělem může dělat, co chce. Ve chvíli, kdy jde na potrat, mnoho žen řekne, že to je její věc, ale ve chvíli, kdy by na potrat nešla, jí každý řekne, že musí být opatrná, aby plod nepoškodila, což se může stát, pokud si se svým tělem dělá, co chce. A také se to děje (matky, které pijí nebo fetují, plod poškozují a budoucí děti se rodí postižené). A trestné to není, právě kvůli přesvědčení, že má žena právo, dělat si se svým tělem, co chce. Takže ano, z právního hlediska, je to její věc. Z morálního hlediska to tak jednoznačné není a vždy tu budou ženy, které zakladatelku podpoří v jejím rozhodnutí, ale budou tu i ženy, které budou proti potratu brojit. Pokud jde veřejně pro radu, musí počítat, že jde s kůží na trh a oba tábory žen jí zde budou psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí