Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zase jedna zoufalka, co i ránu snese, ale stejně si s blbem udělá dítě ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelko, pokud bys sla na potrat, nemůže te nikdo soudit, jsou zeny, které chodí z daleko banalbejsich a absurdnejsich důvodů. Rozhodni se podle sebe. Jestli chceš privest další dítě do teto situace. Ja resim taky zda jít, ale z důvodu, ze mam jedno dítě vyžadující zvýšenou péči, mam za sebou předčasný porod…
A mela bych teoreticky péči o dvojčata. Druhé miiminko jsem chtela, ale posledni dny mam vic obavy, nez teseni na mimi.
@Burj Chalifa píše:
Zase jedna zoufalka, co i ránu snese, ale stejně si s blbem udělá dítě
A ty chyby v zivote nedelas?
Pani perfektni, zamysli se nad sebou
@Anonymní píše:
A ty chyby v zivote nedelas?
Pani perfektni, zamysli se nad sebou
Hrdinný anonyme. představ si, že v životě myslím hlavou. Zejména při výběru kvalitního partnera, který nebije. Tím spíše bych si s se surovým blbem nepořídila dítě, to dělají jen hloupé nevybíravé zoufalky a To jsi, bohužel, Ty.
@Burj Chalifa píše:
Hrdinný anonyme. představ si, že v životě myslím hlavou. Zejména při výběru kvalitního partnera, který nebije. Tím spíše bych si s se surovým blbem nepořídila dítě, to dělají jen hloupé nevybíravé zoufalky a To jsi, bohužel, Ty.
@arinecka píše:
On jí bije bez ochrany? Husa si ty, tenhle tvůj výkřik do tmy, jí opravdu hodně pomůže. Dej si pár facek.
Neumíš číst? Bije ji, a chrape sním? Tak je pitomá. A ty taky. Nazdar.
@Anonymní píše:
Hlavne ze vy vsechny tady máte dokonalé zivoty.
Představ si, že máme. Myslíme totiž mozkem. A máme jistý vkus při výběru partnera. nenecháme se oplodnit prvním mlátivým dobytkem, co šel zrovna okolo.
@mackA159 píše:
Tak pichas s chlapem co tě bije bez ochrany, a divis se že jsi těhotná?kde na ten potrat vezmes? Tyjo, další co zabíjí nenarozené, jen proto že je husa.
ono to asi stím mlácením nebude tak žhavý že?
Nebo tě znasilnuje?
Dobrý den.
To platí i na vás, @mackA159, neumíte svůj názor vyjádřit slušně? ![]()
Co s váma všema máme jako dělat?
![]()
Dodržujte pravidla serveru i (a zejména) slušného chování!
Petra
By člověk čekal, že bude zakladatelka řešit jiný věci, ale zřejmě je prioritou bonzování příspěvků ![]()
@MrsNorris píše:
By člověk čekal, že bude zakladatelka řešit jiný věci, ale zřejmě je prioritou bonzování příspěvků
to si pomůže ![]()
Musíš si tuto situci vyřešit jen sama, ale já bych rozhodně se nenechala od chlapa mlátit a pokud nejsi finančně zajištěná tak mimčo ne.
@ka2ka píše:
zesměšnila jsem akorát inteligentní odpověd, která nebyla od zakladatelky protože půjčit si u rodičů na potrat mi fakt přijde divný
No a, známá si půjčila od rodičů na interrupci taky a sousedka od svého otce, tak divně to zase není. Kazdy si pomoc od rodičů představuje jinak.
@ka2ka
Je paní snad 15 aby požádala rodiče o pomoc? Rodiče jsou nám nejblíž, a rodiče co to mají v hlavě v pořádku, chtějí aby svoje děti byli spokojené. Nevím jaký máte vztah vy s vasima. V prvním řadě bych tohle řešila, právě s rodinou než běžet na emimino. Jedinými kdo není inteligentní jste vy, a nemá smysl diskutovat s člověkem, který jednoduše chce všechno zesměšnit. Je to pro mě ztráta času