Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já bych s tím šla určitě k lékaři, aby se nejednalo o nějakou infekci…
Každopádně by to chtělo se nechat vyšetřit kvůli případnému zánětu. Zkusila jsi už tampony?
Většinou, když je to cítit, tak se něco děje, třeba po porodu je to hojení, říkal mi to primář v nemocnici. Ale určitě si dojdi k dr.
Když ti aktikoncepce takto změnila MS, tak za ten zápach třeba taky může. Navodila v tobě jiné prostředí, které se může kromě MS projevit i jinak, a podle mě se nemusí jednat o nějaký zdravotní problém. Nevím, jak by se to dalo eliminovat, když nic z toho, co máš vyzkoušené, nezabralo ![]()
Po porodu a nove antikoncepci se mi zmenila hodne menstruace,uz to neni sedm dnu silne krvaceni,ted je to nejdriv trocha spineni, pak dva dny slaba menstruace a zase to spineni.Problem je v tom ze jak se ta krev tak rychle rozklada kdyz je ji malo,tak to strasne smrdi.Vymenuju vlozky casto,mam i parfemovane,umyvam se,ale porad se to nelepsi.Nejsem na to zvykla,to uz bych radsi mela zpatky tu silnou co predtim,sem tam ponicene kalhotky,ale alespon zadny zapach. Ted skoro nemuzu mezi lidi.Porad to citim.
Mate nektera stejny problem ci skusenost?