Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chci se zeptat jestli se některá z vás nesetkala stím že by ji natekla pouze jedna ruka. Vím že jsou v těhotenství otoky normální ale jenom když jsou na obou rukách ne?
jsem ve 26 týdnu natekla mi na procházce svítilo sluníčko tak jsem si říkala že je to v pohodě akorát že ruka byla celá zarudlá a Pálila. Druhý den ráno to bylo už lepší ale pořád cítím že ta ruka nateklá trochu je. Zkoušela jsem to i ledovat ale že by to pomohlo.. nevím no.. Četla jsem takhle články o tom že by to mohlo být nebezpečné tak raději píšu sem jestli o tom někdo něco nevíte když tak bych v pondělí volala svému doktorovi
Jako cela nebo jenom nekde lokalne? Nemohlo te treba neco postipat?
@Kamila26 píše:
Dobrý den chci se zeptat jestli se některá z vás nesetkala stím že by ji natekla pouze jedna ruka. Vím že jsou v těhotenství otoky normální ale jenom když jsou na obou rukách ne?jsem ve 26 týdnu natekla mi na procházce svítilo sluníčko tak jsem si říkala že je to v pohodě akorát že ruka byla celá zarudlá a Pálila. Druhý den ráno to bylo už lepší ale pořád cítím že ta ruka nateklá trochu je. Zkoušela jsem to i ledovat ale že by to pomohlo.. nevím no.. Četla jsem takhle články o tom že by to mohlo být nebezpečné tak raději píšu semjestli o tom někdo něco nevíte když tak bych v pondělí volala svému doktorovi
no než psát sem tak snad raději zavolej mudr a domluv se s ní ne?
A bolí to? Nechci strašit ale když jsem byla v nemocnici přivezli tam jednu holčinu s trombózou. Oteklá ruka…okamžitě ji převáželi do Motola ![]()
@Kamila26 píše:
Je neděle a těžko tam někdo bude
když si zavoláš na 112 tak ti normálně poradí