Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ka2ka píše:
maminko a tatínku prosím půjčte mi na potrat?no taky možnost
Seš fakt hloupá musí říkat že to bude na potrat? A pokud situace vysvětlit pochopí to. Vy jste ženská co nemá asi ck dělat proto místo pomoc bude jenom rejpat.
@MrsNorris píše:
co to?
nazvi mě, jak chceš, ale já aspoň neroztahuju nohy před násilníky a vím, jak vznikají děti a jak tomu předejít… asi tak od základní školy
Příspěvek upraven 10.05.20 v 14:28
@mackA159 píše:
Tak pichas s chlapem co tě bije bez ochrany, a divis se že jsi těhotná?kde na ten potrat vezmes? Tyjo, další co zabíjí nenarozené, jen proto že je husa.
ono to asi stím mlácením nebude tak žhavý že?
Nebo tě znasilnuje?
@Tinamarie píše:
Seš fakt hloupá musí říkat že to bude na potrat? A pokud situace vysvětlit pochopí to. Vy jste ženská co nemá asi ck dělat proto místo pomoc bude jenom rejpat.
a jak jí mám pomoct? dobrovolně bez antikoncepce se vyspala s ……….. a chce na potrat no nevím jak jí pomoct? poslat peníze? nebo jak si to představuješ? a rada jít si půjčit no je úsměvná ano může si půjčit, ale pokud si někde půjčíš obvykle se každý zeptá na co a né každý má rodiče co mu navalí x tisíc a pochválí ho že jde na potrat
Jednoznačně potrat. Ve vaší situaci si nedokážu další dítě představit. Jo a hned po potratu odchod od partnera.
@ka2ka píše:
a jak jí mám pomoct? dobrovolně bez antikoncepce se vyspala s ……….. a chce na potrat no nevím jak jí pomoct? poslat peníze? nebo jak si to představuješ? a rada jít si půjčit no je úsměvná ano může si půjčit, ale pokud si někde půjčíš obvykle se každý zeptá na co a né každý má rodiče co mu navalí x tisíc a pochválí ho že jde na potrat
Když nevíte jak někomu pomoc, poradit je lepší se diskuzi vyhnout ne? Než ještě rejpnout do ženy která je očividně na dně. Smutné
@Tinamarie píše:
Když nevíte jak někomu pomoc, poradit je lepší se diskuzi vyhnout ne? Než ještě rejpnout do ženy která je očividně na dně. Smutné
nejrepla jsem si napsala jsem kde chce vzít peníze čistě jsem se zeptala ostatní diskuze se netýkala zakladatelky takže se nauč rozlišovat
@Tinamarie píše:
@ka2ka Čistě jste se zeptala a pak zesměšnovala![]()
na otázce z čeho chceš ten potrat zaplatit je směšného co?
@Tinamarie píše:
@ka2ka Čistě jste se zeptala a pak zesměšnovala![]()
zesměšnila jsem akorát inteligentní odpověd, která nebyla od zakladatelky protože půjčit si u rodičů na potrat mi fakt přijde divný
@mackA159 píše:
Tak pichas s chlapem co tě bije bez ochrany, a divis se že jsi těhotná?kde na ten potrat vezmes? Tyjo, další co zabíjí nenarozené, jen proto že je husa.
ono to asi stím mlácením nebude tak žhavý že?
Nebo tě znasilnuje?
On jí bije bez ochrany? Husa si ty, tenhle tvůj výkřik do tmy, jí opravdu hodně pomůže. Dej si pár facek.
Některé z vás si nevidí do huby. Odsuzovat umí každý. Hlavně ze vy máte dokonalé vztahy, deti a životy. Jste empatické jak prkynko od wc.
@Anonymní píše:
Mas rodinu, na koho by jsi se mohla obratit?
Nechod na potrat, budes litovat.
To ditko uz vzniklo i kdyz neni jeste videt.
Poslala bych ti komplet vybavicku.
Byla jsem na potratu a lituji toho.
Ale no táááák. Litovat bude, pokud si to dítě nechá, bude v zadní části těla už úplně. Že jí pošleš výbavičku, jí opravdu nezachrání, i když to myslíš dobře.
Zakladatelko, pokud bys sla na potrat, nemůže te nikdo soudit, jsou zeny, které chodí z daleko banalbejsich a absurdnejsich důvodů. Rozhodni se podle sebe. Jestli chceš privest další dítě do teto situace. Ja resim taky zda jít, ale z důvodu, ze mam jedno dítě vyžadující zvýšenou péči, mam za sebou předčasný porod…
Zensky jsou tu strasne zly, je to tu cim dal horsi. Pani potrebuje radu, neni v lehke situaci a misto toho urazky a neskutecne zlo
Kdo je bez viny at hodi kamen…